Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kilari
Szerintem cuki a nagy szem!
Én attól kapok frászt mikor ilyen kis mini, szűk szemük van.
Egyébként is manapság milyen nagy divat lett a retro. ;)
Mondjuk engem az akasztott ki mikor a drámai pillanat témája a gombák voltak.
Nem fordítottak elég időt a történet, grafika gidokgozására sajna.
Pedig van benne lehetőség.
Én attól kapok frászt mikor ilyen kis mini, szűk szemük van.
Egyébként is manapság milyen nagy divat lett a retro. ;)
Mondjuk engem az akasztott ki mikor a drámai pillanat témája a gombák voltak.
Nem fordítottak elég időt a történet, grafika gidokgozására sajna.
Pedig van benne lehetőség.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-09 18:50:11
(#23) Ugyanaz, mint pl a Bleachcsel is. Nagyon meglátszik rajta, hogy eszeveszettül spóroltak a minőségen és a részleteken, hogy kihúzzák a sorozat végéig. Ezt jelzi az is, hogy minden második percben bedobják a chibi-alakot, mikor lufifeje lesz a karaktereknek és kitölti az egész képernyőt..
Ami egyéni probléma, hogy a rajzolás a korához képest vagy 12évvel le van maradva. A 90-es évek elején volt még divat ez a bogárszem, amik az arc 2/3át kitöltik. És röhejesen néz ki
Ami egyéni probléma, hogy a rajzolás a korához képest vagy 12évvel le van maradva. A 90-es évek elején volt még divat ez a bogárszem, amik az arc 2/3át kitöltik. És röhejesen néz ki
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Aham...
De én arra gondoltam hogy a rajzolásában mi az ami nem tetszik.
Azt írtam régebben h. a kisállatok rajzolàsa, nos .. érdekes.
De a főbb szereplők rajzolása szerintem nem rossz.
De én arra gondoltam hogy a rajzolásában mi az ami nem tetszik.
Azt írtam régebben h. a kisállatok rajzolàsa, nos .. érdekes.
De a főbb szereplők rajzolása szerintem nem rossz.
beküldve: 2013-04-09 12:51:00
(#21) Szerintem már elsőre is leírtam.
Ezerszer látott szituációk, éppen ezért unalmas történetvezetés ami nélkülöz bármiféle realitást a bemutatott szakmával kapcsolatban, bugyuta poénok és még a szokásosnál is ostobább főhősnő, aki az optimizmusával mindent legyőz. Az egyébként is gyenge rajzoláshoz pedig még szörnyen ronda számítógépes grafikát is párosítottak.
Ezerszer látott szituációk, éppen ezért unalmas történetvezetés ami nélkülöz bármiféle realitást a bemutatott szakmával kapcsolatban, bugyuta poénok és még a szokásosnál is ostobább főhősnő, aki az optimizmusával mindent legyőz. Az egyébként is gyenge rajzoláshoz pedig még szörnyen ronda számítógépes grafikát is párosítottak.
Én sem tudom mi lett velük.
Csak addig nézem amíg az Animax leadta, 102. részig, mert 103-tól már vált az anime grafikája az rajzoltról számítógépesre.
Mint valami régi ps2 anime játék, Naruto játékba még elmegy, de Kilari animét így megcsinálni... jhaj inkább nem mondok semmit.
OJ:Neked régebben írtam ide.
Csak addig nézem amíg az Animax leadta, 102. részig, mert 103-tól már vált az anime grafikája az rajzoltról számítógépesre.
Mint valami régi ps2 anime játék, Naruto játékba még elmegy, de Kilari animét így megcsinálni... jhaj inkább nem mondok semmit.
OJ:Neked régebben írtam ide.
beküldve: 2013-03-22 15:26:33
(#18) Nekem sok helyen már túl cuki, főleg a Kávé aki néha már idegesítő mód tud nyávogni. >< De azért tényleg nézhető Kíváncsi vagyok mi lett Kilarival meg Hirotoval... összejöttek? :o *-*
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-18 17:34:31
(#17) Kis cukimuki lányos anime.
Kikapcsolódáshoz tökéletes szerintem este.
Kikapcsolódáshoz tökéletes szerintem este.
beküldve: 2013-03-18 17:27:59
(#16) És konkrétan mi az ami ennyire nem tetszik?
Például a karakterek szerintem egész szépek, de a kisállatok tényleg elég gyengék.
Legalábbis ha a normális rajzolt részeket nézzük, nem a számítógépes grafikával készülteket.
Például a karakterek szerintem egész szépek, de a kisállatok tényleg elég gyengék.
Legalábbis ha a normális rajzolt részeket nézzük, nem a számítógépes grafikával készülteket.
De szerintem akkor is aranyos, ès a grafika is tetszik, persze vannak jobbak, de némelyiket azért messze túl szárnyalja.
Az pedig főként felüdülés hogy nem ilyen 75D-kel és E-kel rohangál a szereplők 90% -a, hanem átlag méretekben gondolkodnak!!!
Az pedig főként felüdülés hogy nem ilyen 75D-kel és E-kel rohangál a szereplők 90% -a, hanem átlag méretekben gondolkodnak!!!
Én egyet nem tudok mondani, pedig láttam már egy párat.
Esetleg a három percesek között vannak olyanok, amik még ennél is rondábbak.
Loliconok előnyben
Cainis: Hát igen...
De az ecchiket egy bizonyos szintig szeretem, többségén szakadok, mert beteg de halál poénos jelenetek vannak benne, némelyiknél meg lefejelem a billentyűzetet hogy XDDD de beteg...
Hentai... ehh hagyjuk nem nézek.
Ecchiknél még azt szoktam sajnálni hogy kitalálnak pl egy jó történetet amiből egy szuper kis shoujo-t lehetne csinálni de kárba vész mert hát nem a történeten van a hangsúly...
pl Green green
De az ecchiket egy bizonyos szintig szeretem, többségén szakadok, mert beteg de halál poénos jelenetek vannak benne, némelyiknél meg lefejelem a billentyűzetet hogy XDDD de beteg...
Hentai... ehh hagyjuk nem nézek.
Ecchiknél még azt szoktam sajnálni hogy kitalálnak pl egy jó történetet amiből egy szuper kis shoujo-t lehetne csinálni de kárba vész mert hát nem a történeten van a hangsúly...
pl Green green
Szerk: Misaki Mei 2013-03-07 21:38:06
Csak megjegyzésképp mondom, hogy a gigantikus mellméretek elkerüléséhez szerintem nem kell gyerekeknek való animét nézni. Többnyire elég csak hanyagolni az ecchi, na meg persze a hentai műfajt.
-
Szerk: C-san 2013-03-05 21:58:54
beküldve: 2013-03-04 15:45:56
(#10) Mondjuk 20-on x éves fiútól érdekes reakció lenne ha itt áradozna mennyire imádja a Kilarit. xD
De szerintem akkor is aranyos, ès a grafika is tetszik, persze vannak jobbak, de némelyiket azért messze túl szárnyalja.