Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Lovely complex (love*com)
beküldve: 2011-08-16 00:50:03
(#17) Tök jó képet választottak a Mondó címlapjára. Risa tök vicces Otanival a kezében...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2011-08-16 00:50:19
Szerintem is nagyon vicces csaj Az anime nekem nagyon bejön. Nekem olyan fiú kell mint Otani mert amúgy Otani nálam magasabb lenne mert én 154 vagyok (néha magamat is törpének hívom)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:19:34
Az élőszereplős gagyi lett, de az anime válltozatott nem tudom megunni. Egyszerűen imádom....Ha választhatnék olyan mókás csajszi kellene mint Risa...állati vicces...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:19:48
beküldve: 2011-08-12 20:24:44
(#14) Mivel mindenki azt mondja borzalmas akkor el se kezdem....
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerény véleményem szerint borzalmas , pedig mind a manga mind az anime nagy kedvencem.
Borzalmas???o.O Az nem kifejezés rá!!! Nem bírtam végignézni olya rossz
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:20:53
beküldve: 2011-08-12 10:20:35
(#12) Az élőszereplős sajan nem jött be. Közelsem olyan mókás mint az anime. El is kezdem megint. Olyan jókat lehet rajta röhögni.
beküldve: 2011-08-11 18:21:41
(#11) Én is megnézem ^^
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:19:19
A Sekai fansub oldalán megtalálod
Köszike...Azért megnézem mi is a szitu...*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:20:29
beküldve: 2011-08-11 11:26:37
(#8) Én is most a filmbeli változatra pályáztam úgy 1 hete de filmbe nem is olyan nagy a magasság különbség mint animébe vagy mangába.
A Sekai fansub oldalán megtalálod http://sekai.hu/news.php
Regelj be és már töltheted is :)
Szerény véleményem szerint borzalmas , pedig mind a manga mind az anime nagy kedvencem.
Regelj be és már töltheted is :)
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:17:38
beküldve: 2011-08-11 00:10:34
(#6) Amúgy van belőle élőszereplős változat is. Én most arra vadászok. De eddig sajna nem nagy sikerrel. Jó lenne azt is megnézni. Bár szerintem az animést, tuti, hogy nem üti...
beküldve: 2011-08-09 10:12:47
(#5) Az jó
beküldve: 2011-08-08 21:12:28
(#4) Én álltalában havonta 1szer midíg véginézem. nagyon patent.
Imádom a Lovely complexet!!!
Szerintem is nagyon jó. Az eggyik legnagyobb kedvencem. Ugye Most néztem végig másodjára az összes részét nem bírom megunni