Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Saját mangák (milyen, miről szól, szereplőik)
beküldve: 2010-01-23 20:20:46
(#5) háát...nekem is megvan a történetem, csak mivel nagyon bénán rajzolok, így nem lehet belőle manga
pedig sztem elég jó kis sztori kerekedett ki belőle
pedig sztem elég jó kis sztori kerekedett ki belőle
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
beküldve: 2010-01-23 20:01:28
(#4) mi a téma?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
a leírásodból én egy erős YU-GI-OH kép villant az agyamba.
Amúgy meg: Erős idegzető, jó képzelőerejű, ügyest rajzost keresek, aki nem fél a hosszabb project-ektől !
*És lehetőleg olyan legyen, akinek nem okoz gondot egy nagy mell rajzolása :P *
Amúgy meg: Erős idegzető, jó képzelőerejű, ügyest rajzost keresek, aki nem fél a hosszabb project-ektől !
*És lehetőleg olyan legyen, akinek nem okoz gondot egy nagy mell rajzolása :P *
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-23 19:24:19
(#2) Enyém csak megírva van, rajzolva nincs. Nem tudok rajzolni xD(segítséget elfogadok, írjatok a mangagirl@c2.hu-ra, lehetőleg pestiek!)
A sztorija kissé hülye
A sztorija kissé hülye
Egy új játék terjed el az egész világon, aminek a neve BZ. Bár a neve nem fontos xD A világ minden pontjáról összehívják a listák alapján a 10 legjobb játékost, hogy kikerüljön közölük a legjobb. A többi titok xD
A szereplők eléggé széles körűen elterjednek, és gondolom, monanom sem kell, hogy a játék Japán fejlesztés. Enyhe Battle Royale fíling
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2010-01-22 22:01:56
(#1) Az enyém...
Nos, ebben egy fehér hajú csaj van, aki jól el van az oviskori barátjával
Nos, ebben egy fehér hajú csaj van, aki jól el van az oviskori barátjával

Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu