Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
A Viasaton leadták egyszer
Leadták a Firefly-t? Oo Ez már csodának számit. Nekem is bele kellene néznem mert megvan a "Serenity" de a sorozat ismerete nélkül sokat nem ér. Amúgy hallottam azokat a híreket hogy a sorozatot a Fox b@szta el azzal hogy a lehető legésöbbi időpontra tette be egy valóságshow miatt.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ezt a sorozatot meg kellene már néznem, ha ilyen beszólások vannak benne.
Az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttamés láttam párat
Magyar nyelvű csatornán adják valahol vagy barátom az internet?
A Viasaton leadták egyszerde ez esetben célszerűbb az alternatív beszerzést választani
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ezt a sorozatot meg kellene már néznem, ha ilyen beszólások vannak benne.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-25 19:46:20
(#1206) Új aláírás. Ismét Firefly, ezúttal az elsőtiszt Zoé és Book lelkész magvas eszmecseréje egy mentőakció kapcsán
beküldve: 2008-12-25 19:12:50
(#1205) A japánok használnak vagy egy rakat szót a démonszerű lényekre, de pont az akuma az, ami leginkább megfelel a nyugati démon kifejezésnek.
ON:
Kedvem támadt, hogy betegyem én is az aláírásomba az akuma szót. A Kuroshitsujiben Sebastian használja magára ezt a mondatot, ami úgy is fordítható, hogy "Komornyik vagyok ízig-vérig." de úgy is, hogy "Démon és komornyik vagyok."
ON:
Kedvem támadt, hogy betegyem én is az aláírásomba az akuma szót. A Kuroshitsujiben Sebastian használja magára ezt a mondatot, ami úgy is fordítható, hogy "Komornyik vagyok ízig-vérig." de úgy is, hogy "Démon és komornyik vagyok."
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem mindegy hogy akuma v démon?
Csak az egyik japán, másik magyar
nézőpont kérdése...
Démonvadász nézőpont: tök mindegy csak ki lehessen nyírni
Démon nézőpont:Legyen xxxx meg zzzzz(vallás kérdése általában sátánista xD) meg akkó' má' yyyy(hogy az xxxx szót NE értsétek félre)
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Nem mindegy hogy akuma v démon?
Az igazi baj, hogy nem következetes... hiszen ha az akuma szót nem fordítja le (ami szvsz igénytelenség, hiszen van tökéletesen passzoló magyar kifejezés), akkor az ember szót is japánul kellett volna hagyni. Így teljes katyvasz Csak az egyik japán, másik magyar
Szerk: alister 2008-12-25 18:58:37
Az avam a BECK nevű mangából van... Maho van rajta ^^
Az aláírásom pedig asszem a Raggatack nevű banda egyik számából van kicsit átalakítva...
Az aláírásom pedig asszem a Raggatack nevű banda egyik számából van kicsit átalakítva...
hopp... bocs rosszul írtam ^^
Izumi-chan van rajta... az előzőn volt Maho xD
^^""
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-25 15:04:47
(#1201) beküldve: 2008-12-25 14:50:06
(#1200) Én még egy darab D.Gray-man epizódot se láttam, de ettől függetlenül tudom mit jelent a szó, mert kismillió animében feltűnik még és az esetek 90%-ában még a fansubberek is lefordítják.
Az átnevezés meg a fordítás két különböző dolog.
Mondjuk te tudod, bár szerintem jobban hangzana, ha démont írnál.
Aki D.Gray-man fan és minimum 50részt megnézet(74.résznél tartok) az már megszokta az "Akuma" szót.
És még ha, valaki 1.fejezetet olvasta az is tudja hogy az Akuma démont jelent
beküldve: 2008-12-25 14:12:51
(#1197) Az avam a BECK nevű mangából van... Maho van rajta ^^
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-25 13:54:54
(#1196) kösz a linket,máris találtam egy pont jó avatart
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-25 13:47:33
(#1195) [Link]találtam egy oldalt ami külön anime-avatarokkal foglalkozik naon jó
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...