Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Ojousan-Aoi Bungaku Series
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Igen, valóban Hamu Juci a neve amúgy. A Meseta meg valahol Spanyolföldén van, asszem.
Te vagy.
Te vagy.
Köszi.
Tessék.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Igen, valóban Hamu Juci a neve amúgy. A Meseta meg valahol Spanyolföldén van, asszem.
Te vagy.
Te vagy.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-08-28 00:33:46
(#852) Beszép, egy ismerős arc. Köszönöm, meg minden, Mester. Ez most nagyon feldobta a napomat/estémet.
Ichi the Killer - Kakihara, a mazochista maffiózó
Nekem úgy tűnik, mintha a Dropbox most nem lenne teljesen magánál, szóval ha nem jön be a kép szóljatok és feldobom Fotóbakkitre, vagy valami.
Nekem úgy tűnik, mintha a Dropbox most nem lenne teljesen magánál, szóval ha nem jön be a kép szóljatok és feldobom Fotóbakkitre, vagy valami.
Kicsit későn, de a megfejtés: Hamutz "Hamyuttsu" Meseta-The Book of Bantorra
beküldve: 2010-08-24 22:53:06
(#850) "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Beszép, egy ismerős arc. Köszönöm, meg minden, Mester. Ez most nagyon feldobta a napomat/estémet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-08-15 07:46:14
(#848) Mivel pár napja nem érkezett megfejtés,akkor teszek be képet én.
Na ki ez az elbűvölő mosollyal rendelkező,jóképű fiatalember és melyik műben szerepelt?
Na ki ez az elbűvölő mosollyal rendelkező,jóképű fiatalember és melyik műben szerepelt?
Szenttehén kolléga,számítok rád,neked vágnod kell a témát.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-12 22:07:53
(#847) Őám.
Legyen valami újabb, hátha...
Bónusz árnyékkal a "kamera" másik vége felől.
Seikimatsu Occult Gakuin -Maya Kumashiro
beküldve: 2010-08-11 13:25:31
(#844)
Szerk: zaku-san 2010-08-11 13:25:47
beküldve: 2010-08-10 23:31:02
(#843) Legyen valami újabb, hátha...
Szerk: Nakamura-san 2010-08-10 23:32:49
beküldve: 2010-08-10 21:34:26
(#842)