Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Anime Music Video
Ja, hogy ezt te szereted?
Mik vannak...

Náááh, pusztulj meg

Ezen kívül én se nézek semmi magical-girlt, de gondoltam egy lánynak igenis illik életében legalább egyet megnéznie. Elvégre nekünk csinálták.
Barbi-babákkal nekem se volt túl jó a viszonyom...de egyszer bevittem a fürbőkádba az egyiket (a kettőből xD), csak mikor kihúztam a dugót véletlen beszippantotta az egyik lábát

De ez már nagyon off

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-14 21:53:22
Ja, hogy ezt te szereted?
Mik vannak... Bocsesz csak engem kiver a frász a magigirl animéktól, szinte mindent megnézek de ez nem az én műfajom
(a barbi babákra emlékeztetnek, amiknek hamvas leány koromban letépkedtem a fejüket) Khm, na igen

(a barbi babákra emlékeztetnek, amiknek hamvas leány koromban letépkedtem a fejüket) Khm, na igen
Szerk: miyu 2007-10-14 21:40:45
uRAM IRGALMAZ TÉNYLEG
De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime

De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime
Miért lenne rossz, ha egy ruha hasonlít benne a kedvenc (és életem egyetlen végignézett) magical-girl animéjének főszereplőjének egyik ruhájához?!!

Meg is akarom nézni, ezt már eldöntöttem

Különben is Mimának legalább van hangja...nekem a szőke csilivili csajszi ilyesztő
Könyörgöm, magical-girl! XD Amúgy átváltozás nélküli human verzióban jobb (mármint reálisabb), csak uncsibb >P (mondjuk hol nincs ez így?

//update: nem vág mindig ilyen Rubint Réka szerű meglepett arcot, csak most ilyen screenshotokat találtam hirtelen, amiken látszik is a haja xD
Szerk: Hanon 2007-10-14 21:16:31
uRAM IRGALMAZ TÉNYLEG
De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime, érdemes időt száni rá
(Különben is Mimának legalább van hangja...nekem a szőke csilivili csajszi ilyesztő)

De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime, érdemes időt száni rá

Szerk: miyu 2007-10-14 21:06:24
Részleteket láttam, de még nem merültem annyira el benne(majd ha lesz időm pótolom ^_^")
Újabb "piroskarikás" anime amv[Link]
Helyes, nézd csak, ^_^
*leesik az álla* Most találkoztam először a Perfect Blue-val, ismertető alapján baromira tetszik, de valami eszméletlen feltűnő: az egyik ruhájuk (a rózsaszín) pontosan ugyanolyan, mint a Mermaid Melody című magical-girl animében a főszereplő lány átváltozás utáni ruhája. És ő is énekel. Jesszusom

Nazóval ez: [Link]
Szerk: Hanon 2007-10-14 20:33:56
beküldve: 2007-10-14 20:22:07
(#231) a középső k**vajó!!!

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Részleteket láttam, de még nem merültem annyira el benne(majd ha lesz időm pótolom ^_^")
Profi^_^[Link]
E meg mi?[Link] (nem tudtam, h erre is van fan anime)
Profi^_^[Link]
E meg mi?[Link] (nem tudtam, h erre is van fan anime)
Szerk: miyu 2007-10-14 20:07:58
Egyik kedvenc Higurashi no Naku Koro ni amv Within Temptation-re[Link]
Jujj, ezt a hsz-odat észre se vettem ._. Nem is tudtam, hogy te is szereted ^_^
Valahogy a Higurashi amv-k mennek a Within Temptation számaira [Link] Anyira nem jó amv, de egyszer meg lehet nézni.
A német szikron nem feltétlenül rossz. Nem roszabb, mint az angol vagy magyar. Ők is el tudnak rontani dolgokat, de azért a magyarok sem panaszkodhatnak. Angol szinkron detto.

Engem alapból a frász kerülget ha német szinkront hallok (ezaz én egyéni szoc. problémám
).

Szerk: miyu 2007-09-29 12:13:00
beküldve: 2007-09-28 19:32:27
(#225) Kenshin örömére itt egy profi amv[Link]
Tudom, hogy ez nem amv de jó pofa[Link]
(szintén "Kenshines"
)
Tudom, hogy ez nem amv de jó pofa[Link]
(szintén "Kenshines"

Szerk: miyu 2007-09-28 19:34:09
beküldve: 2007-09-26 12:36:41
(#224) "Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-09-24 17:21:18
(#223) Hm, érdekes, a "Hit me baby one more time"-ra még nincs Higurashi amv... *iróniát érezni kell, ez insider Higu poén volt*
[Link]
Atyaúristen, ez gyönyörű *_*
[Link]
Atyaúristen, ez gyönyörű *_*
Szerk: Hanon 2007-09-24 17:21:26
beküldve: 2007-09-19 00:57:37
(#222) Öhm, az amv kb 30.másodpercében látható jelenet ugye nincs benne a sorozatban? Ugye?!
(vagy csak az én perverz szemem játszik velem?
)
(vagy csak az én perverz szemem játszik velem?