Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc sorozataink(nem animék)
A film is jó, de én a rajzfilmsorozatra gondoltam
Sztem ez sem az. De azért ez is érdekesnek tünik.
update: Tim Burton neve igen vonzó.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerk: -OJ- 2013-04-15 13:04:46
Sztem ez sem az. De azért ez is érdekesnek tünik.
update: Tim Burton neve igen vonzó.
-
Szerk: C-san 2013-04-15 11:55:50
Beetlejuice?
Nem ez volt az. Annak amit én láttam kicsit olyan gótos beütése volt.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Akkor nem tudok segíteni, nálunk nem volt Jetix.
Egyetlen Jetixesként a Narutot láttam, de azt is neten. Ki volt cenzórázva a az orrvérvérzés.
Egyetlen Jetixesként a Narutot láttam, de azt is neten. Ki volt cenzórázva a az orrvérvérzés.
kéne egy földet lefejelő smily
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-04-14 23:47:05
Nem ez volt az. Annak amit én láttam kicsit olyan gótos beütése volt.
Btw nem tudom biztosra, hogy hol ment, de ha mégis tippelnem kéne, akkor asszem a jetixre tippelnék.
Btw nem tudom biztosra, hogy hol ment, de ha mégis tippelnem kéne, akkor asszem a jetixre tippelnék.
-
A Comedyn futó sorozatok közül én egyedül az alább leírt kettőt, meg a rajzfilmeket szoktam nézni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Dr. Csont tényleg jó!
Nekem a topp a Comedy centrálon futó sorozatok.
Főleg a Simpson család!
Főleg a Simpson család!
Simson családból eddig csak részleteket láttam.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Dr. Csont tényleg jó!
Főleg a Simpson család!
Főleg a Simpson család!
beküldve: 2013-04-14 15:23:54
(#14) Kevés sorozatot nézek,s inkább a krimi jelegűeket szeretem.
Dr.csont örök kedvenc marad.
Dr.csont örök kedvenc marad.
Kacsincs rám kicsi bárány.
lehet azért nem tetszett mert a Breaking Bad egy kőőőőkemény dráma, úgy nem működik, hogy belenézegetsz, el kell kezdeni az elejétől, és akkor ahogy -OJ- is írta nincs megállás
meg a magyar szinkron is hulladék gondolom, csak annyit tudok hogy a címet sikerült ,,Totál szívás"-nak fordítani és speedet gyártanak a fordítók szerint a srácok
meg a magyar szinkron is hulladék gondolom, csak annyit tudok hogy a címet sikerült ,,Totál szívás"-nak fordítani és speedet gyártanak a fordítók szerint a srácok
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
És arra emlékszel hogy melyik adón ment?
1 tippem van így, talán ez [Link]
Cartoonnetwoork-ön ment régen, ilyen kis képregény figurák vannak benne.
De nen hinném hogy ez az.
1 tippem van így, talán ez [Link]
Cartoonnetwoork-ön ment régen, ilyen kis képregény figurák vannak benne.
De nen hinném hogy ez az.
beküldve: 2013-04-14 11:11:10
(#11) -OJ-: Nekem személy szerint tetszettek az RDJ-s Sherlock Holmes filmek, ém az elsőben volt egy jó pár zavaró dolog, ami kicsit logikátlanná tette az egészet. A második rész viszont már sajnos tényleg inkább szólt az akcióról, meg a kalandozásról (plusz a bullet timingról), mint a tényleges nyomozásról.
Háté: Nekem csak meséltek a Breaking bad-ről, meg mikor épp elkaptam a TV-ben, akkor bele nézegettem, de annyira nem mozgatta meg a fantáziámat.
Továbbá, van még egy sorozat, amit elkezdtem nézni még korábban: Dokik. Az régebbi Comedy Central (azért mondom így, mert nekem már majd' egy éve nincs az a csatornám, így nem tudom mik mennek jelenleg rajta) egyik legnézhetőbb, élőszereplős sorozata, az Így jártam anyátokkal mellett. Ezek mellett majd a Rém rendes család, és az X-Akták van tervben, hogy leszedjem valahonnan, és megnézzem.
És hogy valami magyart is írjak: Angyalbőrben, és Kisváros. Örök kedvenc!
Háté: Nekem csak meséltek a Breaking bad-ről, meg mikor épp elkaptam a TV-ben, akkor bele nézegettem, de annyira nem mozgatta meg a fantáziámat.
Továbbá, van még egy sorozat, amit elkezdtem nézni még korábban: Dokik. Az régebbi Comedy Central (azért mondom így, mert nekem már majd' egy éve nincs az a csatornám, így nem tudom mik mennek jelenleg rajta) egyik legnézhetőbb, élőszereplős sorozata, az Így jártam anyátokkal mellett. Ezek mellett majd a Rém rendes család, és az X-Akták van tervben, hogy leszedjem valahonnan, és megnézzem.
És hogy valami magyart is írjak: Angyalbőrben, és Kisváros. Örök kedvenc!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-13 20:42:38
(#10) Úgy 10 évesen, vagy talán annyi se voltam, lelkesen néztem a Vad angyalt (hogy miért azt meg nem tudnám mondani, azóta már elitélem az összes ilyen típusú sorozatot). Meg amikor a Bűbájos boszorkákat adták, azt is szerettem nézni, de ennyiben ki is merűlt a sorozat nézés nálam.
update: Ha már sorozatokról van szó akkor: Már régóta keresek egy sorozatot amiből pár részt láttam amikor kissebb voltam, de eddig nem találtam (címre sajna nem emlékszem).
Sz'al annyira emlékszem belőle, hogy gyakorlatilag a valós világ meg egy képregénynek a világa összekeveredett benne, és volt pl. olyan, hogy a képregény világból került át valaki v valami a valós világba vagy pedig fordítva...
Sajna ennyi amire emlékszem. Ilyen kevés infó alapján nem hiszem, hogy bárkinek is ismerős lenne, de ha mégis kisegítenétek egy címmel?
update: Ha már sorozatokról van szó akkor: Már régóta keresek egy sorozatot amiből pár részt láttam amikor kissebb voltam, de eddig nem találtam (címre sajna nem emlékszem).
Sz'al annyira emlékszem belőle, hogy gyakorlatilag a valós világ meg egy képregénynek a világa összekeveredett benne, és volt pl. olyan, hogy a képregény világból került át valaki v valami a valós világba vagy pedig fordítva...
Sajna ennyi amire emlékszem. Ilyen kevés infó alapján nem hiszem, hogy bárkinek is ismerős lenne, de ha mégis kisegítenétek egy címmel?
-
Szerk: C-san 2013-04-13 20:54:31
my nigga, én pont így vagyok
ikszelgetem a naptáramban a napokat, de semmi nem segít, főleg azután a cliffhanger után amivel elment szünetre a sorozat
A KURVA ANYÁD, VINCE GILLIGAN
NEVETSZ SZENVEDÉSEMEN
ikszelgetem a naptáramban a napokat, de semmi nem segít, főleg azután a cliffhanger után amivel elment szünetre a sorozat
A KURVA ANYÁD, VINCE GILLIGAN
NEVETSZ SZENVEDÉSEMEN
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute