Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Van-e példaképed egy(vagy több) animéből/mangából és miért?
beküldve: 2013-03-07 16:44:12
(#20) Nincs példaképem, akit másolok meg ilyesmi, mivel nem akarok semmilyen karakter elcsépelt másolata lenni.
Persze ahogy az előttem szóló (khm... író) is nyilatkozta, én is tisztelek egyes karaktereket különböző okokból.
Persze ahogy az előttem szóló (khm... író) is nyilatkozta, én is tisztelek egyes karaktereket különböző okokból.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-07 16:44:47
beküldve: 2013-03-02 07:10:59
(#19) Nekem sincs példaképem, mert senki személyiségét nem akarom lekoppintani. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerűen csak önmagam szeretnék lenni, még ha nem is kedvelem magamat. Épp ezért próbálok a hibáimon javítani a jó tulajdonságaimat meg megerősíteni, hátha akkor jobb véleménnyel leszek magamról, bár amilyen pesszimista vagyok erre nem sok esélyt látok.
De a lényeg, hogy más még így se akarok lenni mint önmagam, ha lekoppintanám más személyiségét akkor már nem lenne értelme annak, hogy én megszülettem.
Persze nem azt mondom, hogy nem lehet tisztelni másokat a véleményem szerint. Én is tisztelek embereket ill. anime/manga karaktereket ez esetben. De ezt meg hosszú lenne felsorolni mert sok mindenkit más-más tulajdonság miatt lehet tisztelni.
Szerk.: Most nézem: korábban már írtam ide és akkor mást mondtam, de azóta változtak a körülmények és az én véleményem is.
De a lényeg, hogy más még így se akarok lenni mint önmagam, ha lekoppintanám más személyiségét akkor már nem lenne értelme annak, hogy én megszülettem.
Persze nem azt mondom, hogy nem lehet tisztelni másokat a véleményem szerint. Én is tisztelek embereket ill. anime/manga karaktereket ez esetben. De ezt meg hosszú lenne felsorolni mert sok mindenkit más-más tulajdonság miatt lehet tisztelni.
Szerk.: Most nézem: korábban már írtam ide és akkor mást mondtam, de azóta változtak a körülmények és az én véleményem is.
-
Szerk: C-san 2013-03-02 07:14:30
beküldve: 2013-03-01 21:31:58
(#18) beküldve: 2012-05-04 17:46:13
(#17) Nekem
- Naruto
Mindig tettrekész, sosem adja fel. Barátait mindenáron megvédi...és nem mellesleg az elején mindenki ilyen kis senkinek képzeli, aztán meg mekkora hős lesz belőle
-Sasuke
hmmm... nem tudom hányan írták előttem , na mindegy. Nagyon tiszteletreméltó az a higgadtság, ami benne lakozik... áh, nem is tudom leírni. Amúgy nem kifejezett kedvencem a sorozatból, de hogy tiszteletreméltó, az tuti. Ja, és én tökre megértem amit tett, bár jajj, szegény Naruto
-Gaara
Jó, most gáz, három tök különböző személyt mutatok be, de lényegében az én személyiségem is ebből a három emberből áll
Elképesztő az a hidegvér... és az, hogy a céljai érdekében bármire képes... áh, írónak még tanulni kell. Natehát, fogalmazni nem tudok, de remélem értitek
"Nincs elég... VÉR!"
- Naruto
Mindig tettrekész, sosem adja fel. Barátait mindenáron megvédi...és nem mellesleg az elején mindenki ilyen kis senkinek képzeli, aztán meg mekkora hős lesz belőle
-Sasuke
hmmm... nem tudom hányan írták előttem , na mindegy. Nagyon tiszteletreméltó az a higgadtság, ami benne lakozik... áh, nem is tudom leírni. Amúgy nem kifejezett kedvencem a sorozatból, de hogy tiszteletreméltó, az tuti. Ja, és én tökre megértem amit tett, bár jajj, szegény Naruto
-Gaara
Jó, most gáz, három tök különböző személyt mutatok be, de lényegében az én személyiségem is ebből a három emberből áll
Elképesztő az a hidegvér... és az, hogy a céljai érdekében bármire képes... áh, írónak még tanulni kell. Natehát, fogalmazni nem tudok, de remélem értitek
"Nincs elég... VÉR!"
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-05-04 17:20:45
(#16) Példaképnek nem mondanám,hanem inkább pasi ideálnak a Nanából Nobu Annyira sajnáltam egész végig,mert ő tényleg soha sem gondolt magára,mindig másra.
Ettől olyan valószínűtlen az egész! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-15 17:20:10
(#14) Minden barátnk ijennek kéne lennie^^ a valóságban is és ez tiszteletre méltó^^ De most hogy mondod... majdnem minen animében,mangában megvan ez a baráti szeretet.
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-02-13 14:37:56
(#13) Nekem is volt a példaképem Sora meg Ash a Pokémonból
Azért mert sosem adták fel és mindig kitartottak Pont úgy mint az egyik példaképem Black Star a Soul Eaterből.
A másik példaképem onnan Soul. Azért mert igaz barát és mindig kiáll a barátai mellett, megvédi őket ha kell és megmondja nekik, hogy mi jó vagy rossz egyenesen bele a szemükbe és nem a hátuk mögött sustorog Ezt nagyon szeretem benne
Azért mert sosem adták fel és mindig kitartottak Pont úgy mint az egyik példaképem Black Star a Soul Eaterből.
A másik példaképem onnan Soul. Azért mert igaz barát és mindig kiáll a barátai mellett, megvédi őket ha kell és megmondja nekik, hogy mi jó vagy rossz egyenesen bele a szemükbe és nem a hátuk mögött sustorog Ezt nagyon szeretem benne
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-02-13 11:51:15
(#12) Sora Naegino nekem is kedvencem volt a kitartása miatt.
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.
beküldve: 2011-01-06 19:40:24
(#11) Nekem van egy-két példaképem, vagy olyan személyy akire felnézek...
De akire kiskoromban IS felnéztem az Sora Naegino, mert ő sem adja fel az álmait, és szerintem senkinek sem kellene. És bár nagyon régen néztem ezt az animét, ez mégis megmaradt bennem ^^ és mert étékelem a kitartását mindenhez.
De akire kiskoromban IS felnéztem az Sora Naegino, mert ő sem adja fel az álmait, és szerintem senkinek sem kellene. És bár nagyon régen néztem ezt az animét, ez mégis megmaradt bennem ^^ és mert étékelem a kitartását mindenhez.
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-01-02 16:23:05
(#10) Én Nara Shikamarut tekintem példaképemnek, mert ha valaki teljesen össze van törve és nem találja a helyét a világban, akkor ő mindig vissza segíti a helyes útra. Nem sok mindenhez van kedve, de ha valakinek segíteni kell, akkor mindent belead. Lehet azért nézek fel rá, mert kicsit hasonlít a személyiségünk.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2011-01-02 15:52:36
(#9) nekem Lucy a példaképem az Elfen Liedből, mert nagyon tetszik amit tud.... és nem különösen zaklatja fel a lát egy ember szenvedni.... de lehet hogy igazából csak azért kedvelem mert a személyiségünk hasonló.....
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Én Kenshinre nézek fel, szinte mindig Rá néztem fel. Miért? Mert annyira tisztelettudó mindenkivel, és segítőkész. Mindenkinek segít, annak ellenére, hogy valaha más volt. Egyik kedvenc karakterem egyébként ^^
Szentem te tökre olyan vagy, mint Kenshin ... de tényleg xD Csak a "valaha más volt"-os részt nem tudom biztosra
én Picora nézek fel a Boku no Picoból, mert olyan gyerekkora van, amilyen nekem sosem lehetett ;_;
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
Szerk: Nagybőgő 2011-01-02 15:44:25
beküldve: 2011-01-02 15:31:57
(#7) én Picora nézek fel a Boku no Picoból, mert olyan gyerekkora van, amilyen nekem sosem lehetett ;_;
-
beküldve: 2011-01-02 13:40:42
(#6) Lelouch (code Geass) karaktere, vagy inkább karakterfejlődése nagyon példa értékű
Meg amúgy általában a küzdős karakterek, mármint,hogy egy cél eléréséért mindent beleadó figurák, nem csak úgy jobbra balra csihipuhizó. pl.: Kurosaik Ichigo(Bleach), Sora Naegino(Kaleido Star), Misaki ( Kaichou wa Maid-sama?!)...stb.
ahogy az R2 végén maga ellen fordítja az egész világ haragját és a halálával kipukkasztja azt a "terror lufit"... hát öregem
Meg amúgy általában a küzdős karakterek, mármint,hogy egy cél eléréséért mindent beleadó figurák, nem csak úgy jobbra balra csihipuhizó. pl.: Kurosaik Ichigo(Bleach), Sora Naegino(Kaleido Star), Misaki ( Kaichou wa Maid-sama?!)...stb.