Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kisállataink
beküldve: 2010-05-03 13:14:45
(#49) XD én a hörcsögeimet mindig anime szereplőkről nevezem el LoL pl. volt egy hosszú, fekete szőrű hörcsögöm, Ryuzaki, aki együtt élt piciny terráriumában a barna hörimmel, Light-tal XD az állatoknál nálam a bunda színe = az emberi haj színével szóval a vajsárga hörim most Tamaki-senpai XD lehet lehülyézni
nézzetek be a mangás oldalamra ^^ www.mangamagyar.eoldal.hu
beküldve: 2010-05-03 10:09:58
(#48) A kutyám szabotálja a művelődésemet!!!!!
esti animenézés nincs hanem esti séta hnpf !
de legaláb cuki és egyetértően hallgat -love-.
esti animenézés nincs hanem esti séta hnpf !
de legaláb cuki és egyetértően hallgat -love-.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-04-30 22:12:40
(#47) Ja, tényleg cuki XD
Én egy olyan állatról álmodom kicsi korom óta, ami megért, de nem tud beszélni... xD
Szóval: Érti amit mondok, de nem tud rá válaszolni, legfeljebb csipog, vagy valami, de tudom, hogy olyan állat nincs
Én egy olyan állatról álmodom kicsi korom óta, ami megért, de nem tud beszélni... xD
Szóval: Érti amit mondok, de nem tud rá válaszolni, legfeljebb csipog, vagy valami, de tudom, hogy olyan állat nincs
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-04-26 10:51:30
(#45) Jé ezt még nem is láttam.
Van két és fél kutyám, egy labrador és egy uv. a fél egy puli-pumi szerelemgyerek, egyöntetüen fekete coloring styleban feszítenek.
Drága teknősöm, Laura (bár inkább Lawrence kéne neki, mer fiú, dehát ez kit izgat?!) 8 éves köröm óta locsog a szobám mellett.
Új üdvöskénk tavaly október óta Grimmjow Jaggerjack Nagyúr, a világ legjobb macskája. Komikusan görbe orral rendelkezik, ráadásul kölyökfeje van még mindig (lehet, hogy örök shota marad? ) hiába nyúzzuk, lógáljuk, dobáljuk, nyüstöljük, még egyszer nem karmolt meg minket, kivéve ha vadászósat játszottunk. Morog álmában, és dobálja a végtagjait, kerreg és lefröcköl a nyálával ha megrázza a fejét. Most dobta le a télikabátot, úgyhogy épp ezüstgrafit színben villog.
Van két és fél kutyám, egy labrador és egy uv. a fél egy puli-pumi szerelemgyerek, egyöntetüen fekete coloring styleban feszítenek.
Drága teknősöm, Laura (bár inkább Lawrence kéne neki, mer fiú, dehát ez kit izgat?!) 8 éves köröm óta locsog a szobám mellett.
Új üdvöskénk tavaly október óta Grimmjow Jaggerjack Nagyúr, a világ legjobb macskája. Komikusan görbe orral rendelkezik, ráadásul kölyökfeje van még mindig (lehet, hogy örök shota marad? ) hiába nyúzzuk, lógáljuk, dobáljuk, nyüstöljük, még egyszer nem karmolt meg minket, kivéve ha vadászósat játszottunk. Morog álmában, és dobálja a végtagjait, kerreg és lefröcköl a nyálával ha megrázza a fejét. Most dobta le a télikabátot, úgyhogy épp ezüstgrafit színben villog.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na jó, azért nem kutyaméretű, csak túloztam kicsit, de az egy vén hím volt amit láttam a boltban, az jóval termetesebb volt azoknál amik pl. az állatkertben vannak (talán másik királymókus faj). De a wiki szerint némelyik 40 cm-re is megnő (+ farok!) [Link] Ilyesmi. Szelíd volt, kivéve szaporodási időszakban, akkor megvadult és vigyázni kellett hogy ne harapjon meg, ami úgy tudom, gyakran előfordul a mókusoknál. Egy illetőtől hallottam, hogy az addig ketrecben tartott szelíd tibeti csíkosuk szabadon engedve a nagy lakásban (többé nem ketrecben lakott) megvadult és támadta a gyerekeket. Én magam nem sokat foglalkoztam a csíkosokkal, csak etettem, almoztam, meg érkezéskor átrámoltam, eladáskor kirámoltam őket.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:29:57
Egy ázsiai mókus olyan nagy lenne? Komolyan megnézek róla egy képet, így nagyon érdekesnek hangzik.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-24 15:08:46
(#42) Mókus az egyáltalán? O.o
Jesszus...
Jesszus...
Hol? O.O
Ahol én kérdeztem (mert a húgom éveken keresztül hisztizett egy olyanért) ott azt mondták, hogy nem kapható, mert annak az állatnak... khmm... Najó, ha van, akkor van, nem pofázok tovább...
Akkor sok szerencsét a mókushoz!
Ahol én kérdeztem (mert a húgom éveken keresztül hisztizett egy olyanért) ott azt mondták, hogy nem kapható, mert annak az állatnak... khmm... Najó, ha van, akkor van, nem pofázok tovább...
Akkor sok szerencsét a mókushoz!
Valóban lehet kapni mókust, csak persze nem a nálunk honosat. Ahogy sünt és görényt is, de nem Magyarországon vadon is élőt. Mi csíkos mókust árultunk, amikor ilyen helyen dolgozgattam, de egy haverom ilyen ázsiából való királymókust is árult egy másik boltban (nem illegálisan, az nem úgy megy, csak a tvben kamuzzák, hogy az ennyire egyszerű), ami majdnem akkorára nő mint egy öleb ( egy Yorkinál nagyobb is szerintem).
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:34:15
beküldve: 2010-04-23 21:39:30
(#40) Van egy tök aranyos cicám idehaza,de anyira nyomi szegény,hogy már azé aranyos ^^
Vmi végett nem nőtt meg akkorára,mint az átlag macskák,lehet nem kellett volna mindig csokival,meg kekszel etetni ^^"
És a legfontosabb tulajdonsága: kutyagyilkos,rátámad bármiféle kutyára! OMFG! Az én macskám még ilyet is tud.Befenyítette a nálla vagy 30x nagyobb szomszédkutyát xD
Vmi végett nem nőtt meg akkorára,mint az átlag macskák,lehet nem kellett volna mindig csokival,meg kekszel etetni ^^"
És a legfontosabb tulajdonsága: kutyagyilkos,rátámad bármiféle kutyára! OMFG! Az én macskám még ilyet is tud.Befenyítette a nálla vagy 30x nagyobb szomszédkutyát xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ráfogtam nagyon fiatal korodra
Mivan? ^^"
Egy macska, Second Jefferson, (aki letépi az arcodat ha a közelébe mész^^) és egy kutya, M, aki fél a macskától >.<
Hehehe... xD
A kutya csak az anyáméknál félt a macskától.
Nálunk (igazából nem soroltam fel az összes állatot, csak az enyémet mondtam) van két puli, egy fekete meg egy fehér, a fekete a lány, a fehér a fiú. A lány az borzasztóan hülye.
Ha valaki kérdezi:
-harap?
-nem, nyal.
Ez a válaszom rá xD
Valamint van egy macskánk, Süsü, aki azért kapta ezt a nevet, mert mindig fejjel nekimegy a csukott ajtónak.
És vannak halaink is... De azok lassan kihalnak :3
Second Jefferson? Ez haláli név! Second Jefferson...besz@rok, nagyon jó! Biztos aranyos kis dög is lehet.
Jah, igen a kutya az nálunk is fél a macskától.
Jah, igen a kutya az nálunk is fél a macskától.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-23 19:45:09
(#36) Egy macska, Second Jefferson, (aki letépi az arcodat ha a közelébe mész^^) és egy kutya, M, aki fél a macskától >.<
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 18:48:24