Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kisállataink
beküldve: 2012-03-31 15:28:23
(#109) Nekem van egy kutyám, Puszi meg egy tengerimalacom, Momoo régen volt egy gőtém, de egyszer csak eltűnt a terráriumából. Nem akarom tudni.
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Nem is tudtam, hogy ilyen topic is van!!xDxD
Nekem volt egy kutyam reges-regen......sajnos elütötte egy
auto......szegeny.......meg most is megkönnyezek ha rola kell irnom, annyira a szivemhez nött!!.........
(Elnezest az ekezetek miatt, de ez a gep nem magyar)
auto......szegeny.......meg most is megkönnyezek ha rola kell irnom, annyira a szivemhez nött!!.........
részvétem
Szerencsére nem kell soká várni, már legalább 15 éve árulnak. Manapság már elég bemenni szinte bármelyik pláza állatkereskedésébe érte. Persze a szakboltokban meg hüllős börzéken olcsóbban, sokszor egészségesebb állatokat lehet venni, nagyobb választékban.
én meg szeretnék egy pitont....
neked szólok először ha Magyarországon árulnak pitont
Az élet törékeny!
beküldve: 2012-03-26 12:03:22
(#105) Nekem van egy gyönyörű 7,9 kg-os macskám nagyon szép sárga világító szemei vannak és úgy viselkedik mint egy kutya (visszahozza a galacsint ) Részvétem a halott kisállatokért .
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
beküldve: 2012-03-26 11:52:25
(#104) én meg szeretnék egy pitont....
Élj úgy, hogy soha, semmit ne kelljen majd megbánnod!
beküldve: 2012-03-26 11:44:57
(#103) Nekem most egy tengeri malacom van fekete foltjai vannak fehér alapon de van a háta közepén egy karamell színű folt. A neve Attila amit azért kapott mert egyszer úgy kerestük hogy: Hun vagy Attila?
Nagyon szeretem és már 3 éve is meg lesz hogy nálam van
Nagyon szeretem és már 3 éve is meg lesz hogy nálam van
Az élet törékeny!
beküldve: 2011-10-28 14:50:48
(#102) Nem is tudtam, hogy ilyen topic is van!!xDxD
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-10-28 02:04:03
(#101) Nekem két törpehörim van, és imádom őket. :)
A cicám sajnos 3 hete halt meg, nagyon nehéz nélküle. :(
A cicám sajnos 3 hete halt meg, nagyon nehéz nélküle. :(
beküldve: 2011-10-27 16:16:25
(#100) jah azok^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-10-26 23:25:11
(#99) A hörcsög jó pofa állat , imádom amikor a kis ujjaival meg fogja az ételt és elkezdi rágni
Sok is volt az évek során belőlük :)
a legidősebb olyan 5-6 éves volt ,elég szép matuzsálem kort élt meg hörcsögként .
a spoilerhez :
Sok is volt az évek során belőlük :)
a legidősebb olyan 5-6 éves volt ,elég szép matuzsálem kort élt meg hörcsögként .
a spoilerhez :
beküldve: 2011-10-26 19:19:01
(#98) köszi...
am már nem az első állatkám pusztult el,de akkor sem tudok hozzászokni.(pölö három hörcsög is,de ők is jó sokáig éltek, mindegyik majdnem 4 évig) De nem vagyok annyira szomorú,mert tudom hogy így most jobb neki.(oka a spoilerben)
am már nem az első állatkám pusztult el,de akkor sem tudok hozzászokni.(pölö három hörcsög is,de ők is jó sokáig éltek, mindegyik majdnem 4 évig) De nem vagyok annyira szomorú,mert tudom hogy így most jobb neki.(oka a spoilerben)
azért mert az utolsó pár hetében nem evett szinte,meg nem is "vinnyogott" rám,pedig ahányszor elmentem mellette,vagy leültem a ketrec mellé mindig odajött vagy "vinnyogott".Sza'l bár megvisel egy kicsit mert hiányzik,de jobb hogy nem szenved
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-10-26 17:38:38
(#97) Részvétem, nagyon tudj fájni egy kis kedvenc elvesztése (engem már nem visel meg, mert sokat elvesztettünk az évek során, de a tesómékat még mindig nagyon megviselik )
Nyúl, hörcsög, kutya, nekem a kutyához van a legtöbb közöm
Staffordshire terrier keverék
nagyon jó fej csak kicsit "lökőt"; ölebnek hiszi magát és próbálna az ember ölében aludni csak túl nagy hozzá
Szerk: Beelzenef 2011-10-26 17:44:25
beküldve: 2011-10-26 16:58:53
(#96) Sajna most már csak egy kis törpehörcsögöm maradt, mert a tengeri malackám elpusztult október 7-én
beküldve: 2011-10-26 13:34:25
(#95)
Szerk: YuukiKuran 2011-10-26 13:34:38