Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Megköszönöm ha neked nem gond.
Akkor ő lenne a kérdés. Szokásos kérdés: Anime és szereplő. Ha segítség kell adok.
Akkor ő lenne a kérdés. Szokásos kérdés: Anime és szereplő. Ha segítség kell adok.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:12:56
beküldve: 2011-01-25 15:53:20
(#1139) Ha szeretnéd szívesen átadom ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-25 15:58:41
Igen abból.Majd legközelebb Te leszel gyorsabb
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:12:04
beküldve: 2011-01-25 14:58:19
(#1137) Gondoltam h az. Most néztem meg, Ginga Densetsu Weed. Csak már kitalálták. A 2. évad nem is olyan régi, de én csak az elsőt láttam.
Igen,elfogadom habár nem pontosan az ezüst nyíl hanem az Ő fiáról szóló második évad de engem csak maga a karakter érdekelt szóval...Te jössz ^^
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:13:16
beküldve: 2011-01-25 14:32:50
(#1135) Ha jól sejtem az ősrégi Ezüst nyílról van szó. Japán címet nem tudok, mert lusta vagyok keresni... >_>
A kutya neve pedig elviekben Kyoushirō.
A kutya neve pedig elviekben Kyoushirō.
Mithrillion: igen, abból az animéből van, a neve Mr. Cat ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-25 14:46:08
Nem
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:13:51
Wolf's Rain?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-25 12:54:07
(#1132) Majd ha kitalálják vagy elmondom kukkancs bele mert nekem az egyik kedvencem ;)
Hát nekem ez még így se ismerős
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-25 12:45:30
beküldve: 2011-01-25 12:25:53
(#1130) Oké...
Akkor: Ez egy kutyás anime emberek 1-szer 2-szer fordulnak elő benne.Aki a képen van az egy második évados kutya,az elsőbe a második évad főszerplőjének az apja a főszereplő.A történet majdnem ugyanaz csak az elsőbe a grizlik ellen támadnak itt pedig sját fajtájuk ellen (remélem érthető)
Ja igen...és a jobb alsó sarokba van egy kis jel,hogy melyik TV adón ment...(de nem hiszem h a Magyarországin)
Akkor: Ez egy kutyás anime emberek 1-szer 2-szer fordulnak elő benne.Aki a képen van az egy második évados kutya,az elsőbe a második évad főszerplőjének az apja a főszereplő.A történet majdnem ugyanaz csak az elsőbe a grizlik ellen támadnak itt pedig sját fajtájuk ellen (remélem érthető)
Ja igen...és a jobb alsó sarokba van egy kis jel,hogy melyik TV adón ment...(de nem hiszem h a Magyarországin)
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-25 12:28:13
beküldve: 2011-01-25 00:16:24
(#1129) A leírtak erre nem térnek ki. Szal a szabályok szerint a tied van n érvényben, de sztem jöhet az a segítség.
2. Képkitalálására 3 nap áll rendelkezésre, hanem sikerül megfejteni új képet kell betenni.
3. Aki kitalálta a képet 2 napja van egy újabb képet betenni, ha nem ad új feladványt más veszi át a lehetőséget.
4. Ha adsz egy tippet a megfejtésre addig nem mehet tovább a játék, amíg a feladványt feladó el nem fogadja.
3. Aki kitalálta a képet 2 napja van egy újabb képet betenni, ha nem ad új feladványt más veszi át a lehetőséget.
4. Ha adsz egy tippet a megfejtésre addig nem mehet tovább a játék, amíg a feladványt feladó el nem fogadja.
beküldve: 2011-01-24 18:49:20
(#1128) Ja....ez így gáz mert ugye hiába jött jó válasz mert ha nem okézza le attól én még nem tudom,hogy az jó-e :S :S
Akkor ne vegyetek figyelembe ^^"
Akkor ne vegyetek figyelembe ^^"
beküldve: 2011-01-24 18:33:26
(#1127) Nem ismerős nekem.
Amúgy 20-ikán jött rá jó válasz csak nem okézta le a feladó, ilyenkor nem tudom mi a szabály.
Amúgy 20-ikán jött rá jó válasz csak nem okézta le a feladó, ilyenkor nem tudom mi a szabály.