Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Unokatesóm rámír msnen:
Orsy üzenete:
jaj eza kiírás nagyon jóóó,ellopom énis
Bene-kun <"Kedves Mikulás! Kérnék egy másolatot a rossz lányok listájáról..."> üzenete:
okés^^
Bene-kun <"Kedves Mikulás! Kérnék egy másolatot a rossz lányok listájáról..."> üzenete:
lányokkal? xD
Orsy üzenete:
*nyelvöltős "beee" szmájli*
Orsy üzenete:
nem ^^"
Orsy üzenete:
jaj eza kiírás nagyon jóóó,ellopom énis
okés^^
lányokkal? xD
Orsy üzenete:
*nyelvöltős "beee" szmájli*
Orsy üzenete:
nem ^^"
beküldve: 2008-12-06 17:23:34
(#1146) Pedig alapműveket és felejthetetlen beszólásokat adott nekünk!
Jöjjön egy kis Chasing Amy sutyiban és bocs az offért.
Holden McNeil: Na, ne, ez egy baromság. Lando Calrissian is fekete volt, mégis ő volt az Ezeréves sólyom pilótája.
Hooper X: Ki volt az?
Holden McNeil: Én. Igenis pozitív hőst alakított a sci-fi műfaján belül.
Hooper X: Kapja be az fehérbérenc n#gger. Mindig azzal a szent trilógiával jöttök. Ezt kapd ki. Azokban a filmekben a fehérek legyőzik testvéreinket, még egy olyan messzi-messzi galaxisban is.Na megaztán a gethesképű suttyó Luke Skywalker, szőke, készemű undorító.De ott van Darht Vader, a legfekább az egész galaxisban Núbia istene.
Banky Edwards: Mi az hogy Núbia?
Hooper X: Pofa be. Na. Ráadásul Vadert az Erő is csumázza meg minden, erre Skywalker ráteszi a mancsát a fénykardjára, hogy majd ő uralja az univerzumot, összeszedi a bagázst, persze a fehéret és lenyomja szegény tüdőbeteg Vader tuti kéglijét. Nos akkor ez mi a szar?
Banky Edwards: Csillagközi polgárháború?
Hooper X: Nem más mint gettósítás! Kiiktatják az össes fekete elemet az egész galaxisból, mert féltik a hófehér bőrüket. A jedi legenda pedig elsüllyedhet szégyenében. Darht Vader fekete arculatát meggyalázzák, amikor a maszkját lehúzva, mit mutatnak? Egy atomfehér vénembert. Ezzel pedig azt mutatják, hogy tudat alatt mindannyian fehérek akarunk lenni!
Banky Edwards: Talán ez nem igaz?
Hooper X: (előrátja a piszolyát, rálő Bankyre) Fekete düh! Fekete düh! Az első fehéret, akit meglátok kinyírom, b@sszátok meg!
Jöjjön egy kis Chasing Amy sutyiban és bocs az offért.
Holden McNeil: Na, ne, ez egy baromság. Lando Calrissian is fekete volt, mégis ő volt az Ezeréves sólyom pilótája.
Hooper X: Ki volt az?
Holden McNeil: Én. Igenis pozitív hőst alakított a sci-fi műfaján belül.
Hooper X: Kapja be az fehérbérenc n#gger. Mindig azzal a szent trilógiával jöttök. Ezt kapd ki. Azokban a filmekben a fehérek legyőzik testvéreinket, még egy olyan messzi-messzi galaxisban is.Na megaztán a gethesképű suttyó Luke Skywalker, szőke, készemű undorító.De ott van Darht Vader, a legfekább az egész galaxisban Núbia istene.
Banky Edwards: Mi az hogy Núbia?
Hooper X: Pofa be. Na. Ráadásul Vadert az Erő is csumázza meg minden, erre Skywalker ráteszi a mancsát a fénykardjára, hogy majd ő uralja az univerzumot, összeszedi a bagázst, persze a fehéret és lenyomja szegény tüdőbeteg Vader tuti kéglijét. Nos akkor ez mi a szar?
Banky Edwards: Csillagközi polgárháború?
Hooper X: Nem más mint gettósítás! Kiiktatják az össes fekete elemet az egész galaxisból, mert féltik a hófehér bőrüket. A jedi legenda pedig elsüllyedhet szégyenében. Darht Vader fekete arculatát meggyalázzák, amikor a maszkját lehúzva, mit mutatnak? Egy atomfehér vénembert. Ezzel pedig azt mutatják, hogy tudat alatt mindannyian fehérek akarunk lenni!
Banky Edwards: Talán ez nem igaz?
Hooper X: (előrátja a piszolyát, rálő Bankyre) Fekete düh! Fekete düh! Az első fehéret, akit meglátok kinyírom, b@sszátok meg!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-12-01 12:11:18
Nem is tudtam hogy rajtam kívül van még valaki aki szereti Kevin Smith munkásságát. : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-12-01 10:53:02
(#1143) Új aláírás Kevin Smith módra. (by Randal Graves)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-12-01 10:53:42
beküldve: 2008-11-30 17:53:06
(#1142) Nem chat
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Pandafari 2008-11-30 17:48:00
beküldve: 2008-11-30 17:44:17
(#1140) Ezt nem neked írtam,hanem benének
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mit írtál be keresésbe?
küldtem neked priv üzenetet! olvasd el!
Positive vibration.
beküldve: 2008-11-30 17:30:41
(#1138) Mit írtál be keresésbe?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-30 17:27:57
(#1136) én spec google-on is kerestem,de nem találtam....
Khm, mindkettőtöknek ajánlom figyelmébe a MangaFan-féle négyparancsolat 4. pontját:
"4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
"4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."