Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
OooOO!! Az egy együttes nem?
Ha igen akkor...
Ha igen akkor...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-08 17:19:16
(#1388) Új avatar: Teru a Versaillesből.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
DE köze sincs a régebbi crashhez. És hogy kerültek rá azok a tetkók. Bár végülis jó!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-08 15:37:49
(#1386) beküldve: 2009-07-08 14:08:05
(#1385) Akkor már inkább Crash of the Titans.Az újabb,és szebb.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Craaash! Az a nagyon jó! Főleg Twinsanity! A Spyro sem roszs de a crash az kb 2x hangulatosabb és persze nagyon jó kis zenék ps2-re! És remélem nem hagyják abba a sorozatot! Nos kissé nagyon bugos de elfogadható 2004-hez képest jó is! Benne is van a thriller és ha nincs a crash akkor valószínü h nem is nagyon törődöm majd vele! Nagyon megéri ez a kis játék. A story jó azaz nagyon is! Nos minusz mint munbdtam eléggé bugos. DE a crash fílinget visszaadja!
DE ezt inkább a GAME topicba kéne írni de nem lényeg mert üsszefüggés van!
DE ezt inkább a GAME topicba kéne írni de nem lényeg mert üsszefüggés van!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-08 10:07:19
Oké alkalomadtán [/QUOTE]
Ha van PS2-őd akkor a legjobb mert az új része azon a legjobb de menj fel a youtube-ra és ott írd be Spyro: dawn of the dragon és nézd meg és nagyon jóó bár azt is írhatod mellé hogy trailer.. .
Ha van PS2-őd akkor a legjobb mert az új része azon a legjobb de menj fel a youtube-ra és ott írd be Spyro: dawn of the dragon és nézd meg és nagyon jóó bár azt is írhatod mellé hogy trailer.. .
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Hát volt benne egy kis modern Biblia feeling de...
Egyszer próbáld ki nagyon jóó én hatévesen kezdtem el ennek a Spyronak a gyűjtését és mostanáig is Fan vagyok vagyis annak mondom magam mert nagyon sokat tudok róla és a sárkányokról!!
Oké alkalomadtán
Egyszer próbáld ki nagyon jóó én hatévesen kezdtem el ennek a Spyronak a gyűjtését és mostanáig is Fan vagyok vagyis annak mondom magam mert nagyon sokat tudok róla és a sárkányokról!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-07 21:54:35
(#1379) Avatar: Kedvenc Sárkányom Spyro(a világot megmentő Lila sárkány...de tényleg a történetben azt mondják )
És kedvenc színészem aki L-t alakítja KENICHI MATSUYAMA!!!!! a kettő összevágva...
Aláírás: a Barátság Könyvéből idéztem bár gondolom mindenkinek feltűnt hogy valami ilyesmiből lehet...
És kedvenc színészem aki L-t alakítja KENICHI MATSUYAMA!!!!! a kettő összevágva...
Aláírás: a Barátság Könyvéből idéztem bár gondolom mindenkinek feltűnt hogy valami ilyesmiből lehet...
Szerk: L.Lawliet 2009-07-07 21:55:44
beküldve: 2009-07-07 19:25:58
(#1378) Új avatar: Daisuke a Maximum the Hormone screaming vokálja. Nagyon jó hangja van és jó hogy mostmár tök international banda, nemrég játszottak együtt a Bring me the Horizonnal és a Blessed by a Broken Heartal.
Aláírás: Papa Roach- getting away with murder lájrik ;-)
Aláírás: Papa Roach- getting away with murder lájrik ;-)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-07-07 18:46:21
(#1377) Avatar: Google segítségével találtam. Edmond Dantés van rajta.
Aláírás: Sir Terry könyvéből idézet.
Aláírás: Sir Terry könyvéből idézet.
Szerk: Yoroi 2009-07-07 19:27:47
beküldve: 2009-07-07 15:46:49
(#1376) Új aláírás: életbölcsesség az amúgy szellemileg nem sziporkázó Mike Tyson-tól. Megfontolandó, nemde?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-07 14:35:23
(#1375) Avatar: Stark van rajta és a Google-n keresztül szereztem.
Aláírás: saját.
Aláírás: saját.
,,Hitler fején ugrálok!"