Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Saját mangák (milyen, miről szól, szereplőik)
beküldve: 2013-05-01 13:22:27
(#35) Önreklám következik. Még ezer éve írtam egy másik topicban, hogy író társammal készítünk egy rövid mangát. Hát megszületett végre, ez lett belőle: [Link] Akit esetleg érdekel, várjuk a képregény fesztre, ahol mi is kint leszünk, lehet minket etetni, simogatni meg minden:) Amúgy téma szerint kutyás-bűnözős, egy illegális agárverseny körül bonyolódik, mivel mindkettőnknek van több-kevesebb köze az agarakhoz (oké, én csak suliban tanultam róluk, a magyar fajtáról pontosabban).
http://cobayanigiri.deviantart.com/
Szerk: orientalis 2013-05-01 13:33:33
beküldve: 2013-04-10 19:09:51
(#34) Az nagyon állati!
Nekem még a Black Friday Rule is tetszett, mivel nagyon szeretem a kalózos sztorikat, és a megrajzolása is klassz :)
Nekem még a Black Friday Rule is tetszett, mivel nagyon szeretem a kalózos sztorikat, és a megrajzolása is klassz :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-04-10 19:10:01
Nekem például a Sayonara Happyness nagyon bejött. Már várom hogy folytassa Lainess!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-08 22:54:36
(#32) azért nekem is van pár kedvenc magyar mangám
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-01 12:10:57
(#31) fúú, van egy-két olyan jó magyar manga animeaddictson *-* mondjuk a rajzolás egy két helyen elég...egyedi, de ez nem is olyan nagy baj:))
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-31 19:03:19
(#30) beküldve: 2013-03-31 17:21:26
(#29) te is wc-n voltál amikor osztották? x3 (én már párszor megkaptam ezt a beszólást >.> )
az időhiány az ismerős, viszont rajzolni gyakorlással hamar meg lehet tanulni, ahogy olvasom a mangákat is, egyre szebbek a rajzok :)
csak türelmem nincs hozzá
beküldve: 2013-03-08 15:19:07
(#27) az időhiány az ismerős, viszont rajzolni gyakorlással hamar meg lehet tanulni, ahogy olvasom a mangákat is, egyre szebbek a rajzok :)
Kár érte
nem volt időm rá,meg nem tudok valami szépen rajzolni
beküldve: 2013-03-07 22:21:35
(#25) Kár érte
beküldve: 2013-03-07 17:07:45
(#23) És ezt hol találhatom, vagy nincs fent neten? Nagyon jónak tűnik! Szívesen olvasnám.
Az enyém címe Nijuseikatsu(Kettős Élet)
Ha valakit érdekel,akkor leírom az alapsztorit.
engem érdekelne
Egy fiúról szól,aki látszólag átlagos életet él.De...Van egy párhuzamos világ,a régi kor valahogy összekapcsolódott a maival.5 évvel a sztori kezdete előtt egy idegen mágus belepecsételte a főszereplő fiú lelkébe(neve Nii Ippai)a párhuzamos világ megakotóját,a Halhatatlan Grófot.A gróf a fiú testében lakozik,és minden erejével próbál szabadulni.Ráadásul a Gróf minden péntek 23:00-tól 24:00-ig át tudja venni az uraélmat.Vajon hogy boldogul ezzel Ippai?
Lehet mondani bármilyen kritikát.
nagyon jól hangzik
Az enyém címe Nijuseikatsu(Kettős Élet)
engem érdekelne
Egy fiúról szól,aki látszólag átlagos életet él.De...Van egy párhuzamos világ,a régi kor valahogy összekapcsolódott a maival.5 évvel a sztori kezdete előtt egy idegen mágus belepecsételte a főszereplő fiú lelkébe(neve Nii Ippai)a párhuzamos világ megakotóját,a Halhatatlan Grófot.A gróf a fiú testében lakozik,és minden erejével próbál szabadulni.Ráadásul a Gróf minden péntek 23:00-tól 24:00-ig át tudja venni az uraélmat.Vajon hogy boldogul ezzel Ippai?
Lehet mondani bármilyen kritikát.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne