Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kisállataink
Ez aranyos volt =D
Nekem úgy 2-3hörcsögöm volt, mindegyik végelgyengülésben pusztult el..
És mindnek Hókuszpók volt a neve .
De megfogadtam, hogy többet nem veszek.. A görények valszeg szeretnék. Így is úgy is.
Mókus? nem vagyok otthon mókus témában, de ha jól tudom lehet venni kedvencnek is (persze nyilván nem olyat mint ami szabadon él....)
Nekem úgy 2-3hörcsögöm volt, mindegyik végelgyengülésben pusztult el..
És mindnek Hókuszpók volt a neve .
De megfogadtam, hogy többet nem veszek.. A görények valszeg szeretnék. Így is úgy is.
Mókus? nem vagyok otthon mókus témában, de ha jól tudom lehet venni kedvencnek is (persze nyilván nem olyat mint ami szabadon él....)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 17:53:14
LOL, a hülye pics@...
Reméltem, hogy inkább ezt linkelted: Nom nom~
A holló valóban szép madár, én is tartanék, ha már itt tartunk. Ahogy mókist is, de csakúgy mint a holló az is védett. Pedig annyira jófej. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-23 17:50:03
beküldve: 2010-04-23 17:46:16
(#16)
Szerk: ∂z 2010-04-23 17:48:48
beküldve: 2010-04-23 17:45:08
(#15) Erről eszembe jutott, hogy van egy madaram is. Egyszer idekeveredett és a szárnya megsérült. Akkor segítettünk rajta és azóta a környező fákon él.
superkrumply: elefántot? Az kicsit nagy.
Dz: hm, megtetszett az a pók.
Envy: hehe, aranyos.
superkrumply: elefántot? Az kicsit nagy.
Dz: hm, megtetszett az a pók.
Envy: hehe, aranyos.
Úristen, ez a videó Dz, áh, ez a videó, Úristen. Bazd+! Ez egy nagy rib@nc. Azta...fú, szegény szerencsétlen állat...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-23 17:52:09
Bekaphatod xD
Bemutatom Cafkát!
Sajnos jelenleg nincs ilyen jó húsban és szőrben, a tüzelés és ivartalanítás miatt elvesztette fele súlyát =/
Bemutatom Cafkát!
Sajnos jelenleg nincs ilyen jó húsban és szőrben, a tüzelés és ivartalanítás miatt elvesztette fele súlyát =/
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 17:45:18
fox egy verebet és lefújod fekete hajfestékkel/temperába nyomod és kész a holló
-
beküldve: 2010-04-23 17:39:10
(#12) Ja és az álmom egy holló. (igen, holló) csak egy a gond: illegális, mert védett.. De helyette lehetett volna dolmányos varjúm, de beláttam, hogy a kutya mellé nem lenne szerencsés.
Ismerősöm apjának volt (vagy van is?) 1dolmányos varjúja, el van engedve, de nem megy el. A környező fákon pihenget illetve náluk a teraszon. Jópofa madár nagyon szerettem.
Nem, nem sok a 4görény Voltak 5en is. De sajnos a hím elpusztult, pedig szép volt nagyon =(
Jelenleg 4ivartalanított lányom van.
Ismerősöm apjának volt (vagy van is?) 1dolmányos varjúja, el van engedve, de nem megy el. A környező fákon pihenget illetve náluk a teraszon. Jópofa madár nagyon szerettem.
Nem, nem sok a 4görény Voltak 5en is. De sajnos a hím elpusztult, pedig szép volt nagyon =(
Jelenleg 4ivartalanított lányom van.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 17:40:26
Szerk: ∂z 2010-04-23 17:39:12
Az, hogy egy kisállat elpusztul egy másik táplálékaként a világ egyik legtermészetesebb dolga. Ha az ember ragadozót tart otthon, mindent meg kell tennie azért, hogy az állat ösztöneit kielégítse: így tehát az élő zsákmány elpusztítását is.
Husky~*___* Amíg kislány voltam, évekig egy ilyen kutyusért könyörögtem. Olyan szép.
A vadászgörény meg egy vicces kis dög. Aranyos, csak néha agresszív.
Teknős: a szomszédunk épített egy kis kerti tavat. Nagyon szép, keleti hangulatú lett az egész. Aztán egyik nap észrevették, hogy az egyik haluk megdöglött, kiszedték, mire az is kiderült, hogy valami megrágta. Erre az egyik tavirózsa alól kibukkant a hatalmas, rémséges ragadozó: egy édi kis ékszerteknős.
Azóta is a tóban él, ha jól tudom.
Az már más, hogy emberek ebből sportot űznek, meg videókat készítenek és felnyomják a YouTube-ra. Nah az szívtelenség. "Nézd, ahogy a tegum megzabálja a hörcsögöm". Anyád!
Husky~*___* Amíg kislány voltam, évekig egy ilyen kutyusért könyörögtem. Olyan szép.
A vadászgörény meg egy vicces kis dög. Aranyos, csak néha agresszív.
De azért 4 vadászgörény... Nem sok az már?O___x
Teknős: a szomszédunk épített egy kis kerti tavat. Nagyon szép, keleti hangulatú lett az egész. Aztán egyik nap észrevették, hogy az egyik haluk megdöglött, kiszedték, mire az is kiderült, hogy valami megrágta. Erre az egyik tavirózsa alól kibukkant a hatalmas, rémséges ragadozó: egy édi kis ékszerteknős.
Azóta is a tóban él, ha jól tudom.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-23 17:42:08
beküldve: 2010-04-23 17:37:05
(#9) Elég morbid dolgok... Az a plexi üveg rühellem a pókokat
Nekem van két keverék kutyusom 2 teknősöm 1 götém de volt már nyulam hörcsögöm....
meg halaim de kidöglöttek...
Nekem van két keverék kutyusom 2 teknősöm 1 götém de volt már nyulam hörcsögöm....
meg halaim de kidöglöttek...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-23 17:28:41
(#8) Jézusom
Hát én nem szeretem nézni ahogy egy (kis)állat szenved
Van nektek lelki világotok ?!
Amúgy nekem 1 husky kutyám, 1 félperzsa macskám és 4 vadászgörényem van.
Hát én nem szeretem nézni ahogy egy (kis)állat szenved
Van nektek lelki világotok ?!
Amúgy nekem 1 husky kutyám, 1 félperzsa macskám és 4 vadászgörényem van.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 17:38:28
beküldve: 2010-04-23 17:28:34
(#7) Kicsivel több, mint 10 éve nyúzok egy westie kutyust. Nagyon édes, okos - ámbár butaarcú XD - szeretetreméltó kis dög.
Emellett nagyon praktikus: nem hullik a szőre, ha az ember megfelelő ápolást nyújt neki.
Szeretem a macskákat is, de Márió mellett nem tarthatok.
Kedvelem még a hüllőket is. Kígyó, gyík jöhet.
A pókokat annyira nem csípem.
Régebben voltak halaim... Általában 1-2 napon belül megdöglöttek... De a halak sak szépek... Nem túl izgalmasak.
Rágcsálók: kawaii~ Még nem tartottam soha rágcsálót, de rokonoknál és barátoknál volt már szerencsém találkozni egérrel, hörcsöggel, tengeri malaccal, patkánnyal.
Az egeret és a patkányt favorizálom, de a tengeri malac is ari - csak túl hangos...
A nyuszi cuki, de fél-falusilányként a nyuszi nekem haszonállat: húúús. XD De húsvétkor mindig meglágyul a szívem, és úgy vennék egy fekete nyuszit... Az annyira édiii.
Madarak: a papagáj metál. Főleg, ha beszédre tanítható.
A díszmadarak szépek, lehet, hogy megfűzöm Apuékat, hogy a kertbe újítsunk be egy kalitkát - mert lakásban madarat se éri meg nagyon tartani a folytonos csipogás miatt. Szerintem.
Emellett nagyon praktikus: nem hullik a szőre, ha az ember megfelelő ápolást nyújt neki.
4-5 havonta el kell vinni kutyakozetikába, ahol az elhalt szőrszálakat kiszedik az élő szőrök közül. Trimmelésnek hívják... Nem egy kellemes dolog, utána mindig haragszik ránk...
Szeretem a macskákat is, de Márió mellett nem tarthatok.
Egyszer megmutattam Neki egy kiscicát: eleinte nagyon aranyosan szagolgatta, ugrált körülötte, majd egy komótos mozdulattal bekapta a cicus buksiját. Nem bántotta, mert egy pillanat alatt szétfeszítettem az álkapcsát, és megmentettem, szegény öszenyálazott bébimacsekot, de így bizonyosá vált, hogy az ennivaló kutyusom egy vérengző vadállat, ha cicákról van szó... XD
Kedvelem még a hüllőket is. Kígyó, gyík jöhet.
A pókokat annyira nem csípem.
Régebben voltak halaim... Általában 1-2 napon belül megdöglöttek... De a halak sak szépek... Nem túl izgalmasak.
Rágcsálók: kawaii~ Még nem tartottam soha rágcsálót, de rokonoknál és barátoknál volt már szerencsém találkozni egérrel, hörcsöggel, tengeri malaccal, patkánnyal.
Az egeret és a patkányt favorizálom, de a tengeri malac is ari - csak túl hangos...
A nyuszi cuki, de fél-falusilányként a nyuszi nekem haszonállat: húúús. XD De húsvétkor mindig meglágyul a szívem, és úgy vennék egy fekete nyuszit... Az annyira édiii.
Felhízlalnám, szeretgetném, majd hagynám a páromnak, hogy levágja és pörköltet főzzön belőle. XD
Madarak: a papagáj metál. Főleg, ha beszédre tanítható.
A díszmadarak szépek, lehet, hogy megfűzöm Apuékat, hogy a kertbe újítsunk be egy kalitkát - mert lakásban madarat se éri meg nagyon tartani a folytonos csipogás miatt. Szerintem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-23 17:33:53
beküldve: 2010-04-23 17:25:31
(#6) Hát, régebben volt nyúl, hörcsög, kakas, liba és egy pár tyúk.
Most már két kutya és egy macska van, viszont a macsek szülni fog.
Most már két kutya és egy macska van, viszont a macsek szülni fog.
,,Hitler fején ugrálok!"
tele van a szobám hangyával, ha az számít
am egy mexikói vöröstérdű tarantulát szeretnék. úgy hogy egy átlátszó plexicsőben lakna, ami az egész lakásban körbe-körbe megy, így soha nem tudnám, hogy hol van, csak néha észrevenném és szia cukika és kopognék neki
de egy nagyobb kígyó sem lenne rossz, jó nézni, ahogy a védtelen kis vak egérkéket egyben befalják, azok meg csak sírnak és esélyük nincs
am egy mexikói vöröstérdű tarantulát szeretnék. úgy hogy egy átlátszó plexicsőben lakna, ami az egész lakásban körbe-körbe megy, így soha nem tudnám, hogy hol van, csak néha észrevenném és szia cukika és kopognék neki
de egy nagyobb kígyó sem lenne rossz, jó nézni, ahogy a védtelen kis vak egérkéket egyben befalják, azok meg csak sírnak és esélyük nincs
Morbid, ez tetszik
Jesszus, egy olyan plexi mennyibe kerülne? Ezzel tisztában vagy? xD
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
tele van a szobám hangyával, ha az számít
Jaj, az mindig izgike. Nekem volt egy sima kis gabonasiklóm, és tök jó volt nézni, ahogy visszafelé nyeli le az egeret (azaz a feje az utolsó) és addig sírt, amíg el nem tűnt... következő héten elpasszoltam. Vagy amikor a szivárványboa olyat szorít az egéren, hogy kirobban a szeme. FUHUU
Én egy elefántot szeretnék. Bevinne a suliba meg minden.