Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
beküldve: 2011-03-10 22:43:35
(#1306) igen ők azok(és gondoltam, hogy az aláírásom is segít, majd ). Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a kedvenc animém, úgyhogy én ajánlom mindenkinek
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Phantom: Requiem for the Phantom,Ein és Zwei,
Az aláírásod is elég árulkodó xD Plusz tervezem már ezer éve megnézni,de még nem jutottam el odáig sajna.
Ha meg nem ők azok,akkor ezt kicsit elszúrtam xD
Az aláírásod is elég árulkodó xD Plusz tervezem már ezer éve megnézni,de még nem jutottam el odáig sajna.
Ha meg nem ők azok,akkor ezt kicsit elszúrtam xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-03-10 18:13:30
(#1304) Megelégszem egyikük nevével is, mert nem vagyok gonosz természet
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-03-09 21:13:58
(#1303) beküldve: 2011-03-09 20:16:47
(#1302) Shinrei Tantei Yakumo: Miyuki Nanase
beküldve: 2011-03-09 19:53:23
(#1301) Csak tipp, D.Gray-man-ből vmelyik noah? Lulubell?
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Beate 2011-03-09 19:58:52
beküldve: 2011-03-09 19:33:34
(#1300) Én se gondolnám ^^ Nah de szerintem mind1, ne fogaljuk tovább a helyet, vissza a játékhoz ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Ja... én csak azért szóltam mert azt hittem véletlenül raktál ilyen URL-ü képet. De persze ez nem jelenti az űt h én azt gondolnám h aki kitalálta az egészen biztosan az URL miatt találta ki.
-
Szerk: C-san 2011-03-08 22:26:11
Hát én úgy gondolom, h ez egy játék, és aki megnézi, és így lelövi magának a poént úgymond, az meg is érdemli, ha ettől boldogabb lesz, h így ő rakhat...magamból indultam ki, h én sosem szoktam megnézni az URL-t
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-03-08 21:14:07
(#1296) Megjegyezném Kotoko, h a kép url-jére figyelhettél volna; ne legyen benn segitség (pl. karakter neve). Így túl egyszerű.
-
Szerk: C-san 2011-03-08 22:05:18
Így van, te jössz ^^
beküldve: 2011-03-08 18:40:36
(#1294) Sztem érdemes nagyon megnézni ^^
És akkor itt a kövi sztem nem nehéz, de ha kell segítség, akk adok ^^
És akkor itt a kövi sztem nem nehéz, de ha kell segítség, akk adok ^^
Szerk: Kotoko 2011-03-08 18:26:51
You Miyagi, Junjou romantica, annyira imádom ezt az animét
Te jösz.
A Junjou romanticát igazából még nem láttam, de azt tervezem h az lesz a követekező anime amit megnézek.
-