Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fate Stay Night
Oldalak:
1
beküldve: 2013-07-12 19:10:39
(#11) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-18 23:09:37
(#10) Fate/stay night: Unlimited Blade Works
10-20órás VisualNovel-szálat belesűríteni 100percbe? No problem
Végülis tényleg minden benne volt, szinte teljesen hűen az eredeti cselekményhez, viszont elengedhetetlen hozzá a játék, vagy legalább az anime sorozat ismerete, mert nagyon le van egyszerűsítve és úgy pörögnek az események, mint egy összegzés-filmben. Nem mutatnak be senkit, nem is nagyon magyarázzák a felállásokat vagy motivációkat, azonban annyi csavar, oldalváltás és összecsapás történik, hogy a végére elég nehéz összefoglalni az elejétől a végéig pontosan mi mindent láttunk cool A harcok viszont látványosak és szépen animáltak, szól alattuk az adrenalinpumpáló zene, és dől a vér rendesen - szívkitépés rulez, azon aztán nem cenzúráztak. A szexjelenetet már igen, sárkány helyett most delfineket láthatunk helyette (akárcsak a VN Realta Nua-változatában). Izgi
Mindenesetre tetszett, szigorúan újranézős, de 5-6 OVAban jobban ki lehetett volna fejteni a sztorit
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Várjá,elképzelem. ..
Azzi...LOL? A trollok királya,a moderátorok rémálma,mint moderátor?
Hanon...igen, alkalmas lenne rá.Asszem.
Azzi és Hanon...a legrosszabb párosítás? Bár mindig akkora fun,amikor ezek mindketten fentvannak fórumon és szórakoztatnak bennünket...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-09 18:43:04
irónia nem egy ország, ahol az irónok élnek
Tanárúr T^Ti let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
önkéntes moderátorok kellenének.Mondjuk aki True mangafan.
most képzeld el, ahogy hanon és Azzi moderátorok
-
Szerk: ∂z 2011-01-09 18:39:20
de buta vagy
Bibibííí xD
Am meg Dz
Bán-káj,Gecugá Tensóóóóó!
Kiütéssel győztem aszem.
Még mindig az az érzésem,h önkéntes moderátorok kellenének.Mondjuk aki True mangafan,vagy vmi,mer így csak a modi-bá lesz dühös a sok fölösleges topik mijatt...
irónia nem egy ország, ahol az irónok élnek
sehogy, max rányomsz a moderátor gombra, ő meg jön és bezárja
sehogy, max rányomsz a moderátor gombra, ő meg jön és bezárja
-
beküldve: 2011-01-09 18:32:55
(#4) nem, igaza van de nem tudom törölni a topikot.
a manga-anime kockáról-kockára ugyanaz.
u. i.: hogy lehet topikot törölni. Heelp
egyébként abban a topikban az emberek 95%-a az animéről beszél pl: a zene olyan jó stb.
a manga-anime kockáról-kockára ugyanaz.
u. i.: hogy lehet topikot törölni. Heelp
egyébként abban a topikban az emberek 95%-a az animéről beszél pl: a zene olyan jó stb.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2011-01-09 18:46:00
de buta vagy, az a manga topikja, ez meg inkább animélyé.
amúgy nézegettem ilyen régi 1-2 oldalas nagyonhasznos topikokat, azokban is felmerült, hogy mondjuk 500hsz alatt ne lehessen nyitni, vagy akár mielőtt aktiválódik a modbácsinak/néninek jóvá kéne hagynia
-
Szerk: ∂z 2011-01-09 18:30:09
[Link]
Ez egy tuti jó link,sztem nézd meg,itt mindenre választ kapsz.
Ez egy tuti jó link,sztem nézd meg,itt mindenre választ kapsz.
Ja hogy a link már egy létező Fate/stay night topikot rejt? A francba...legközelebb légyszíves nézz szét jobban,nem kell tízmillió topik minden animéből.A Naruto-ból is van vagy 3 topik,de minek?
beküldve: 2011-01-09 17:02:10
(#1) Bármi, ami az animével, és a mangával kapcsolatos. Ha valakinek megvan a játékokról is írhat(főleg hogy honan van meg XD).
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Oldalak:
1