Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shingeki no Kyojin - Attack on Titan
Dejó, köszi! ;) Bár ha még csak valószínű, hogy lesz folytatás, akkor gondolom még nem jelent meg konkrét hír arról, hogy tényleg lesz, és mikor...(csak mert majdnem megkérdeztem, hogy kb mikorra várható az új évad).
Valószínűleg lesz második évad.^^ A manga még fut, és a sorozat is eléggé felkapott.:) A mangának pedig elég szokatlan a rajzolása, így szokni kell, de ettől függetlenül nagyon jó az is.^^
beküldve: 2013-09-18 09:09:38
(#16) No, 8 részt pótoltam be tegnap a legfrissebb, 23. részig. Én sajnos nem vagyok olyan gyors észjárású, hogy a mostani részekben történteket már jóval korábban sejthettem volna, úgyhogy rám elég nagy hatással volt minden, ami épp történt.
Nekem nagyon tetszik, hogy valahogy minden egyes rész után megtudunk valamit, aztán kiderül, hogy mégsem jutottak előrébb az egész harcban. Szerintem piszok izgalmas, engem már csak az zavar, hogy 2 rész van hátra...!! Valaki esetleg tudja, hogy lesz-e második évad? (Én az ilyen híreket sajnos nem követem.) Mert egyelőre a mangába nem kezdek bele (idő híján), de ha nem nagyon lesz folytatás, akkor szépen lassan nekiveselkedek a mangának is.
Nekem nagyon tetszik, hogy valahogy minden egyes rész után megtudunk valamit, aztán kiderül, hogy mégsem jutottak előrébb az egész harcban. Szerintem piszok izgalmas, engem már csak az zavar, hogy 2 rész van hátra...!! Valaki esetleg tudja, hogy lesz-e második évad? (Én az ilyen híreket sajnos nem követem.) Mert egyelőre a mangába nem kezdek bele (idő híján), de ha nem nagyon lesz folytatás, akkor szépen lassan nekiveselkedek a mangának is.
beküldve: 2013-08-17 18:34:34
(#15) beküldve: 2013-08-05 09:35:32
(#14) Nem bírtam magammal, és előreolvastam. Elolvastam egy rövidke összefoglalót, a mangából... és.. Meg fogtok lepődni.:) Nagyon durva a manga. Aki nem bír a kíváncsiságával, annak ajánlom ezt:
beküldve: 2013-06-10 14:31:58
(#13) Még csak az első 10 rész jött ki az animéből, de máris hihetetlenül szeretem. Majdnem leesek a székről úgy beleélem magam xd
Ez még jobb
Kininarimasu no Kyoijin
8.rész
Hú, már megijedtem, hogy Armin megint kezdi a rinyálást roll Ő azonban egy egész jó, bár lényegében csak sejtésen alapuló tervet eszelt ki. Vele szemben most Jean volt az, akinek az állandó önmegkérdőjelezése pár perc után kezdett fárasztóvá válni.
Általában nem szokott zavarni, de a lépcsős sétánál már tényleg érződött a spórolás, ahogy két percen át csak állóképeket mutattak, míg folyt a beszélgetés hmm
A puskaporos elvakítás tényleg egy briliáns húzás volt (kár, hogy az OP már előre lelőtte ennek a tervnek a nagy részét). Csak én éreztem úgy, hogy a MOE Titán volt a legundorítóbb az összes eddig látott egyed közül?
Eren akciózásához képest az emberkék nem sok mindent mutattak. Bírtam, ahogy ösztönös bosszúvágytól vezérelve még karok nélkül is elharapta az ugró Titán nyakát, amelyik megölte Thomast
A visszaváltozása azonban nagyon nem tetszett, mert egyértelműen túl korán történt. Ha valakit megölnek az legyen már szíves egy darabig halott maradni, míg hosszas erőfeszítés után visszahozzák. Ne ilyen béna, szappanoperás fordulattal térjen már vissza egyik pillanatról a másikra, ráadásul fittebben mint korábban.
De ha mondjuk ezentúl bármikor át tud majd változni, mint a Hihetetlen Hulk, az még nagyobb Baromság lesz
7.rész
A katonák harci morálja gyorsan megcsappant a gázpalackjaik kiürülésével. Még jó, hogy megérkezett a Mikasa, akit a csata közepén látszólag még Eren halálhíre sem tudott megrendíteni, és jól rendbe szedte a gyámoltalanokat. LOL, még az erejéből származó felsőbbrendűségét sem rejtette véka alá lol A sikátorban lefolytatott önelemzésével és az újonnan megtalált motivációjával pedig tovább építik őt, mint újdonsült főszereplőt.
Óriások közötti összecsapására nem számítottam, de az elég gyorsan egyértelművé vált, hogy valószínűleg Eren született újjá a hosszúhajú óriás képében, aminek magyarázatára nagyon kíváncsi leszek
6.rész
Mikasa flashbackje a családja elvesztéséről eléggé egyértelművé tette, hogy mostantól ő a főszereplő. A most elárult keleti származása pedig csak megerősítette ezt. Eren is nagyon kemény volt abban a visszaemlékezésben. Arra számítottam, hogy majd az apja fogja elintézni az emberrablókat, erre a 10éves gyerek vágta le őket. Így már érthető, Mikasa miért követte mindenhová.
Armin kissé sokat sírt az epizód elején, de az ő szemén keresztül jobban át tudtuk érezni a szituáció kilátástalanságát, így különösebben nem zavart a viselkedése.
5.rész
WTF? Eren egymaga nekimegy a vörös óriásnak és már a nyakánál van, mikor az egyszerűen köddé válik? Így nehezen lehet majd legyőzni, ha az utolsó pillanatban el tud tűnni.
Végre láthattunk egy rendes, nagyobb létszámokat megmozgató csatát az óriások ellen, de azért arra kíváncsi lennék, hogy miután a katonák leugrottak a falról, vajon mibe lőtték bele a köteleiket a nyílt mezőn hogy eljussanak a közeledő óriásokhoz? A falon belül pedig hatalmas várárkokat láttam. Vajon miért nincsenek azok a várfalon kívül is, legalább olyan mélyen mint amilyen magas a fal? A vörös óriás máris nem tudná berúgni a kaput. És talán a hídnak is felvonhatónak kellene lennie, hogy ne sétáljanak már be rajta
Az óriásokról szóló tanórát kicsit előbb is betehették volna, még tartott a srácok kiképzése, nem pedig most visszaugrani rá. Az különösen mondvacsináltnak tűnik, hogy bármilyen sebből regenerálódnak, kivéve ha a nyakukat vágják el. Mégha szíven kellene szúrni őket. És a fej elvesztése is egyenértékű egy nyakvágással, mégis visszanő nekik?
Thomasra rá volt vésve a hullajelöltség, de azt nem gondoltam volna, hogy a többieket is pillanatok alatt felzabálják. Eren viszont nem semmi, leszakadt lábbal is beugrik az óriás szájába Armin után
De ezek után vajon ki lesz a főszereplő???
4.rész
Újabb két év ugrás, és még mindig tart a kiképzésük. Egy darabig el fog tartani, míg ennyi nevet megjegyzek (legalább a keresztneveket), feltéve hogy még életben lesznek egy pár epizód múlva. De rossz lehet Erennek, hogy ő csak a nagy átlag akit az eltökéltsége visz előbbre (bár még így is 5. lett az osztályban), míg hozzá képest Mikasa a született katona, majd Annie is felmosta vele a padlót. Még jó, hogy a férfiakkal szemben jobban tud érvényesülni. És persze, hogy a megismert szereplők tették ki a Top10es listát az évfolyamból - leszámítva Armint ami már tényleg bunda lett volna.
A végén Eren már megint megcsinálta, ahogy előadta hogy mostantól (és persze vele) kezdődik az emberiség nagy visszavágója, erre fel rögtön becsapódik mögéje a vörös óriás és kezdődik minden elölről. Az már egy vígjátékba illő szituáció volt
3.rész
Shardis hatalmas arc volt, pont olyan kemény mint amilyennek egy kiképzőtisztnek lennie kell.l De LOL, ahogy teljesen elvesztette a gondolatmenetét, mikor meglátta a főtt krumplit majszoló Sashát. Úgy látszik ez a lány és az állandó éhsége lesz a sorozat egyik fő humorforrása. És azon is muszáj volt nevetnem egy sort, ahogy Eren előadta magát hogy ő mennyi óriást fog megölni, erre először úgy tűnt hogy még az egyensúlyát sem tudja megtartani. Van egy érzésem, hogy az öv sem magától rozsdásodott be. De legalább talált magának pár új bajtársat, akik hozzá hasonlóan eltökéltek a harcban.
A végén igazán jól nézett ki az erdőben tartott edzés, de remélem nem csak ennyiből állt az egész kiképzés
2.rész
Először furcsállottam, minek pánikolnak és teszik hajóra az embereket, ha egyszer már kiértek a városból a belső nagy falon túlra, de a második vörös óriás felbukkanásával az a fal sem húzta sokáig. Szépen megrohamozta a kaput, ami persze köztudottan minden várfalnak a leggyengébb része, de érdekes hogy még az óriásoknak is van ennyi esze. Bár a vörösök sokkal értelmesebbnek tűnnek a balgán kinéző normál egyedeknél.
Eren elég ostoba volt ebben a részben, ahogy végigsírta és ordibálta az egész műsoridőt, végig az óriásokat és a saját gyengeségét átkozva. De a vezetőség sincs épp a helyzet magaslatán, a halálba küldeni 250.000 embert egy tehetetlen normál hadsereg részeként mad A srácok pedig jó nagyot nőttek az epizód közben eltelt 2-3év alatt.
1.rész
A kezdő jelenettel máris megteremtették az enyhén apokaliptikus, olykor horrorba illő hangulatot, majd gyorsan visszaugrottak egy kicsit, hogy bemutassák a világ alapjait, mielőtt szó szerint beütött volna a ménkő. Legalábbis én úgy néztem, hogy a bőr nélküli vörös óriás a villámmal jöhetett le a földre, különben már mérföldekről kiszúrták volna a közeledtét. Egyelőre a főszereplőket is szimpatikusnak találom, Eren pont annyit sírt és drámázott ami egy gyereknek még elnézhető, Mikasa lesz az erő, Armin pedig az ész a csapatban. A végén elég brutál volt azt végignézni, nem csoda hogy az óriások láttán a másik fickó inkább menekülőre fogta a dolgot.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-05-26 20:12:31
(#11) Mi lesz, ha összekeverik a Shingeki no Kyojint és a Gintamát? Szerintem nagyon jól sikerült.
[Link]
[Link]
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-05-26 20:14:24
Díva:a manga első három fejezete fent van magyarul az Animeaddictson
most olvastam el,és tetszik
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-05-07 07:51:46
(#9) 5.rész
Most mi lesz Erennel? Edward Elric lesz belőle?Az az óriás szépen leharapta a lábát...
Ezt azért írom külön, mert már nem tudtam szerkeszteni az előző bejegyzésemet.
Elolvastam a manga első fejezetét, és az igazat megvallva, nem vagyok a rajzolásától annyira elragadtatva. Később lehet hogy fejlődik a minősége, de az első fejezeté nem valami nagy szám. Úgyhogy, ha a későbbiekben is ugyanígy fog kinézni, akkor a mangát nem valószínű, hogy megveszem. Az anime-t viszont szerintem nézni fogom folyamatosan, ahogy jön egy új rész.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-04-21 22:51:32
beküldve: 2013-04-21 19:15:51
(#7) Mondoconon gondolkoztam, hogy megvegyem-e az első kötetét, de nem nagyon ismertem akkor még, csak tudtam, hogy valami új, fantasy cucc, ember evő óriásokkal, így inkább a Noise!-t vettem meg helyette. Viszont Holdfényconon, lehet hogy megveszem (persze csak ha lesz, és persze csak a Knights of Sidonia után).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-21 13:18:09
(#6) beküldve: 2013-04-21 12:58:43
(#5) Megnéztem az első részt, és nagyon tetszik.
beküldve: 2013-04-09 16:40:13
(#4)