Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
10 anime/manga, ami nem tetszett?
2. Higurashi no naku Koro ni
Vicces, hogy ez nálad bekerült ide nekem meg most ez a kedvencek között szerepel. Na dehát izlések és pofonok...
Én eddig összesen 175 olyan sorozattal találkoztam ami annyira nem tetszett…
Ezt így számolod
Hát valóban, izlések és pofonok, nekem valahogy egyáltalán nem jött be a stilusa ennek a 2 animének.
Nem számolom, hanem van egy honlap, a myanimelist.net, ahol fent van minden anime, és ha nézek valamit, akkor oda berakom, elég jó oldal.
Vicces, hogy ez nálad bekerült ide nekem meg most ez a kedvencek között szerepel. Na dehát izlések és pofonok...
Én eddig összesen 175 olyan sorozattal találkoztam ami annyira nem tetszett…
Ezt így számolod
-
beküldve: 2013-04-28 14:02:13
(#4) Még nem gondolkoztam rajta,de volt jó néhány olyan anime amire az 1.rész után azt mondtam ,nem kérek többet belőle.
Volt néhány kivétel mint a Naruto Shippuden amit csak az akatsuki legyőzéséig néztem,utána már kissé értelmetlené vált számomra az anime. Nem mintha a mostani Bleach manga különb lenne. Hiába olvasom a mangát számomra az egész egy nagy kozmikus káosz.
Zombi Loan animeval én sem tudtam megbarátkozni.
Volt néhány kivétel mint a Naruto Shippuden amit csak az akatsuki legyőzéséig néztem,utána már kissé értelmetlené vált számomra az anime. Nem mintha a mostani Bleach manga különb lenne. Hiába olvasom a mangát számomra az egész egy nagy kozmikus káosz.
Zombi Loan animeval én sem tudtam megbarátkozni.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-04-28 13:34:06
(#3) 1. One Piece
3. Umineko no naku Koro ni
4. School Days
5. Aku no Hana
6. Haibane Renmei
7. Zombie Loan
...
...
stb.
Én eddig összesen 175 olyan sorozattal találkoztam ami annyira nem tetszett, hogy nem voltam képes végignézni őket, de a top3 legroszabb szerintem:
1. One Piece
2. Higurashi/Umineko (egykutya mindkettő, ezért veszem egybe őket)
3. School Days
3. Umineko no naku Koro ni
4. School Days
5. Aku no Hana
6. Haibane Renmei
7. Zombie Loan
...
...
stb.
Én eddig összesen 175 olyan sorozattal találkoztam ami annyira nem tetszett, hogy nem voltam képes végignézni őket, de a top3 legroszabb szerintem:
1. One Piece
2. Higurashi/Umineko (egykutya mindkettő, ezért veszem egybe őket)
3. School Days
beküldve: 2013-04-28 11:03:26
(#2) Első helyezet: Maria Holic
A többin még gondolkodnom kell. De ha összeáll majd a teljes lista, mindenképp leírom.
-
Szerk: C-san 2013-04-28 11:03:53
beküldve: 2013-04-28 10:57:14
(#1) Gondoltam, ha van a kedvenc animéinkrõl/mangàinkròl topik, akkor lehetne azokról is, amik nem tetszettek. Èn mèg nem tudok összeàllítani egy 10-es listàt, mert eddig nem volt 10, ami nem tetszett. De ha màr találkoztatok rossz mûvekkel, akkor leírhatjàtok, hogy mit nem ajánlotok.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne