Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yuri
Én nem láttam, csak amv-kben részleteket. Viszont ha yaoi, akkor nem lehet a főszereplő hetero, max. az lehetséges, hogy a történet elején még tagadja, hogy más lenne, vagy ha biszex akkor még nem vette észre, hogy az azonos neműek is érdeklik.
Btw ezt a kérdést inkább a yaoi topicban kellett volna feltenned.
-
Szerk: C-san 2013-04-13 05:50:11
beküldve: 2013-04-12 21:13:10
(#51) Ha jól emlékszem yaoiból is csak a Gravitation - t vetítették.
De ez is még az A+ idején ment szerintem.
De ez is még az A+ idején ment szerintem.
Ha valaki ismeri esetleg ezt az animét, van egy kérdésem.
Máshol volt egy kérdés h. a főszerplő suichi fiú-e, válasz igen, de még valaki hozzá fűzte hogy "De attól még h. Yaoi suichi hetero" ez csak nekem nem összeegyeztethető a történettel?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-10 19:07:16
(#50) úgy emlékszem, h kb. az első fél évben amikor animés lettem imádtam az animaxot mert mindig más ment, de utána akárhányszor rákapcsoltam ugyanaz ment mint manapság is.. elég gáz:/ és kár érte
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Nem tudom, szerintem azért az se teljesen okés, hogy csak két féle mangát adnak ki, vagy nyomatnak a tv-ben ha animéről van szó, azt kész (vagyis 3 ha a yaoikat is számolom), Lehetnének egy kicsit változatosabbak.
-
Szerk: C-san 2013-04-10 18:55:40
Már az elnevezés alapján is olyan kevesen vannak, hogy csak nekik kár kiadni bármit is
A kivételek meg megszívták...
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
A kivételek meg megszívták...
Na mindegy, én a magam részéről megtudom oldani azzal, hogy elolvasom/megnézem online angolul vagy németül^^
Na mindegy, én a magam részéről megtudom oldani azzal, hogy elolvasom/megnézem online angolul vagy németül^^
-
Szerk: C-san 2013-04-10 18:19:11
Mert a hazai anime rajongók többségét a tinik teszik ki, közülük pedig a női olvasóknak csak a bishik kellenek, a hímeknek pedig inkább csak a shounenek.
A TVben is ezért ment csak shounen és shoujo anime sorozat
A TVben is ezért ment csak shounen és shoujo anime sorozat
Hát az nyilvánvaló, hogy a yaoi nagyobb népszerűségnek örvend, mint a yuri csak azt nem tudom miért....
Hát az nyilvánvaló, hogy a yaoi nagyobb népszerűségnek örvend, mint a yuri csak azt nem tudom miért...
Díva: Én régebben megnéztem egy-két entsit, de mostanában nem igazán vagyok ráhangolódva.
Mostanában hardcore dolgok helyett inkább csak ilyen lájtos shoujo ai dolgokat nézek/olvasok.
Díva: Én régebben megnéztem egy-két entsit, de mostanában nem igazán vagyok ráhangolódva.
Mostanában hardcore dolgok helyett inkább csak ilyen lájtos shoujo ai dolgokat nézek/olvasok.
-
beküldve: 2013-04-10 11:31:59
(#44) Náunk csak yaoi fangirlök vannak.
Tudtommal a Hetaliában még Hungary-chan is az
Tudtommal a Hetaliában még Hungary-chan is az
Btw csak kiváncsiságból: Ti találkoztatok már magyarul kiadott yuri mangával?
Nekem is van egy barátnőn, aki yaoi rajongó. Egyszer jól is jött nekem ez, mert megvettem a Vázlatokat, azt mondtam adjunk egy esélyt ennek is, de aztán miután nagy nehezen egyszer elolvastam (mert azt azért muszáj ha már pénzt költöttem rá), úgy voltam vele hogy soha többet és gyors odaadtam annak a barátnőmnek.
-
beküldve: 2013-04-09 23:36:55
(#41) ]Nekem van yoaimán osztálytársam...
Az érdekesség az hogy régebben egyátalán nem érdekelte semmi ilyesmi, után 1-2mangával megismerkedett, végül én felhoztam a Lovelesst, megismerkedett a"shounen ai" val, yaoivaival is.
De amint elmondam hogy van egy ilyen ágazata, eltátott szájjal "ez de jóó"
és azóta egyre több kis perverz yaoit találgat.
Szóval van akit meg éppen ez fog meg az animék világában.
Az érdekesség az hogy régebben egyátalán nem érdekelte semmi ilyesmi, után 1-2mangával megismerkedett, végül én felhoztam a Lovelesst, megismerkedett a"shounen ai" val, yaoivaival is.
De amint elmondam hogy van egy ilyen ágazata, eltátott szájjal "ez de jóó"
és azóta egyre több kis perverz yaoit találgat.
Szóval van akit meg éppen ez fog meg az animék világában.
Ezt csak úgy érdekesség képpen az előző komikra.
Szerk: Misaki Mei 2013-04-09 23:41:40
Most hogy mondod...
Tényleg nem is találkoztam még yurival csak yaoival. pl vázlatok, gravitatation
Tényleg nem is találkoztam még yurival csak yaoival. pl vázlatok, gravitatation
Én akárhol is keresem mindig csak yaoit találok...
Én nem találkoztam még vele,bár a Death Note-ban felfedezhető yuri szál.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-09 22:22:26
Hmm... Nos nyilván ez is különböző izlések dolga, én a magam részéről (most mit tagadjam) nagyon is kedvelem a yurit. A yaoival meg én is úgy vagyok, hogy ha tehetem inkább elkerülöm. Na meg persze a hagyományos fiú x lány felállással megint nincs semmi bajom^^
-
Szerk: C-san 2013-04-09 22:03:59