Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Lovely complex (love*com)
beküldve: 2013-03-22 15:46:35
(#32) Olyan édes volt ez az anime, és egyben annyira vicces is! Á, imádtam ezt is!
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-11-15 18:50:37
(#31) Love*com fanok várjátok a 7. kötetet?
Már olyan régóta húzzák, az utolsót több mint fél éve adták ki!!!
Miért áltak le, nem fer!?!!
Már olyan régóta húzzák, az utolsót több mint fél éve adták ki!!!
Miért áltak le, nem fer!?!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2012-10-03 18:25:15
(#30) Ismét Lovely Complex az Animaxen hurrá!!!!!!
Az eddig megjelent összes kötet meg van, most a 7. megjeleésére várok!
Az eddig megjelent összes kötet meg van, most a 7. megjeleésére várok!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2012-05-05 23:53:17
(#29) Nem tudom ki, hogy van vele, de én nagyon örülök, hogy az Animax megint adja a Lov.Com-ot. Nekem meg van aa anime összes része, és az élőszereplős verzió is, de valamiért akárhányszor megy a TV-ben mindíg megnézem. Nem tudom megunni. Hamarossan meg lesz a manga verziója is. Alig várom, hogy elolvassam.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2011-12-11 20:25:31
(#28) Ma kaptam meg az első két kötetét! *-* Kevesebb mint egy óra alatt végeztem is az egyikkel. ^^" :P
beküldve: 2011-11-12 20:38:27
(#27) Tegnap megint elkezdtem nézni, de a most a kedvesemmel. Tegnap, és ma megnéztük elejétől a végéig. A párom most látta először, és nagyon bejött neki. Végig nevettük az egészet. Nagyon szeretem ezt az animét.... Mindíg érdemes megnézni...
Nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak a címe ami a Lovely complex Anmiaxes reklámja alatt megy?
Sajna neem ://
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
tegomasu:-kimi+boku=love
hey say7=hey say
tegomasu:kaerimichi no love song
hey say7:bon bon
hey say7=hey say
tegomasu:kaerimichi no love song
hey say7:bon bon
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:53:55
beküldve: 2011-09-25 21:41:56
(#24) Nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak a címe ami a Lovely complex Anmiaxes reklámja alatt megy?
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Nekem végül is mind a 2 bejön. De a Nana-ból nem sokat láttam mert a 5 résznél tartok mert az Animax-on nézem pénteken 21.15-22.00 :) de nekem egyenlőra a love.com jobban bejön de a Nana is jónak hangzik. D
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:54:53
A Nana is frankó. Nagyon szeretem én is. De a Lov.Com.-ot nem veri.
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:54:23
beküldve: 2011-09-01 17:25:06
(#21) Lovely complex tényleg leesz a animax péntektől és péntektől még a nana is lesz amit már rég meg akartam nézni de soha nem volt rá időm meg türelmem se de most hogy menni fog az animaxon happy vagyok.
beküldve: 2011-09-01 16:12:43
(#20) Nem is tudom hányszor láttam már de minden egyes alkalomkor majd megszakadok a nevetéstől. Imáááádom! Egyetlen egyet sajnálatos csupán, hogy sokat kihagytak az animéből, túl rövidre sikeredett, bírtam volna még nézni.
Az élőszereplős tényleg nagyon vacak (hogy finom legyek), ami benne totál kikészített az Risa nővére (ha egyáltalán az volt )
Az élőszereplős tényleg nagyon vacak (hogy finom legyek), ami benne totál kikészített az Risa nővére (ha egyáltalán az volt )
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-09-01 10:16:51
(#19) Lovely complex holnaptól minden péntek este az Animaxon.... Jeeeeeee.....
Jaja nagyon kemény egy óriás és egy manó féleség XDD