Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc sorozataink(nem animék)
senkinél nem látom a Breaking Badet
Utóbbi évadot nem láttam, megvárom a második felét és majd egyben ledarálom. Azt nem lehet abbahagyni, ha egyszer belekezd az ember, heteket várni a következő részre pedig kínszenvedés.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-04-13 16:16:10
(#7) Én a Hős legendáját szoktam nézni ha pont elkapom a tv-ben.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-04-13 15:45:21
(#6) beküldve: 2013-04-13 15:34:26
(#5) senkinél nem látom a Breaking Badet
mit csináltok az életetekkel, a világ legjobb sorozata
mit csináltok az életetekkel, a világ legjobb sorozata
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2013-04-13 15:28:45
(#4) Az Arrowot én is nézem, szerintem nem olyan rossz.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-04-13 14:48:26
(#3) Downey Jr. valóban nagyszerű színész (a Vasembert is csak miatta érdemes megnézni) de a Sherlock-filmek harmatgyengék voltak. Ostoba kalandfilmet csináltak belőlük.
Eddig Spartacust néztem, de a mai nappal véget ért a sorozat. Voltak benne hullámvölgyek, de a véres látvány és a hangulat eladta, így egyszer sem untam amíg néztem.
Walking Dead szintén befejeződött most egy időre. Itt viszont egyre inkább romlik a színvonal. A második évad eseménytelensége volt a mélypont, de a harmadikban sem tudtak mihez kezdeni kialakult szituációval.
Sherlock és Watson (bár én szívesebben használom az eredeti Elementaryt) minősége szintén változó. Némelyik bűntény érdekesebb, más inkább hihetetlen. Jonny Lee Miller nagyszerű színész, jobbára az ő játéka miatt érdemes csak nézni az egészet, míg Lucy Liu csapnivalóan tehetségtelen.
Arrowt is nézem. Van egy jó, Batman-jellegű hangulata, de sokszor bugyuta vagy egyszerűen csak gyerekes. Főleg mikor a családi vagy szerelmi szálat erőltetik.
The Americans egy meglepően fordulatos és izgalmas sorozat a 80-as években, az USAban élő szovjet kémek tevékenységéről. A kor ábrázolása lehetne benne erősebb, de a sztori és a színészi játék is igencsak erős.
Az új Hannibal sorozat bőven kielégíti a thriller igényemet. A sorozatgyilkosok tényleg elmebetegek, és van benne nem egy félelmetes szituáció, ami nagyrészt a főszereplő képzeletében zajlik le. Mads Mikkelsen pedig nagyszerű Dr.Hannibal Lecter szerepében.
A Game of Thrones még mindig zseniális, holott már a 3.évadnál jár, de még mindig tud újat mutatni. A sikerét hivatott meglovagolni a Vikings, ami a vikingek életét és szokásait mutatja be, egész hitelesen.
Eddig Spartacust néztem, de a mai nappal véget ért a sorozat. Voltak benne hullámvölgyek, de a véres látvány és a hangulat eladta, így egyszer sem untam amíg néztem.
Walking Dead szintén befejeződött most egy időre. Itt viszont egyre inkább romlik a színvonal. A második évad eseménytelensége volt a mélypont, de a harmadikban sem tudtak mihez kezdeni kialakult szituációval.
Sherlock és Watson (bár én szívesebben használom az eredeti Elementaryt) minősége szintén változó. Némelyik bűntény érdekesebb, más inkább hihetetlen. Jonny Lee Miller nagyszerű színész, jobbára az ő játéka miatt érdemes csak nézni az egészet, míg Lucy Liu csapnivalóan tehetségtelen.
Arrowt is nézem. Van egy jó, Batman-jellegű hangulata, de sokszor bugyuta vagy egyszerűen csak gyerekes. Főleg mikor a családi vagy szerelmi szálat erőltetik.
The Americans egy meglepően fordulatos és izgalmas sorozat a 80-as években, az USAban élő szovjet kémek tevékenységéről. A kor ábrázolása lehetne benne erősebb, de a sztori és a színészi játék is igencsak erős.
Az új Hannibal sorozat bőven kielégíti a thriller igényemet. A sorozatgyilkosok tényleg elmebetegek, és van benne nem egy félelmetes szituáció, ami nagyrészt a főszereplő képzeletében zajlik le. Mads Mikkelsen pedig nagyszerű Dr.Hannibal Lecter szerepében.
A Game of Thrones még mindig zseniális, holott már a 3.évadnál jár, de még mindig tud újat mutatni. A sikerét hivatott meglovagolni a Vikings, ami a vikingek életét és szokásait mutatja be, egész hitelesen.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-04-13 14:01:30
(#2) Nem rég kezdtem el nézni a Sherlockot (Ami a Viasat 3-on megy, nem a Sherlock, és Watson-ról beszélek), és egész jó, annak ellenére hogy az eddigi két évad, összesen csak hat rész, mondjuk ezt ellensúlyozza az, hogy egy rész kb másfél óra hosszú. A címszereplőt játszó Benedict Cumberbatch-ot nemrégiben megválasztották (már nem emlékszek hogy kik, és hol), az eddigi legjobb színésznek, aki Sherlockot játszotta. Én személy szerint Robert Downey Jr.-t lényegesen jobbnak tartom, de azért Cumberbatch sem rossz színész..
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-13 13:15:47
(#1) Gondoltam,legyen ilyen topik is.
Itt lehet dumcsizni a filmsorozatokról.
Itt lehet dumcsizni a filmsorozatokról.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-13 13:17:05