Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2009-03-07 12:19:58
(#1299) Új ava: Tsubasa Resevoir Chronicle: Syaoran és Sakura
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-02-26 17:21:56
(#1298) muszáj volt átcserélnem >.< szegény Rika-t Rena-ra ^^"
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ja és forradalomról szó sem volt, a megoldás sokkal elegánsabb lett volna, egy szép kis puccs. Forradalomnak nem lett volna értelme.
Ok, ha legközelebb meg szeretném dönteni a Gyurcsány kormányt, akkor előtte kikérem tisztelt politikai sztratégosz úr kükönbejáratú magánajánlását...
beküldve: 2009-02-26 11:28:01
(#1296) Új avatar: Higurashi no Naku Koro ni-ből (természetesen xD) Furude Rika (egy pöppet hülye képet vág, de sebaj xD)
És az aláírás is tőle származik ^^
És az aláírás is tőle származik ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Újabb csodás Pratchett aláírást láthatunk olyantól, aki le is tudja írni helyesen azt, hogy sir. XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-26 00:26:14
Nem tudom mit értesz vezetők alatt, mert hát nem a "legvezetőbb vezetők" elképzelése volt, ha érted mit akarok mondani. A néppel kapcsolatos kijelentésedet sem értem igazán. Az ő érdekük is volt, hogy békét kössenek. Ja és forradalomról szó sem volt, a megoldás sokkal elegánsabb lett volna, egy szép kis puccs. Forradalomnak nem lett volna értelme.
Az ajánlást köszönöm, meg is nézem mindjárt.
Az ajánlást köszönöm, meg is nézem mindjárt.
Szerk: .., 2009-02-25 22:51:53
Az új képed leginkább egy durván fény árnyék játékra muzsikáló majomfejre emlékeztet, miután rájöttem hogy nem tavirózsán van valami sütemény rajta.
Én is valami mignonnak, vagy tortafélének néztem először
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Új avatar: 1946. július 25-ei nukleáris töltet robbantási kísértlet Bikini-atollon.
Új aláírás: Idézet a Valkűr című filmből.
Valóban rendkívül hatásos, de attól még hogy a vezetőknek volt egy bizonyos elképzelésük nem feltétlenül vonatkozik a népesség többi tagjára is... Az már más kérdés hogy kinek van vér a pucájábn ahhoz hogy az életét kockáztassa forrafalom címén.
Az új képed leginkább egy durván fény árnyék játékra muzsikáló majomfejre emlékeztet, miután rájöttem hogy nem tavirózsán van valami sütemény rajta.
A témában érdemes megtekinteni Leiji Matsumoto mangájából készült The Cockpit c. OVA-t.
beküldve: 2009-02-25 22:06:52
(#1291) Új avatar: 1946. július 25-ei nukleáris töltet robbantási kísértlet Bikini-atollon.
beküldve: 2009-02-25 19:35:34
(#1290) Új aláírás, a mindig zseniális Sir Terry Pratchett tollából.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-25 18:26:34
(#1289) Avatar: L (egyik nagy kedvencem )
Aláírás: ezt valahol találtam, de nekem nagyon tetszik. Sok olyan ember van akire ez igaz.
Aláírás: ezt valahol találtam, de nekem nagyon tetszik. Sok olyan ember van akire ez igaz.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-02-25 18:27:27
beküldve: 2009-02-25 18:20:04
(#1288) Avatar: Rosette nővér a Chrno Crusade-ből. ^^ (Nagy kedvenc^^)
Aláírás: Viszlát Cogumiból egy igaz mondat.
Aláírás: Viszlát Cogumiból egy igaz mondat.
beküldve: 2009-02-23 18:19:19
(#1287) Új aláírás. Született feleségekből való a mondat, ami szerintem mindenkire igaz, ezért is esett erre a választásom.
Kekeckedés: az a Sir direkt lett Ser, vagy csak egy másik kedvenc szerző tudatalatti hatása?[/OFF]
Jogos, már észre sem veszem. O:
Ez a sok AGoT utóhatása. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Új és rövidebb aláírás Ser Terry Pratchett Mort című könyvéből.
A legnagyobb! Kekeckedés: az a Sir direkt lett Ser, vagy csak egy másik kedvenc szerző tudatalatti hatása?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."