Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Az nem baj csak ne ITT....Mert van külön olyan h társalgó ^^
Igazad van. Srry^^"
-
FEHÉROROSZORSZÁÁÁG!!!
Yupp
Te vagy
Syan: Oké, legközelebb majd igyekszem ezeket betartani.^^"
Mellesleg nem egészen értem, miért baj ha valakivel elbeszélgetek?
Az nem baj csak ne ITT....Mert van külön olyan h társalgó ^^
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
FEHÉROROSZORSZÁÁÁG!!!
Yupp
Te vagy
Syan: Oké, legközelebb majd igyekszem ezeket betartani.^^"
Mellesleg nem egészen értem, miért baj ha valakivel elbeszélgetek?
-
Szerk: C-san 2011-01-29 22:49:59
beküldve: 2011-01-29 22:29:14
(#1168) Szia.
Részemről nincs, de tényleg megvárhattál volna, hogy rábólintok, a másik meg, hogy ez nem off topic, legközelebb kérlek másik topicba csacsogjatok. Nem vagyok modi sem, de mindennek megvan a maga helye.
Köszöntem.:)
Részemről nincs, de tényleg megvárhattál volna, hogy rábólintok, a másik meg, hogy ez nem off topic, legközelebb kérlek másik topicba csacsogjatok. Nem vagyok modi sem, de mindennek megvan a maga helye.
Köszöntem.:)
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Hát nem tudom így se, még csak hasonlót se találok. Egyáltalán jellemző rá ez az öltözék?
Most h jobban átgondoltam. Pont az öltözék miatt találtam ki h köze lehet az Alice csodaországban-hoz és onnantól már könnyű volt. xD
-
Megtaláltam!
Heart no Kuni no Alice : Tweedle Dee
Tudom h eltaláltam mert pontosan ugyanazt a képet találtam meg, amit te felraktál. Sz'al bocsi, de most egy kicsit udvariatlan leszek és nem várom meg a beleegyezésedet. (Na, meg én úgyis mindig könnyűt teszek fel.)^^"
Következő:
De azért remélem nincs harag. _O.o_
Heart no Kuni no Alice : Tweedle Dee
Tudom h eltaláltam mert pontosan ugyanazt a képet találtam meg, amit te felraktál. Sz'al bocsi, de most egy kicsit udvariatlan leszek és nem várom meg a beleegyezésedet. (Na, meg én úgyis mindig könnyűt teszek fel.)^^"
Következő:
De azért remélem nincs harag. _O.o_
-
Szerk: C-san 2011-01-29 12:22:04
Na kaptok egy kis segítséget.
Seiyuu: Fukuyama Jun
Hát nem tudom így se, még csak hasonlót se találok. Egyáltalán jellemző rá ez az öltözék?
én most tartok a 30. résznél :)
Mármint a Bleachnél, ugye? Ez esetben, hajrá! ;)
Igen a Bleachnél :) majd belehúzok a 7végén
Ja egyébként én is szeretem Hitsugayat :) (mert láttam későbbről is egy-két részt de csak úgy ismertem h Hitsugaya :$ ) még bele kell jönni
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-28 23:01:15
Mármint a Bleachnél, ugye? Ez esetben, hajrá! ;)
-
Ja értem. Én meg a Bleachel vagyok így, h belenéztem, de nem néztem végig (kb. a 80. részig jutottam). De amennyit láttam az alapján azt mondom a Blechből Toushiro a kedvencem, persze állítólag sokaknak ő a kedvence... de ez nem nagyon érdekel.^^"
Ja értem. Én meg a Bleachel vagyok így, h belenéztem, de nem néztem végig (kb. a 80. részig jutottam). De amennyit láttam az alapján azt mondom a Blechből Toushiro a kedvencem, persze állítólag sokaknak ő a kedvence... de ez nem nagyon érdekel.^^"
-
Szerk: C-san 2011-01-28 22:44:45
Ha láttad a Hetaliát... Neked ki a kedvenced belőle?
Nem láttam csak belenéztem :)...most Bleachért vagyok oda :P amjd beiktatom a Hetaliát is
beküldve: 2011-01-28 22:26:57
(#1158) Na kaptok egy kis segítséget.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.