Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2010-10-13 21:30:02
(#1599) Eljött az ideje, hogy lecseréljem az aláírást is. Az ava meg már egy ideje le van, de lusta voltam beírni...
Avatar: Malchior. Gyakorlatilag az ő nevének félreértéséből született meg a Merchior, amit használok
Aláfirka: A Howling Ray - Akiért című számából egy részlet
Avatar: Malchior. Gyakorlatilag az ő nevének félreértéséből született meg a Merchior, amit használok
Aláfirka: A Howling Ray - Akiért című számából egy részlet
beküldve: 2010-10-13 20:17:37
(#1598) Avatar: Kaname a VK-ból. Alap <3
Aláírás: Kedvenc VK idézetem, a fordítás angolról ment és picit furán hangzik, de ez van XD
Aláírás: Kedvenc VK idézetem, a fordítás angolról ment és picit furán hangzik, de ez van XD
beküldve: 2010-10-13 20:12:34
(#1597) Új aláírás: Az egyik kedvenc könyvem nyitó idézete. Ez a könyv nem más, mint a "Piknik az árokparton" (Stalker)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-12 10:27:31
(#1596) Avatár: ismét Bakuman, és megint Takagi.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-11 20:19:33
(#1595) Új avatár és kép. Volt:Sasuke és cur 1 sasuke
lett Ryuga és L
lett Ryuga és L
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-09-18 18:34:12
(#1594) Csak hallgattam,még tavaly,pont ilyenkor.A "lot like vegas"-t.Ennyi,nem vagyok elájulva tőlük.Bár azt se mondom,h rossz,vagy valami.Szódával talán elmegy
Új avatár: Matsumot Tak,mer B'z,meg mer Ő egy (gitár) Isten.
Aláírás meg különösebb magyarázatot nem igényel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-29 10:22:43
beküldve: 2010-08-28 23:41:31
(#1591) Új aláírás: BMTH - Suicide Season című számából egy idézet. Szerintem nagyon szép szám, mostanában újra rájuk kattantam. Egyszerűen egyedi, amit csinálnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-28 23:04:55
(#1590) Avatár: One Piece-ről Soul Eater-re váltás után ismét NaruHina, bár most másik kép.
Aláírás: Otsuki Maki: Run Run Run című zenéjének első sora. Egyébiránt One Piece end. 2.
Aláírás: Otsuki Maki: Run Run Run című zenéjének első sora. Egyébiránt One Piece end. 2.
beküldve: 2010-08-28 21:48:28
(#1589) Egyszerűen had to be done. Bár nem hiszem, hogy én vagyok az első, akinek eszébe jut.
Hakuna Matata.
Hakuna Matata.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-08-24 22:53:15
(#1588) "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2010-08-14 17:32:38
(#1587) Hosszú idő után avatárt cseréltem, Bakumanról UraBokura váltottam, Tsukumo Murasame-re.
Aláírás nem változott.
Aláírás nem változott.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-07-24 13:08:24
(#1586) Avatar: Raiden (Metal Gear Solid),múlt héten láttam egy faintos kis videót a legújabb Metal Gear Solid gémről,mégpedig a Rising-ről,sztem érthető,h miért pont Raiden lett az új favorit.
Aláírás: kedvenc John Woo filmemből,a Hard Boiled-ből való.
Aláírás: kedvenc John Woo filmemből,a Hard Boiled-ből való.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-07-24 11:12:41
(#1585) Azt hiszem nem kell kommentálnom az új aláírásomat
(és előre leszögezném, nem ítélem el a visszamaradott embereket!)
(és előre leszögezném, nem ítélem el a visszamaradott embereket!)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar