Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mitől lesz valaki Otaku?
beküldve: 2010-10-03 09:04:59
(#37) Tehát a pontok, amennyire igaza rám.
1. szoktam az utcán japánul énekelgetni, aztán rádöbbenek, hogy bámulnak
3. két macskával, akik ízig-vérig macskák, azokkal lakom
4. Elég sok helyet foglalnak a könyvek, a maradék négy és fél polcot, plusz egy fiókot, és némi falrészt animerajongásom tárgyai foglalják el. Mondjuk aki, nem nézi vagy nem olvassa, és bejön, mindig letöbben.
5. Ez rám csak annyiban igaz, hogy halom. De szépen rendszerezve
6 animés félrehallások, előfordul. De ugyanúgy elfekkel, entekkel is
8 bishoujo-mintás tollal-rotringgal rajzolok. Meg jó pár apró kis dekoráció mindenütt.
Muhaha. Ezen kívül nem elfelejtendő, ha van időm nézni valamit, akkor semmi mással nem törődök, amíg végig nem néztem, lehetőleg egyhuzamban mind a 13-26-50 részt. A szobán rendszerkezete egy-egy nézés után meg... hát elborítanak a bögrék.
Még egy, a Copicot Pocky-s dobozban tartom
Szerintem én nem vagyok otaku, legalábbis nem a negatív értelemben.
1. szoktam az utcán japánul énekelgetni, aztán rádöbbenek, hogy bámulnak
3. két macskával, akik ízig-vérig macskák, azokkal lakom
4. Elég sok helyet foglalnak a könyvek, a maradék négy és fél polcot, plusz egy fiókot, és némi falrészt animerajongásom tárgyai foglalják el. Mondjuk aki, nem nézi vagy nem olvassa, és bejön, mindig letöbben.
5. Ez rám csak annyiban igaz, hogy halom. De szépen rendszerezve
6 animés félrehallások, előfordul. De ugyanúgy elfekkel, entekkel is
8 bishoujo-mintás tollal-rotringgal rajzolok. Meg jó pár apró kis dekoráció mindenütt.
Muhaha. Ezen kívül nem elfelejtendő, ha van időm nézni valamit, akkor semmi mással nem törődök, amíg végig nem néztem, lehetőleg egyhuzamban mind a 13-26-50 részt. A szobán rendszerkezete egy-egy nézés után meg... hát elborítanak a bögrék.
Még egy, a Copicot Pocky-s dobozban tartom
Szerintem én nem vagyok otaku, legalábbis nem a negatív értelemben.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Olvasva a többi hozzászólást, nem véletlenül volt az az érzésem, hogy ez a 10 pont mind Rád vonatkozik
Mitől lesz valaki Otaku? Tudja a rák, én biztos nem vagyok az
Mitől lesz valaki Otaku? Tudja a rák, én biztos nem vagyok az
Jé,van ilyen topik is?
5. pont félig meddig és a 10. pont is félig meddig igaz rám,most Otaku vagyok? Fuck,ne mááá!
Idén én aztán annyit animéztem,h kb. semmit.Na jó,hazudtam,az Air Gear,meg a K-on ki lett végezve,oszt ennyi.
A kérdésre válaszolva: hát amikor a számítógép mellett elkezdenek szaporodni az üres pizzás dobozok,meg a sörösüvegek,valamint az ágyadat csipsz darabok borítják,akkor vagy Otaku.És amikor a billentyűzetedből a cigaretta darabokat kell kipiszkálni,meg hamu borítja szintúgy a billentyűzetet,akkor már Hikikomori (ez még az Otakunál is súlyosabb) vagy.
Am ez az egész Otaku dolog egy kib*szott nagy baromság.Hú,me nem mozdúsz ki a szobábú,csak animéző egísz nap,oszt akkó mi van? Amíg vannak barátajid,meg fiú animésnek csaja,lejányzó animésnek pasija,sztem addig nincs gáz.Amíg kijár a zember a friss (Pöstön szmogos) levegőre,addig sincs gáz.Vagy igen? Ha dolgozol rendesen,a félrerakott pízed elbas...elköltöd animés cuccokra,akkor sem dől össze a világ,meg a III. világháború sem ez miatt fog kitörni.Viszont amikor hetekig,meg hónapokig nem mozdul ki vki,főleg a szoba nevezetű helységbű,akkor kezdődnek a problímák.Vmi japán faszi 30!? évig nem mozdult ki a szobájából,a kis Otaku...gratulálunk neki.
*tapsol*
Aki még nem Otaku,az sztem úgysem válik csubakka kinézetű-animezabáló-hárdk r-PC-igszboksz függő otakuvá,aki meg alapból-meg már Otaku,az így járt.Őszinte részvétem.
5. pont félig meddig és a 10. pont is félig meddig igaz rám,most Otaku vagyok? Fuck,ne mááá!
Idén én aztán annyit animéztem,h kb. semmit.Na jó,hazudtam,az Air Gear,meg a K-on ki lett végezve,oszt ennyi.
A kérdésre válaszolva: hát amikor a számítógép mellett elkezdenek szaporodni az üres pizzás dobozok,meg a sörösüvegek,valamint az ágyadat csipsz darabok borítják,akkor vagy Otaku.És amikor a billentyűzetedből a cigaretta darabokat kell kipiszkálni,meg hamu borítja szintúgy a billentyűzetet,akkor már Hikikomori (ez még az Otakunál is súlyosabb) vagy.
Am ez az egész Otaku dolog egy kib*szott nagy baromság.Hú,me nem mozdúsz ki a szobábú,csak animéző egísz nap,oszt akkó mi van? Amíg vannak barátajid,meg fiú animésnek csaja,lejányzó animésnek pasija,sztem addig nincs gáz.Amíg kijár a zember a friss (Pöstön szmogos) levegőre,addig sincs gáz.Vagy igen? Ha dolgozol rendesen,a félrerakott pízed elbas...elköltöd animés cuccokra,akkor sem dől össze a világ,meg a III. világháború sem ez miatt fog kitörni.Viszont amikor hetekig,meg hónapokig nem mozdul ki vki,főleg a szoba nevezetű helységbű,akkor kezdődnek a problímák.Vmi japán faszi 30!? évig nem mozdult ki a szobájából,a kis Otaku...gratulálunk neki.
*tapsol*
Aki még nem Otaku,az sztem úgysem válik csubakka kinézetű-animezabáló-hárdk r-PC-igszboksz függő otakuvá,aki meg alapból-meg már Otaku,az így járt.Őszinte részvétem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-02 21:32:55
beküldve: 2010-09-30 21:30:06
(#34) Like.. (igen, facebook módra, esetleg vmi baj van? )
Nekem is kell még 1, de nem tudom milyen legyen...
Nekem is kell még 1, de nem tudom milyen legyen...
MIANEVED?!
Chopperes lesz a következő >8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nálam csak a 6os
Van Luffys pólód?! Úr Isten!! Hatalmas OTAKU, mindenki meneküljön!!
Van Luffys pólód?! Úr Isten!! Hatalmas OTAKU, mindenki meneküljön!!
MIANEVED?!
valóban a one piece-s táskámat kihagytam
meg a luffys pólómat is
oh, shit
nembaj, a rajzaim úgyis mostanság kerülnek ki a meidoba
meg a luffys pólómat is
oh, shit
nembaj, a rajzaim úgyis mostanság kerülnek ki a meidoba
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
6-os, 9-es pont kipipálva.
Bár sztem én már attól otaku vagyok, hogy nem röstellek animés táskával járni.
Bár sztem én már attól otaku vagyok, hogy nem röstellek animés táskával járni.
Fuck, de nem vagyok otaku...
Pedig reménykedtem.
Pedig reménykedtem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-09-22 21:57:38
(#27) Mitől lesz valaki otaku:
1 egész úton suli felé egy dalt dúdolsz, és a kapu előtt esik le, hogy az Ouran openingje volt az.
2 álmában két bishonen egymás bellbimbójáról eszi le az uborkát
3 egy nyávogó cicafiúval laksz együtt
4 az egyik foteled egészét figurák, a tv-d tetejét PS-játákok foglalják el
5 az egyik sarokban átláthatatlan mangahalom
6 animés félrehallások (Bájos Szempár - Bájos Senpai)
7 kínodban az egyik figurád műanyag kardjával metéled a csuklódat
8 bishonen-mintás tollal-rotringgal írsz
9 esténként jóéjt kívánsz a wallscrollodnak és a Gin-es plüssödnek
10 és még az aláírásodban is valami japános vacak van
1 egész úton suli felé egy dalt dúdolsz, és a kapu előtt esik le, hogy az Ouran openingje volt az.
2 álmában két bishonen egymás bellbimbójáról eszi le az uborkát
3 egy nyávogó cicafiúval laksz együtt
4 az egyik foteled egészét figurák, a tv-d tetejét PS-játákok foglalják el
5 az egyik sarokban átláthatatlan mangahalom
6 animés félrehallások (Bájos Szempár - Bájos Senpai)
7 kínodban az egyik figurád műanyag kardjával metéled a csuklódat
8 bishonen-mintás tollal-rotringgal írsz
9 esténként jóéjt kívánsz a wallscrollodnak és a Gin-es plüssödnek
10 és még az aláírásodban is valami japános vacak van
beküldve: 2010-09-22 21:55:52
(#26) Mellesleg ha engem kérdeztek, már eleve rosszul értelmeztük a kérdést.
Mitől lesz valaki Otaku? - kérdésével arra kíváncsi szerintem, hogy miben más egy olyan ember, akinek bejön az anime/manga világ, az animáció világa, a fantázia történetek..
És miben más az az ember, aki ezeket pont rühelli mondjuk...
Mitől lesz valaki Otaku? - kérdésével arra kíváncsi szerintem, hogy miben más egy olyan ember, akinek bejön az anime/manga világ, az animáció világa, a fantázia történetek..
És miben más az az ember, aki ezeket pont rühelli mondjuk...
MIANEVED?!
megyek játszani (valamilyen videójátékkal) akkor rávágja hogy: kocka vagy
>1988-12-10
>1988-12-10
ha elmúltál 16 és játszol, ne lepődj meg, h kockának hívnak
-
Számomra nem is az az idegesítő, ha (akár ok nélkül is de) kockának hívnak, hanem hogy az, hogy egy olyan srác szokott kockának hívni, aki, minden vagyonát a számítógépbe feccöli, mert a Crysis, nem fut el Extreme felbontásban akadás nélkül.
Szóval, az ilyen csak ne hívjon engem kockának! :P
Szóval, az ilyen csak ne hívjon engem kockának! :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-22 17:30:45
(#23) ma átnéztem a régebbi mondóimaz. mikor megtaláltam azt hogy hogy felel 1 otaku. széjjel röhögtem magam megnt
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.