Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Bekaphatod!
Szerk: Nyilvánvalóan egyikőtök sem látott még idegesítően villogó avát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-14 20:49:54
Az hogy mozog, meg az hogy villog, két különböző dolog. Az ava így néz ki eredetiben, és kétlem, hogy bárki rohamot kapna tőle.
Én szimplán nagyon megijednék, ha egy ilyen kis szöszi hajolna felém, hogy összenyálazzon. :O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Az hogy mozog, meg az hogy villog, két különböző dolog. Az ava így néz ki eredetiben, és kétlem, hogy bárki rohamot kapna tőle.
Figyelj, ettől még én is rohamot kaptam. [/QUOTE]
Valóban elég idegesítő...
meh....
Azért, mert ez egy epilepsziabarát oldal.
Figyelj, ettől még én is rohamot kaptam.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-14 20:41:10
(#1308) Avatar:valahonnan a googleról...
Ezen felsírtam. Nem az a kérdés, hogy honnan töltötted le, hanem hogy milyen filmből/sorozatból/animéből/ ki rajzolta stb.
... "süllyed"
meh....
Szerk: Maryke 2009-03-14 20:40:38
Avatar:valahonnan a googleról...
Ezen felsírtam. Nem az a kérdés, hogy honnan töltötted le, hanem hogy milyen filmből/sorozatból/animéből/ ki rajzolta stb.
beküldve: 2009-03-14 20:29:53
(#1305)
Szerk: Maryke 2009-03-14 20:56:57
Itt miért nem lehet mozgó avát betenni?!
beküldve: 2009-03-14 20:23:13
(#1303) Itt miért nem lehet mozgó avát betenni?! Pedig Tamaki redetileg olyan cukin ugrándozott.
beküldve: 2009-03-13 11:04:16
(#1302) új avi: Suzumiya Haruhi-chan no Yuutsu
[Link]
[Link]
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-12 18:02:15
(#1301) beküldve: 2009-03-07 17:56:59
(#1300) Hát nekem nincs aláírásom *lehajtja a fejét*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!