Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
10 anime/manga, ami nem tetszett?
beküldve: 2022-08-27 09:12:44
(#21) how much do sponsors pay
This system provides your business to get more targeted strategies for marketing and make fulfilling the needs of customers. Through this, you can easily create a better channel of communication with your customer so that you can know about their demands and needs. A better marketing policy for the business will ensure getting more customers towards your business in no time. Getting new customers will develop your market area and spread your business to more regions.
This system provides your business to get more targeted strategies for marketing and make fulfilling the needs of customers. Through this, you can easily create a better channel of communication with your customer so that you can know about their demands and needs. A better marketing policy for the business will ensure getting more customers towards your business in no time. Getting new customers will develop your market area and spread your business to more regions.
Szerk: TyanChou 2022-08-27 09:13:28
beküldve: 2022-02-11 09:28:58
(#20) beküldve: 2014-03-22 22:05:12
(#19) beküldve: 2014-03-16 19:55:13
(#18) -One Piece: Az én izlésemhez képest túl elnyújtott. Régen néztem TV-ben és az már kicsit sok volt, hogy ha már több hete harcoltak ugyanazon a helyen, ugyanazok az ellenfelek ellen. (Bár ez a Narutora meg a Bleachre is igaz)
-Maria Holic: Inkább bele se megyek.
-Yugioh, Beyblade és stb. ezekez hasonló anime
-És még kb. az összes hárem animét ide sorolhatnám, amiben annyi van csak, hogy van egy balfék srác és minden csaj, ennek ellenére ő érte van oda.
Így első menetben ennyi.
-Maria Holic: Inkább bele se megyek.
-Yugioh, Beyblade és stb. ezekez hasonló anime
-És még kb. az összes hárem animét ide sorolhatnám, amiben annyi van csak, hogy van egy balfék srác és minden csaj, ennek ellenére ő érte van oda.
Így első menetben ennyi.
-
Szerk: Nessie 2014-03-16 19:56:48
beküldve: 2013-08-21 18:01:15
(#17) Kicsivel több mint 10,de:
-Marvel animék (Iron man stb)
-Karneval
-Devil Survivor 2
-Vampire Knight
-Fate/Stay night
-C
-Hetalia
-Inazuma Eleven
-Usagi Drop
-Kokoro Connect
-Natsuyuki Rendezvous
-Kotoura-san
-Naruto Shippuden
-School Days
-Tasogare Otome x Amnesia
-Toriko
-Gyo
-Kagaku na Yatsura
És még írhatnék párat, de már így is sokat felsoroltam...
-Marvel animék (Iron man stb)
-Karneval
-Devil Survivor 2
-Vampire Knight
-Fate/Stay night
-C
-Hetalia
-Inazuma Eleven
-Usagi Drop
-Kokoro Connect
-Natsuyuki Rendezvous
-Kotoura-san
-Naruto Shippuden
-School Days
-Tasogare Otome x Amnesia
-Toriko
-Gyo
-Kagaku na Yatsura
És még írhatnék párat, de már így is sokat felsoroltam...
Igen, most én is eléggé ledöbbentem. Már annyira megtetszett, hogy a manga 1. kötetét is megvettem, és valószínűleg még gyarapodni is fog.
Nekem a jelenlegi lista(nem sorrendben):
-Rosario to Vampire
-Green Green
-Higurashi no Naku Koro Ni
-InuYasha
-Amnesia
-Bleach
-Naruto
Amúgy nekem több olyan anime is van, hogy amibe belekezdtem nem tetszett, és ezért abbahagytam, de mikor másodjára kezdtem bele, akkor valamiért meg nagyon megszerettem. Ilyen pl. Kuroshitsuji, Shiki, One Piece.
Higurashit is lehet majd még egyszer megnézem, mert elsőre nem nyerte el a tetszésemet, de hátha
beküldve: 2013-08-21 10:44:34
(#15) Én általában minden sorozatot végig nézek, amit elkezdek. Eddig összesen kettőt nem sikerült elejétől a végéig megnéznem, mert annyira borzalmasnak ítéltem.
Ezek a
- Night head genesis (régen volt már, de a fél perces visítozások miatt nem bírtam, azt hiszem...)
- Special A (nem szerethető hiperaktív karakterek, a történetre már nem emlékszem (talán nem is volt...), és folyamatos üvöltés... brrr... borzalom.)
Amit megnéztem, de annyira nem tetszett.
- Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto (nagyon-nagyon lassú, és már-már bealudtam az egészen)
- xxxHOLiC (végigszenvedtem, de megnéztem... nem kellett volna)
- Utawarerumono (először azt hittem, tetszeni fog, de sem a történet, sem a karakterek nem fogtak meg egyáltalán, így ez is csak szenvedés volt)
Nagyjából ennyi. : )
Ezek a
- Night head genesis (régen volt már, de a fél perces visítozások miatt nem bírtam, azt hiszem...)
- Special A (nem szerethető hiperaktív karakterek, a történetre már nem emlékszem (talán nem is volt...), és folyamatos üvöltés... brrr... borzalom.)
Amit megnéztem, de annyira nem tetszett.
- Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto (nagyon-nagyon lassú, és már-már bealudtam az egészen)
- xxxHOLiC (végigszenvedtem, de megnéztem... nem kellett volna)
- Utawarerumono (először azt hittem, tetszeni fog, de sem a történet, sem a karakterek nem fogtak meg egyáltalán, így ez is csak szenvedés volt)
Nagyjából ennyi. : )
beküldve: 2013-08-21 10:19:10
(#14) meg is lepődtem hogy nem tetszett, de aztán úgy voltam vele, hogy a te dolgod, nem szólok bele
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-08-21 10:10:24
(#13) Ohh, most látom, hogy a Kuroshitsujit is odaírtam régebben.. Pedig az tökre tetszik.
beküldve: 2013-08-21 10:04:47
(#12) Nekem a Rosario+Vampire animeverzió nem tetszett. A manga izgalmas és jó, viszont az anime kifullad a 100% fanservicenél. Szóval szerintem inkább olvássétok az elejétől mangában, mert az tényleg nagyon jó.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-08-21 10:00:40
(#11) Nekem sincs, ezek viszont nagyon nem tetszettek/tetszenek szóval végig sem néztem őket:
One piece
Kiddy Grade
Blue Gender
Yu-Gi-Oh
Fushigi Yugi
Rental Magica
Slayers
One piece
Kiddy Grade
Blue Gender
Yu-Gi-Oh
Fushigi Yugi
Rental Magica
Slayers
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-08-21 10:02:03
beküldve: 2013-05-12 19:19:42
(#10) Nekem nincs 'toplistám', de amik nem tetszettek, azok a:
-Green green
-Higurashi no naku koro ni
-Kuroshitsuji
-Green green
-Higurashi no naku koro ni
-Kuroshitsuji
beküldve: 2013-05-12 19:11:57
(#9) anime
1:Kiddy Grade
2:Slayers
3:Blue Gender
4:Naruto
5:Pokémon
6:Yu-Gi-Oh
7:Sailor Moon
folyt.köv.
1:Kiddy Grade
2:Slayers
3:Blue Gender
4:Naruto
5:Pokémon
6:Yu-Gi-Oh
7:Sailor Moon
folyt.köv.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-28 21:17:37
(#8) beküldve: 2013-04-28 18:37:42
(#7) Zettai Shougeki: Platonic Heart
Marimo no Hana
Amnesia
Mayoi Neko Overrun
Blood-C
Holy Knight
Kill Me Baby
Togainu no Chi
Tsukuyomi: Moon Phase
Panty & Stocking with Garterbelt
Marimo no Hana
Amnesia
Mayoi Neko Overrun
Blood-C
Holy Knight
Kill Me Baby
Togainu no Chi
Tsukuyomi: Moon Phase
Panty & Stocking with Garterbelt
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!