Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Elfogadom a választ.
No,tied a következő kép.
No,tied a következő kép.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-12 11:57:37
(#1095) Így már elég könnyü
Shinkyoku Soukai Polyphonica és Phoron Tatara
egész jónak tünik
Shinkyoku Soukai Polyphonica és Phoron Tatara
egész jónak tünik
Ha senki se találja ki mikor van váltás ? Vagy addig megy még valaki rá nem jön ?
Nem a váltáson van a hangsúly Kezd ez a topik is olyan lenni,mint a "szóláncos játék" Sokan kivárjátok,h a 3 nap leteljen,senki nem ír a képhez semmit,majd mint az óvodások,kihasználjátok a lehetőséget és raktok képet
Mindjárt kialakítok ide is valami új szabályt,mert ez így kezd megint pocsék lenni.Ne arra gyúrjatok,h mikor rakhattok már képet,találjátok ki,h ki van a képen,utána rakhattok
Kotoko: téged meg megkérlek,h ne postolgass már ide,ha nem a játékkal kapcsolatos.Az elmúlt időszakban ide nem írtál mást,csak hogy "jöhet a kép","holvan már a kép",meg "olvasd vissza az xy hozzászólást" stb
Ezek helyett miért nem tippelsz inkább,h ki van a képen?
Ajajj.Akkor súgok a képhez,Shinkyoku Soukai Polyphonica,jé,télleg,2007-es anime,valamint a csajszi vmi Corticarte Apa Lagranges akarna lenni
Google,Animeaddicts,egy kis keresgélés.
De ti a keresgélés meg egyebek helyett jobb szerettek képet rakni,mer fun.De ha vki más rak és azt kéne kitalálni,akkor megvárjátok a 3 napos határidőt,h újra ti rakhassatok képet.Nem semmi.Innentől csináltok,amit akartok.
De elég az ON-ból,jöhet egy kis off:
Jé,még ennyi hangulatjelet sem használtam,mint most a jóelőbb.
Olvasd vissza az 1073-as hozzászólást, ott mindent megtalálsz^^
ÁÁ értem köszi...ez valahogy elkerülte figyelmem ^^
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Olvasd vissza az 1073-as hozzászólást, ott mindent megtalálsz^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-11 20:58:51
(#1091) Ha senki se találja ki mikor van váltás ? Vagy addig megy még valaki rá nem jön ?
beküldve: 2011-01-09 15:30:52
(#1089) beküldve: 2011-01-09 14:23:30
(#1088) Na nézzük,ki ismeri fel.
Subaru Sumeragi?
Igen
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-09 13:02:37
(#1086) tudom hogy már eltalálták de azért .. X:Subaru Sumeragi
beküldve: 2011-01-09 10:01:16
(#1084) Jó irányban indultál el, de nem ő.
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Na akkor nézzük.
Anime: X
Karakter: Fuma Monou
Anime: X
Karakter: Fuma Monou
beküldve: 2011-01-09 00:39:57
(#1082) Akkor, ki ő?