Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-12-31 11:11:59
(#1239) Ismét vissza nagy kedvenchez. Hachiko és Takumi páros. Aláírás változatlan.

beküldve: 2008-12-31 11:09:08
(#1238) az én avataromon Sousuke M9-es védelmezője van.
én úgy szoktam avatart keresni hogy beírom a keresőbe pl.:
Gin Ichimaru 70x70 Avatar
és ki szokott dobni egy csomoo avatart
én úgy szoktam avatart keresni hogy beírom a keresőbe pl.:
Gin Ichimaru 70x70 Avatar
és ki szokott dobni egy csomoo avatart
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-31 09:02:31
(#1237) Új avatár: Dante - Devil May Cry.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-12-30 21:37:04
(#1236) Új avám: a Code Geass egyik lökött karaktere, Jeremiah Gottwald a naplementében

valami azt súgja ez csak ideiglenes avatár lesz

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-12-30 21:38:02
beküldve: 2008-12-28 13:11:58
(#1235) beküldve: 2008-12-28 12:04:42
(#1234) Új avi....
Lucky Star, Konata, éppen nyalogat valamit (igazából mozog is, csakhát ide nem lehet berakni mozgót
<--új funkciót plzzzz )
És amit igazából nyal, az
Lucky Star, Konata, éppen nyalogat valamit (igazából mozog is, csakhát ide nem lehet berakni mozgót

És amit igazából nyal, az
egy csokis süti xDD

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Urahara mióta tata?! Ez kikérem magamnak, ő dögös pasi!!

Valóban nem tata, a legjobb szereplő a Bleachben, bár én csak az Animaxen nézem.
Látom, képesek voltatok hajbakapni egy japán szón. Bennem ez az egész dolog megmaradt úgy, ahogy volt (démon=oni).
Lehet h. nem tata, de lökött!

Ezt aláírom.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

Lehet h. nem tata, de lökött!

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-26 20:07:49
(#1230) nah,új aláírás ala Onegai Teacher
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-26 19:49:30
(#1228) Lökött tata, őrült kölyök, lökött tata, őrült kölyök. Ez az avatársorrendem, s eszerint most egy lökött tata jön, de nemtom ki legyen. Eddig volt Yiraya, Light, Urahara, Lelouch

beküldve: 2008-12-26 19:09:20
(#1227) Nem a webfordítás a ludas, ez egy szójáték és az első három jel nem kanji hanem hiragana, ezért nem fordítja rendesen.
beküldve: 2008-12-26 16:34:23
(#1225)