Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2010-07-05 15:34:17
(#1584) már tia halibel a bleachből és van aláírásom ami a vampire knightból van
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-01 14:06:19
(#1583) az én avatarom hitsugaya toshirou a bleachből
aláírást nem használok
aláírást nem használok
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-06-30 01:56:30
(#1582) Az avatar-om egyértelműen Trigun és az aláírásom egy az animében elhangzó mondat átírása
Az eredeti mondatot egy lerombolt város sheriffje mondja az első részben, amikor közli, hogy egy ember sem halt meg a pusztítás során.
"...a csodához nem kell mindig Isten."
több se kellett és megszületett ez a Trigun rajongók közt már szállóigévé vált mondat
Az eredeti mondatot egy lerombolt város sheriffje mondja az első részben, amikor közli, hogy egy ember sem halt meg a pusztítás során.
"...a csodához nem kell mindig Isten."
több se kellett és megszületett ez a Trigun rajongók közt már szállóigévé vált mondat
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Köszöni -^^-
Szembetaláltam magam ezzel a videóval és meg kellett változtatnom az aláírásom... Egyszerűen látom, hogy démon bácsi balettozik a zenére x'D
Aláírás szövege úgy 47mp-nél
[Link]
Szembetaláltam magam ezzel a videóval és meg kellett változtatnom az aláírásom... Egyszerűen látom, hogy démon bácsi balettozik a zenére x'D
Aláírás szövege úgy 47mp-nél
[Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-30 00:49:33
beküldve: 2010-06-29 19:39:27
(#1580) minden a fate stay night-ból van.
az idézett archer nemes illúzióját megelőző varázsigeszerűségXD
az idézett archer nemes illúzióját megelőző varázsigeszerűségXD
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-06-29 19:11:39
(#1579) Szintén Aláírás One Piece, és a kép is. > ezt bámulhatjuk minden egyes rész végén (eddig)
MIANEVED?!
aranyos^^ tetszik
én Chopper vagyok az OP-ből, az alaáírás pedig szintén onnan van. Oyabíííííííííííííí ííííííííín!!!
én Chopper vagyok az OP-ből, az alaáírás pedig szintén onnan van. Oyabíííííííííííííí ííííííííín!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-29 15:17:40
(#1576) Új ranghoz új avatár dukál: baziliszkusz anthrom, Lil - chibiben ^^
beküldve: 2010-05-22 20:47:06
(#1575) "Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-05-22 20:19:25
(#1574) Az új aláírásomat egy rég nem látott ismerősöm nyögte be ma, amikor hazafelé jöttem vele a buszon. A teljes verzió kicsit hosszabb és trágárabb volt ("Ha már így szétosztódtál, b__zalak meg, növesszed meg a hajadat, aztán olyan leszel, mint az Entonikídisz!"), de a lényeg így is átjön. Aki látott, az tudja, hogy hosszú hajjal se néznék ki úgy, mint az Entonikídisz.
Mindjárt keresek mellé valami avatart is.
Mindjárt keresek mellé valami avatart is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-20 14:00:18
(#1573) Ava: Flapjack mezítelen kislányként saját elképzelésben
Az aláírásom pedig a foglalkozásomat takarja
Az aláírásom pedig a foglalkozásomat takarja
beküldve: 2010-05-18 20:10:49
(#1572) Hinnye, mán 3 hónapja nem írtam frisset. Pedig három hónap alatt sokat változott a megjelenés...
Szóval a Zivatar, akarom mondani Avatar az Abingdon Boys School egyik albumborítója (asszem)
Aláírás pedig Csongitól, vagyis a The Grenmától származik, a "Vajon hallja valaki a hangom?" című muzsikából
Szóval a Zivatar, akarom mondani Avatar
látjátok, a sok eső hogy megárt nekem
Aláírás pedig Csongitól, vagyis a The Grenmától származik, a "Vajon hallja valaki a hangom?" című muzsikából
beküldve: 2010-05-18 19:47:34
(#1571) Az új aláírásom egy szomorú tényen alapszik, ami minden igazi rocker lelkében mély nyomot hagyott (legalábbis az enyémben mindenképp )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-19 14:33:22
(#1570) Aláírást nem használok, valószinüleg nem is lesz egy ideig.
Az avatarom pedig a Gears of War nevü játék "jele".
Épen akkor játszotam a játékal amikor regisztráltam ide.
Az avatarom pedig a Gears of War nevü játék "jele".
Épen akkor játszotam a játékal amikor regisztráltam ide.
RICO