Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Új aláírás így conra készülődvén.... Bemutatom a haditervet.
nekem van,ne is cigizz!
beküldve: 2009-01-30 22:35:01
(#1268) Új aláírás így conra készülődvén.... Bemutatom a haditervet.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Új avám az egyik rajzomból csináltam
Itt a rajz linkje(ha érdekel egyáltalán valakit ):
[Link]
Az aláírásom értelmes megszólalásaim egyike...egyszer ebédlőben kaptam csokit aminek a papírjára nagy betűkkel rávolt írva h narancsos erre én amikor megkóstolom őszinte csodálkozással felkiáltok h : "jéééééééé ez narancsos!"...
[Link]
Az aláírásom értelmes megszólalásaim egyike...egyszer ebédlőben kaptam csokit aminek a papírjára nagy betűkkel rávolt írva h narancsos erre én amikor megkóstolom őszinte csodálkozással felkiáltok h : "jéééééééé ez narancsos!"...
szerintem nagyon jó a rajz
beküldve: 2009-01-30 10:28:17
(#1265) Új avám az egyik rajzomból csináltam
[Link]
[Link]
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-01-30 10:29:11
Teintettel erre, meg arra, hogy szegény Bence is folyton félreolvassa, és nem venném a lelkemre, ha miattam maradna vissza a fejlődésben, lecseréltem az aláírást.
LOL, örülök, hogy így törődsz velem.
Teintettel erre, meg arra, hogy szegény Bence is folyton félreolvassa, és nem venném a lelkemre, ha miattam maradna vissza a fejlődésben, lecseréltem az aláírást. Még mindig Firefly (hiába, nem tudom megunni ), és megint szerelmi civódás, de ezúttal Wash és Zoe között. A kapitány (Mal) pedig már nem bírja ideggel...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Avatár maradt Alumíniumkártya fővámpír
De szeretem az emogay pillanatait~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-01-19 17:19:11
(#1261) beküldve: 2009-01-18 17:45:48
(#1259) Avatár maradt Alumíniumkártya fővámpír, aláírás Bleach, azt hiszem 108. rész.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-01-18 14:47:03
(#1258) Hellsing
Kép és szöveg harmonizál
Kép és szöveg harmonizál
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-18 14:02:49
(#1257) beküldve: 2009-01-07 19:55:29
(#1256) Most megint Hachikuro lázban égek, úgyhogy Nomiya.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-06 14:25:07
(#1255)