BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
BAMPAIA: Meg szeretném kérdezni, mikor jönnek ki könyvesboltba a karácsonyi mangák (Death Note 12., Vampire Knight 3.), mert azt ígérték januárban, utánna változtatva lett február elejére, és az én türelmem fogytában...
AMUCHAN: hétvégéig*
AMUCHAN: >< én is azt szeretnék.. q.q de inkább megrendeltem. Nem szeretek várni. Most is már vagy 6x kiolvastam a héten az első 2 kötetet... és ez folytatódik a hédvégéig ( akkor jön meg ) * depi *
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2010-07-24 11:12:41
(#1585) Azt hiszem nem kell kommentálnom az új aláírásomat
(és előre leszögezném, nem ítélem el a visszamaradott embereket!)
(és előre leszögezném, nem ítélem el a visszamaradott embereket!)
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2010-07-05 15:34:17
(#1584) már tia halibel a bleachből és van aláírásom ami a vampire knightból van
~Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia?
beküldve: 2010-07-01 14:06:19
(#1583) az én avatarom hitsugaya toshirou a bleachből
aláírást nem használok
aláírást nem használok
~Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia?
beküldve: 2010-06-30 01:56:30
(#1582) Az avatar-om egyértelműen Trigun és az aláírásom egy az animében elhangzó mondat átírása
Az eredeti mondatot egy lerombolt város sheriffje mondja az első részben, amikor közli, hogy egy ember sem halt meg a pusztítás során.
"...a csodához nem kell mindig Isten."
több se kellett és megszületett ez a Trigun rajongók közt már szállóigévé vált mondat
Az eredeti mondatot egy lerombolt város sheriffje mondja az első részben, amikor közli, hogy egy ember sem halt meg a pusztítás során.
"...a csodához nem kell mindig Isten."
több se kellett és megszületett ez a Trigun rajongók közt már szállóigévé vált mondat
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Köszöni -^^-
Szembetaláltam magam ezzel a videóval és meg kellett változtatnom az aláírásom... Egyszerűen látom, hogy démon bácsi balettozik a zenére x'D
Aláírás szövege úgy 47mp-nél
[Link]
Szembetaláltam magam ezzel a videóval és meg kellett változtatnom az aláírásom... Egyszerűen látom, hogy démon bácsi balettozik a zenére x'D
Aláírás szövege úgy 47mp-nél
[Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-30 00:49:33
beküldve: 2010-06-29 19:39:27
(#1580) minden a fate stay night-ból van.
az idézett archer nemes illúzióját megelőző varázsigeszerűségXD
az idézett archer nemes illúzióját megelőző varázsigeszerűségXD
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-06-29 19:11:39
(#1579) Szintén Aláírás One Piece, és a kép is. > ezt bámulhatjuk minden egyes rész végén (eddig)
MIANEVED?!
aranyos^^ tetszik
én Chopper vagyok az OP-ből, az alaáírás pedig szintén onnan van. Oyabíííííííííííííí ííííííííín!!!
én Chopper vagyok az OP-ből, az alaáírás pedig szintén onnan van. Oyabíííííííííííííí ííííííííín!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-29 15:17:40
(#1576) Új ranghoz új avatár dukál: baziliszkusz anthrom, Lil - chibiben ^^
beküldve: 2010-05-22 20:47:06
(#1575) I warned you about stairs bro!!!! I told you dog!
beküldve: 2010-05-22 20:19:25
(#1574) Az új aláírásomat egy rég nem látott ismerősöm nyögte be ma, amikor hazafelé jöttem vele a buszon. A teljes verzió kicsit hosszabb és trágárabb volt ("Ha már így szétosztódtál, b__zalak meg, növesszed meg a hajadat, aztán olyan leszel, mint az Entonikídisz!"), de a lényeg így is átjön. Aki látott, az tudja, hogy hosszú hajjal se néznék ki úgy, mint az Entonikídisz.
Mindjárt keresek mellé valami avatart is.
Mindjárt keresek mellé valami avatart is.
kicking squealing gucci piggy
beküldve: 2010-05-20 14:00:18
(#1573) Ava: Flapjack mezítelen kislányként saját elképzelésben
Az aláírásom pedig a foglalkozásomat takarja
Az aláírásom pedig a foglalkozásomat takarja
beküldve: 2010-05-18 20:10:49
(#1572) Hinnye, mán 3 hónapja nem írtam frisset. Pedig három hónap alatt sokat változott a megjelenés...
Szóval a Zivatar, akarom mondani Avatar az Abingdon Boys School egyik albumborítója (asszem)
Aláírás pedig Csongitól, vagyis a The Grenmától származik, a "Vajon hallja valaki a hangom?" című muzsikából
Szóval a Zivatar, akarom mondani Avatar
látjátok, a sok eső hogy megárt nekem
Aláírás pedig Csongitól, vagyis a The Grenmától származik, a "Vajon hallja valaki a hangom?" című muzsikából
beküldve: 2010-05-18 19:47:34
(#1571) Az új aláírásom egy szomorú tényen alapszik, ami minden igazi rocker lelkében mély nyomot hagyott (legalábbis az enyémben mindenképp
)
)1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.