Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
beküldve: 2011-10-04 21:06:31
(#1834) Igen, Melaninak kell tennie, mert kitalálta az enyémet ^^ a félreértést szerintem ne vegyük figyelembe, ez télleg nem az a játék ^^"
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
beküldve: 2011-10-04 20:57:58
(#1833) Amugy most ki tesz ?meg azt tudom hogy én nem tehetek /pill Melani tesz nem? vagy most mi van?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Shining Tears game - Elwing La Sylphis
Igen ^^ nem volt nehéz szerintem, van belőle anime is, én onnan ismerem ^^ és akkor most te jössz ^^
Igen:))) Okey legközelebb képet teszek!:)))
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
I hate you love but can not forget the emotions
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:33:16
Ez nem az a játék itt képet kell feltenni.
Amúgy Miroku az Inuyasha-ból.
Amúgy Miroku az Inuyasha-ból.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:33:40
beküldve: 2011-10-04 19:20:03
(#1829) Én jövök... Ki legyek?... Meg van..
Na leírás:
Feketés barnás haj, szerzetes, kék ruha, nagy nőcsábász, a régi időkben élek, szerelmes egy lányba, tenyeremben örvény...
Szerintem már túl sokat segítettem:)))
Na leírás:
Feketés barnás haj, szerzetes, kék ruha, nagy nőcsábász, a régi időkben élek, szerelmes egy lányba, tenyeremben örvény...
Szerintem már túl sokat segítettem:)))
I hate you love but can not forget the emotions
beküldve: 2011-10-03 23:19:03
(#1828) beküldve: 2011-09-29 17:57:44
(#1827) Akkor most én jövök?
Legyen akkor ez a kép, szerintem annyira nem nehéz ^^
Köszi a képfeltöltőt, most direkt ezzel tettem fel, természetesen teljesen más, random névvel XD ^^
Legyen akkor ez a kép, szerintem annyira nem nehéz ^^
Köszi a képfeltöltőt, most direkt ezzel tettem fel, természetesen teljesen más, random névvel XD ^^
Kis segítség:
Használd ezt: [Link] Gyors és még a hülye is megérti... mármint bocs én csak azt akartam hangsúlyozni, hogy mennyire egyszerű ezt használni.
Használd ezt: [Link] Gyors és még a hülye is megérti... mármint bocs én csak azt akartam hangsúlyozni, hogy mennyire egyszerű ezt használni.
-
Szerk: C-san 2011-09-29 16:09:10
beküldve: 2011-09-29 13:26:52
(#1825) Hát akkor csak két választás marad, legközelebb vagy felrakom más néven képfeltöltésre, vagy mindenkinek a lelkiismeretére bízzuk, hogy akkor írja be a megfejtést ha tényleg tudja :)
Egyébként helyes a válasz, csak szebb lett volna, ha a teljes nevüket kiírod :)
Egyébként helyes a válasz, csak szebb lett volna, ha a teljes nevüket kiírod :)
beküldve: 2011-09-28 18:55:04
(#1824) Kanata Kara - Izark és Noriko (sajnos a kép megint tartalmazott árulkodó jeleket, elég volt a keresőbe beírni és már mindent láttam róla O.o)
beküldve: 2011-09-27 18:51:12
(#1823) Lehet kicsit nehezebb, annyi segítséget adok hogy egy 14 kötetes mangáról van szó, ha kell még segítség szóljatok :)
Najó ezt nem értem, egyszer megjelenik a kép, egyszer meg nem... na mindegy, itt van szövegesen is a link:
http://westwood.fortunecity.co m/isaac/501/couple18.jpg
Najó ezt nem értem, egyszer megjelenik a kép, egyszer meg nem... na mindegy, itt van szövegesen is a link:
http://westwood.fortunecity.co m/isaac/501/couple18.jpg
Szerk: Melani 2011-09-27 19:01:30
beküldve: 2011-09-27 00:12:42
(#1822) Pedig mennyire karizmatikus ám a bácsi...
Te jösz.
Te jösz.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-09-26 22:44:18
(#1821) Shiki - Tomio Ookawa
De sokáig tartott mire beugrott nekem, hogy honnan olyan ismerős XD
De sokáig tartott mire beugrott nekem, hogy honnan olyan ismerős XD
beküldve: 2011-09-23 16:49:26
(#1820) "Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885