Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2009-06-22 12:43:45
(#1359) Az a nagy helyzet, hogy nem tudom, honnan van az én avatarom, ezért nagyon örülnék, ha valaki meg tudná mondani nekem .
Az aláírásom meg valahol találtam neten, J. R.R. Tolkien-től van, gondolom mindenki tudja, ő írta a Gyűrűk Urát :).
Az aláírásom meg valahol találtam neten, J. R.R. Tolkien-től van, gondolom mindenki tudja, ő írta a Gyűrűk Urát :).
Galaxis Utikalaúz.......... fimet én is láttam, jó volt :).
A válasz: 42
A válasz: 42
Szerk: Bloodraven 2009-06-22 12:49:56
beküldve: 2009-06-22 08:48:56
(#1358) Avatar: Edward Elric - Fullmetal Alchemist (neten találtam)
Aláírás: Egy ajándék bolt kitűző termékcsaládjának egyike.
Aláírás: Egy ajándék bolt kitűző termékcsaládjának egyike.
beküldve: 2009-06-22 08:28:56
(#1357) Új aláírás: Anti Fitness Club: Kormányrendszer
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Te csóóóóórtááááááááá ááááál?? Júúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúú úúúj!!!!!!!!!!!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-21 09:47:13
(#1355) Avatar: Ezt csórtam. Remélem nem veszi észre az illető!
Aláírás: Lennie vicc
Aláírás: Lennie vicc
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-21 09:42:38
(#1354) Avatar: A Google képkeresőbe beírtam h Death Note L, és kihozta ezt a naaaaaaaaaaagy L betűt is!
Aláírás: Az teljesen egyedi
Aláírás: Az teljesen egyedi
Szerk: Sashi 2009-06-21 09:43:26
Avatár: továbbra is Killya, a Blame!-ből
Aláírás: Galaxys útikalauz stopposoknak (jó könyv, érdemes elolvasni minden sci-fi, és humor rajongónak)
Aláírás: Galaxys útikalauz stopposoknak (jó könyv, érdemes elolvasni minden sci-fi, és humor rajongónak)
Film is van és szerintem iszonyú nagy!Olyan fájdalmas poénok vannak beene,mint példáuel egy Monty Pyton filmben
Tekintve hogy mind a kettő angol humor, ezért egyértelmű miért olyan egyformák . Bár érdemesebb a könyvet elolvasni, mint a filmet megnézni, mert a filmből sokminden hiányzik (tekintve hogy csak az első könyvet filmesítették meg) és amerikai "gyártmány", így az angol humor nem érződik ki rajta annyira.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-08 00:59:32
Avatár: továbbra is Killya, a Blame!-ből
Film is van és szerintem iszonyú nagy!Olyan fájdalmas poénok vannak beene,mint példáuel egy Monty Pyton filmben
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-07 12:43:23
(#1351) Avatar: Bebop Gulyás
Aláírás: AYBABTU
Egyiket sincs szívem lecserélni pedig lehet aláírást legalább le kéne
Aláírás: AYBABTU
Egyiket sincs szívem lecserélni pedig lehet aláírást legalább le kéne
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-07 12:13:10
(#1350) Avatár: továbbra is Killya, a Blame!-ből
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-05 23:09:21
(#1349) Új avatar: Detective Conan-ből Shinichi és Ran (fanart)
Új aláírás: Detective Conan OP 24. - Mysterious refrénje (Olvastam a magyar fordítását - Imádom! X3)
Új aláírás: Detective Conan OP 24. - Mysterious refrénje (Olvastam a magyar fordítását - Imádom! X3)
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-05 17:29:39
(#1348) Új avatár: Welkin Gunther a Valkyriából, az aláírás pedig Arthur Bloch elmésségét dícséri.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-06-04 15:10:38
(#1347) Avatar: InuYasha -ból Kirara ( ki gondolta volna ?)X)
aláírás : Reakció a rámen ízére , amit Naruto-val vettünk .
aláírás : Reakció a rámen ízére , amit Naruto-val vettünk .
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-06-04 15:11:45
beküldve: 2009-06-04 14:52:23
(#1346) Avatár: Killy a Blame!-ből
Aláírás: Többnyire (ismétlem, csak többnyire) saját termés
Aláírás: Többnyire (ismétlem, csak többnyire) saját termés
beküldve: 2009-05-19 17:04:53
(#1345) Avatar:asszem Miki a Shugo Charábol, de nem bizt.azért raktam ki, mert cukki..azaz KAWAII:3
Aláírás:úgyis mindig ezt írom, úgyhogy megkönnyítem a dolgom
Aláírás:úgyis mindig ezt írom, úgyhogy megkönnyítem a dolgom
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×