Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Sportolsz valamit?
Nem tudom, de valószínűleg csak valami egyszerűbbet. Nem vagyok valami nagy művész :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-04-15 11:52:09
beküldve: 2013-04-15 02:27:53
(#34) Jól hangzik!
És van már ötlet hogy milyen motívum kerülne rá?
És van már ötlet hogy milyen motívum kerülne rá?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Majd ha lesz éppen erre is pénzem, akkor akarok venni, egy sima, mintátlan lapot, hogy én magam dekorálhassam ki az alját, festék filccel!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-15 01:57:24
(#32) Jaj gördeszka...
Kisebb koromba kaptam egyet, de jó nagyot ráltam, ültem lejtösebb részen, de gőzöm se volt hogy állok meg vagy szállok le.
De az igazi mégis görkörival dombtetőről. XD
Mekkorákat feküdtem az aszfalton.. 1 liter tejjel! xD
Kisebb koromba kaptam egyet, de jó nagyot ráltam, ültem lejtösebb részen, de gőzöm se volt hogy állok meg vagy szállok le.
De az igazi mégis görkörival dombtetőről. XD
Mekkorákat feküdtem az aszfalton.. 1 liter tejjel! xD
beküldve: 2013-04-15 01:50:23
(#31) Én szeretek bicajozni (már évek óta tervben van a Balaton körbetekerése, csak valami miatt eddig mindig elmaradt), meg azon gondolkozok, hogy ismét elkezdek gördeszkázni.
Díva (#5): Az igazat megvallva, még a póker is sportnak számít, de hogy miért, arról fogalmam sincs!
Díva (#5): Az igazat megvallva, még a póker is sportnak számít, de hogy miért, arról fogalmam sincs!
Szerk: A Márk 2013-04-15 01:52:55
beküldve: 2013-04-15 00:58:34
(#30) Rég írtunk ide is.
De se baj, félévig még úgy sem sportolok semmit. XD
De se baj, félévig még úgy sem sportolok semmit. XD
beküldve: 2013-03-09 10:24:28
(#29) xDDD
Amúgy én Bács-Kiskun megyében
Amúgy én Bács-Kiskun megyében
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 22:40:42
(#28) Hála az égnek általában 1gyel is megelégszik.
de azért kopp-kopp-kopp nem árt. XD
de azért kopp-kopp-kopp nem árt. XD
beküldve: 2013-03-08 22:31:53
(#27) Akkor foglalkoznak veletek rendesen! Nem irigyellek!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
beküldve: 2013-03-08 22:31:27
(#26) Amúgy te melyik megyében laksz?
beküldve: 2013-03-08 22:30:32
(#25) Azért nem ilyen nagy lakóházak vannak itt sem, csak átlag kis családi házak+udvar. A probláma csak az hogy pont egy 1km hosszú utca végén van a suli, és ha kitalálja hogy na most 3 kör-3km 6 perc alatt akkor van szivacs. :/
beküldve: 2013-03-08 22:21:00
(#24) nem irigylem az osztályod, Pestnél tényleg piszoknagy házak vannak ._.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 22:14:39
(#23) beküldve: 2013-03-08 22:04:20
(#22) Pfff, ilyen a másik osztály tesitanára XDD Mi szinte mindig sétálunk a suli mögött, amikor a tanárunk nem látja, mert ahhoz ragaszkodik, hogy lefussuk a köröket... csak lusta ellenőrizni ._.
Amúgy melyik városban laksz, ha szabad érdeklődni? :)
Amúgy melyik városban laksz, ha szabad érdeklődni? :)