Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Saját mangák (milyen, miről szól, szereplőik)
beküldve: 2010-01-23 20:20:46
(#5) háát...nekem is megvan a történetem, csak mivel nagyon bénán rajzolok, így nem lehet belőle manga pedig sztem elég jó kis sztori kerekedett ki belőle
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
beküldve: 2010-01-23 20:01:28
(#4) mi a téma?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
a leírásodból én egy erős YU-GI-OH kép villant az agyamba.
Amúgy meg: Erős idegzető, jó képzelőerejű, ügyest rajzost keresek, aki nem fél a hosszabb project-ektől !
*És lehetőleg olyan legyen, akinek nem okoz gondot egy nagy mell rajzolása :P *
Amúgy meg: Erős idegzető, jó képzelőerejű, ügyest rajzost keresek, aki nem fél a hosszabb project-ektől !
*És lehetőleg olyan legyen, akinek nem okoz gondot egy nagy mell rajzolása :P *
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-23 19:24:19
(#2) Enyém csak megírva van, rajzolva nincs. Nem tudok rajzolni xD(segítséget elfogadok, írjatok a mangagirl@c2.hu-ra, lehetőleg pestiek!)
A sztorija kissé hülye
A sztorija kissé hülye
Egy új játék terjed el az egész világon, aminek a neve BZ. Bár a neve nem fontos xD A világ minden pontjáról összehívják a listák alapján a 10 legjobb játékost, hogy kikerüljön közölük a legjobb. A többi titok xD
A szereplők eléggé széles körűen elterjednek, és gondolom, monanom sem kell, hogy a játék Japán fejlesztés. Enyhe Battle Royale fíling פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2010-01-22 22:01:56
(#1) Az enyém...
Nos, ebben egy fehér hajú csaj van, aki jól el van az oviskori barátjával
Nos, ebben egy fehér hajú csaj van, aki jól el van az oviskori barátjával
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu