Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Van-e példaképed egy(vagy több) animéből/mangából és miért?
beküldve: 2011-01-02 12:44:22
(#5) Én Kenshinre nézek fel, szinte mindig Rá néztem fel. Miért? Mert annyira tisztelettudó mindenkivel, és segítőkész. Mindenkinek segít, annak ellenére, hogy valaha más volt. Egyik kedvenc karakterem egyébként ^^
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2011-01-02 12:40:49
(#4) Nekem például:Naruto,mert mindenki azt hiszi róla,hogy egy semmirekellő de mégis egy nagy személyiség lakozik benne és bebozínyítja a többieknek.
vagy még például:L vagy Near mert nyomozó szeretnék lenni és ez a két szereplő nagyszerű elme ^^ (hozzá teszem Light is de szerintem attól,hogy bűnözőket öl negatív hős)
Esetleg még a Soul Eaterből Kid...Nyugodt és pontos de ha kell elborul az agya
vagy még például:L vagy Near mert nyomozó szeretnék lenni és ez a két szereplő nagyszerű elme ^^ (hozzá teszem Light is de szerintem attól,hogy bűnözőket öl negatív hős)
Esetleg még a Soul Eaterből Kid...Nyugodt és pontos de ha kell elborul az agya
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-02 12:42:17
beküldve: 2011-01-02 12:11:34
(#3) Én olyan vkire gondolok, aki úgy néz ki mintha semmi nem érdekelné, de közben harcol azokért, akiket szeret.
Pl. Saeko a Highschool of the Deadból.
Vagy pl. olyanra akit hülyének, idiótának, semmitevőnek, csínytevőnek és bénának néznek. Közben egy kitartó, erős, barátságos és bátor vki, aki ha baj van még az életét is feláldozná a szeretteiért és barátaiért, de közben nem mondanak le az álmukról sem.
pl. Naruto és Ichigo
Pl. Saeko a Highschool of the Deadból.
Vagy pl. olyanra akit hülyének, idiótának, semmitevőnek, csínytevőnek és bénának néznek. Közben egy kitartó, erős, barátságos és bátor vki, aki ha baj van még az életét is feláldozná a szeretteiért és barátaiért, de közben nem mondanak le az álmukról sem.
pl. Naruto és Ichigo
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-02 12:04:44
(#2) Hmm... én ilyenen még nem gondolkoztam . De ha mégis mondani kéne valakit akkor én is valaki olyat mondanék aki minden kürölmények között kűzd azért aki fontos neki... Most h elgondolkodom rajta nem egy ilyen anime/manga szereplő jut eszembe úgyhogy plédát most inkább nem állok neki sorolni.
-
Szerk: C-san 2011-01-02 12:33:51
beküldve: 2011-01-02 11:49:18
(#1) Hallottam már, hogy egy Otaku felnéz mondjuk Rock Lee-re, mert ő nem adja fel és kitartóan küzd.
Valami ilyesmit várok.
Például én Risa-ra nézek fel, mert küzd a szerelméért.
Valami ilyesmit várok.
Például én Risa-ra nézek fel, mert küzd a szerelméért.
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.