Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Ja, hogy ezt te szereted? Mik vannak...
Náááh, pusztulj meg *nyakatszéttépne hangulat*
Ezen kívül én se nézek semmi magical-girlt, de gondoltam egy lánynak igenis illik életében legalább egyet megnéznie. Elvégre nekünk csinálták.
Barbi-babákkal nekem se volt túl jó a viszonyom...de egyszer bevittem a fürbőkádba az egyiket (a kettőből xD), csak mikor kihúztam a dugót véletlen beszippantotta az egyik lábát A másikat...arra nem emlékszem
De ez már nagyon off
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-14 21:53:22
Ja, hogy ezt te szereted? Mik vannak... Bocsesz csak engem kiver a frász a magigirl animéktól, szinte mindent megnézek de ez nem az én műfajom
(a barbi babákra emlékeztetnek, amiknek hamvas leány koromban letépkedtem a fejüket) Khm, na igen
(a barbi babákra emlékeztetnek, amiknek hamvas leány koromban letépkedtem a fejüket) Khm, na igen
Szerk: miyu 2007-10-14 21:40:45
uRAM IRGALMAZ TÉNYLEG
De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime
De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime
Miért lenne rossz, ha egy ruha hasonlít benne a kedvenc (és életem egyetlen végignézett) magical-girl animéjének főszereplőjének egyik ruhájához?!!
Meg is akarom nézni, ezt már eldöntöttem Csak most még Hellsing újranézésre sincs időm
Különben is Mimának legalább van hangja...nekem a szőke csilivili csajszi ilyesztő
Könyörgöm, magical-girl! XD Amúgy átváltozás nélküli human verzióban jobb (mármint reálisabb), csak uncsibb >P (mondjuk hol nincs ez így? )
//update: nem vág mindig ilyen Rubint Réka szerű meglepett arcot, csak most ilyen screenshotokat találtam hirtelen, amiken látszik is a haja xD
Szerk: Hanon 2007-10-14 21:16:31
uRAM IRGALMAZ TÉNYLEG
De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime, érdemes időt száni rá (Különben is Mimának legalább van hangja...nekem a szőke csilivili csajszi ilyesztő)
De ez ne befolyásoljon a Perfect Blue egy nagyon jó anime, érdemes időt száni rá (Különben is Mimának legalább van hangja...nekem a szőke csilivili csajszi ilyesztő)
Szerk: miyu 2007-10-14 21:06:24
Részleteket láttam, de még nem merültem annyira el benne(majd ha lesz időm pótolom ^_^")
Újabb "piroskarikás" anime amv[Link]
Helyes, nézd csak, ^_^
*leesik az álla* Most találkoztam először a Perfect Blue-val, ismertető alapján baromira tetszik, de valami eszméletlen feltűnő: az egyik ruhájuk (a rózsaszín) pontosan ugyanolyan, mint a Mermaid Melody című magical-girl animében a főszereplő lány átváltozás utáni ruhája. És ő is énekel. Jesszusom
Nazóval ez: [Link]
Szerk: Hanon 2007-10-14 20:33:56
beküldve: 2007-10-14 20:22:07
(#231) a középső k**vajó!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Részleteket láttam, de még nem merültem annyira el benne(majd ha lesz időm pótolom ^_^")
Profi^_^[Link]
E meg mi?[Link] (nem tudtam, h erre is van fan anime)
Profi^_^[Link]
E meg mi?[Link] (nem tudtam, h erre is van fan anime)
Szerk: miyu 2007-10-14 20:07:58
Egyik kedvenc Higurashi no Naku Koro ni amv Within Temptation-re[Link]
Jujj, ezt a hsz-odat észre se vettem ._. Nem is tudtam, hogy te is szereted ^_^
Valahogy a Higurashi amv-k mennek a Within Temptation számaira [Link] Anyira nem jó amv, de egyszer meg lehet nézni.
A német szikron nem feltétlenül rossz. Nem roszabb, mint az angol vagy magyar. Ők is el tudnak rontani dolgokat, de azért a magyarok sem panaszkodhatnak. Angol szinkron detto.
Engem alapból a frász kerülget ha német szinkront hallok (ezaz én egyéni szoc. problémám ).
Szerk: miyu 2007-09-29 12:13:00
beküldve: 2007-09-28 19:32:27
(#225) Kenshin örömére itt egy profi amv[Link]
Tudom, hogy ez nem amv de jó pofa[Link]
(szintén "Kenshines" )
Tudom, hogy ez nem amv de jó pofa[Link]
(szintén "Kenshines" )
Szerk: miyu 2007-09-28 19:34:09
beküldve: 2007-09-26 12:36:41
(#224) "Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-09-24 17:21:18
(#223) Hm, érdekes, a "Hit me baby one more time"-ra még nincs Higurashi amv... *iróniát érezni kell, ez insider Higu poén volt*
[Link]
Atyaúristen, ez gyönyörű *_*
[Link]
Atyaúristen, ez gyönyörű *_*
Szerk: Hanon 2007-09-24 17:21:26
beküldve: 2007-09-19 00:57:37
(#222) Öhm, az amv kb 30.másodpercében látható jelenet ugye nincs benne a sorozatban? Ugye?!
(vagy csak az én perverz szemem játszik velem? )
(vagy csak az én perverz szemem játszik velem? )