Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kisállataink
Nem én írtam, hogy szeretnék egyet.
Nem is feltétlenül neked szólt
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Pl. a westendi kisállat kereskedésnél is szokott lenni. Nyilván ha illegális lenne, nem tartanák eladásra =/ Főleg ilyen helyen.
Akkor sok szerencsét a mókushoz!
MIANEVED?!
Hjah, a mi halaink már lassan mind kidőlnek...
Lehullanak az akvárium fekete mélyébe és megdöglenek, aztán rothadva úsznak a víz felszínén...
Fúj, de undorító is volt, amikor a társaik elkezdték enni őket...
Lehullanak az akvárium fekete mélyébe és megdöglenek, aztán rothadva úsznak a víz felszínén...
Fúj, de undorító is volt, amikor a társaik elkezdték enni őket...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:36:22
beküldve: 2010-04-23 18:23:18
(#31) Van két kis törpepincserünk (Rudi és Manó), illetve pár szerencsétlen (azért használom ezt a jelzőt mert szegényeknek már jópár éve nem volt takarítva az akváriumuk) halunk, akik között már vannak 8-10 évesek is (Ez nem vicc!), de új halat már nagyon régóta nem hoztunk közéjük (lehet, hogy ezért élnek ilyen sokáig, mert nem tudnak senkitől sem megfertőződni).
Hol? O.O
Ahol én kérdeztem (mert a húgom éveken keresztül hisztizett egy olyanért) ott azt mondták, hogy nem kapható, mert annak az állatnak... khmm... Najó, ha van, akkor van, nem pofázok tovább...
Ahol én kérdeztem (mert a húgom éveken keresztül hisztizett egy olyanért) ott azt mondták, hogy nem kapható, mert annak az állatnak... khmm... Najó, ha van, akkor van, nem pofázok tovább...
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:36:53
De azt nem lehet kapni, legfeljebb illegálisan
Te miről beszélsz? Igen is lehet kapni, és teljesen legális.
(nem a szabadon élő mókus!)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-23 18:12:32
(#28) ROFL, milyen aranyos topic.
Én nem vagyok túl állatbarát, magamtól még soha nem szereztem be háziállatot itthonra. Van egy bolond, agresszív papagájunk, aki -bár nőstény- a Sándor névre hallgat, illetve van kinn a kertben egy kutya. Meg mégegy, csak az nem a miénk. Meg van egy nyúl is, ami random megeszi a sövényt/tujákat/virágokat, de az se a miénk.
Voltak halaink korábban, de azok szisztematikusan meghaltak... Meg volt egy "mongol futóegerünk", akit egy másik háztartásból menekítettünk el, ahol a macska fel akarta zabálni. Dzsingisz kán volt a neve, hogy sztájlos legyen. Kedveltem, mivel szerette az Amon Amarthot. Vagy félt tőle. Mondjuk más muzsikára nem kezdte el beteg módon tekerni azt a kereket, ami volt neki. Ő is meghalt amúgy.
Meg kiskoromban volt egy saját édi-bédi nyuszikám, csak nagyapám ráunt és megnyúzta a p__sába.
Én nem vagyok túl állatbarát, magamtól még soha nem szereztem be háziállatot itthonra. Van egy bolond, agresszív papagájunk, aki -bár nőstény- a Sándor névre hallgat, illetve van kinn a kertben egy kutya. Meg mégegy, csak az nem a miénk. Meg van egy nyúl is, ami random megeszi a sövényt/tujákat/virágokat, de az se a miénk.
Voltak halaink korábban, de azok szisztematikusan meghaltak... Meg volt egy "mongol futóegerünk", akit egy másik háztartásból menekítettünk el, ahol a macska fel akarta zabálni. Dzsingisz kán volt a neve, hogy sztájlos legyen. Kedveltem, mivel szerette az Amon Amarthot. Vagy félt tőle. Mondjuk más muzsikára nem kezdte el beteg módon tekerni azt a kereket, ami volt neki. Ő is meghalt amúgy.
Meg kiskoromban volt egy saját édi-bédi nyuszikám, csak nagyapám ráunt és megnyúzta a p__sába.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Igen tudom
az az állat elpusztul egy ketrecben, ha meg nem, hát jócskán megrövidül az élettartama...
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:37:27
Chilei mókust lehet kapni, ami más néven degu xD
Ne is haragudj, de meg tudom különböztetni a degut és a mókust.
És én a mókusról beszélek, nem a deguról.
Csíkos mókus (ilyet lehet kapni..)
És a degu
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 18:11:03
Mókus? nem vagyok otthon mókus témában, de ha jól tudom lehet venni kedvencnek is (persze nyilván nem olyat mint ami szabadon él....)
Nem, nem olyat...
Én Zsökkó jóvoltából kénytelen vagyok hetente menni az állatkereskedésbe venni neki élő tücsköt xD
Chilei mókust lehet kapni, ami más néven degu xD
beküldve: 2010-04-23 18:02:00
(#24) Mókus? nem vagyok otthon mókus témában, de ha jól tudom lehet venni kedvencnek is (persze nyilván nem olyat mint ami szabadon él....)
Nah ez az, de én olyat akajoook!!!*hiszti* XD
Zsökkó meg menő. ;)
Ja, az!
És milyen jó fej! xD
És milyen jó fej! xD
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:37:50
beküldve: 2010-04-23 17:55:57
(#21) Én imádom a pókókat!
De még mindig a hüllök a kedvenceim...
Nah, akkor már beszállok az állatommal:
A neve zsökkó, (ez a gekkó francia akcentussal XD) és imádom! Amikor vadászik a szöcskékre, na, az nagyon nagy! XD
haláli ám!
LOL, a hülye pics@...
Egyet értek...
Vannak még ekkora balf*szok?
Ledöbbentem ezen a videón...
De még mindig a hüllök a kedvenceim...
Nah, akkor már beszállok az állatommal:
A neve zsökkó, (ez a gekkó francia akcentussal XD) és imádom! Amikor vadászik a szöcskékre, na, az nagyon nagy! XD
haláli ám!
LOL, a hülye pics@...
Egyet értek...
Vannak még ekkora balf*szok?
Ledöbbentem ezen a videón...
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:39:31