Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
idézett 'SID - Szabad vagyok(...)' című számból. Nagyon jó, igényes zenét játszanak, tessék sokat hallgatni. <3
Ez, és még sok más számuk meghallgatható a honlapjukon: sid.hu
Sokan mondják hogy hasonlítunk xD
(pedig nem... neki nincsenek bibircsókjai az orrán és nincsenek elmutálódott kinövések a hátán sem ^^)
az aláírásom pedig egyik barátnőmtől van akinek nemrég meghalt az édesapja rákban... nyugodjék békében!
A minap felhívott egy nő a SandaIpse (SzondaIpszosz) közvélemény-kutatótól, hogy ismerek-e motoros láncfűrész márkákat... Mondom: ....nem. Mire ő: jó, akkor most sorolja a márkákat, szóljak, ha valamelyik ismerős. Mire én: ....jó. Ő meg sorolja... XD
xDDDDDD
Nálam avatar ügyben történt változás, de Grimmjow maradt :P
A minap felhívott egy nő a SandaIpse (SzondaIpszosz) közvélemény-kutatótól, hogy ismerek-e motoros láncfűrész márkákat... Mondom: ....nem. Mire ő: jó, akkor most sorolja a márkákat, szóljak, ha valamelyik ismerős. Mire én: ....jó. Ő meg sorolja... XD
Jó neked, nekünk csak egy mondogatta ezt, ha valaki nem tudott válaszolni: "A szégyenpír öntse el az orcádat!"
Áh, birkaeffektus ^.^ ... [egy bolond százat csinál :) ]
Kikérem magamnak! 1000 bolondot is tudnék ha ahhoz lenne kedvem, vagy bármennyit, hiszen még pokolkutyából is 10000000(!) van.
*Csak fél arccal bekukkant, de látva a lincshangulatot óvatosan visszahúzódik*
2.Kijavitottam
3.???????
4.Profit
1. Ne legyél troll!
2. Helyesen tetted.
3. ?????
4. Haszon (=profit)