Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2007-09-16 19:11:14
(#191) Engem mennyire felkavartak kezdő animés koromban az ilyen "brutális" animék, sőt amikor első AMV-et láttam az Akirából az is felkavart (főleg a vége) de ma már az a reakcióm, hogy "Milyen izgalmas! ". Szeretek ilyenket (is)
nézni.
OFF:
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem a régebbi horror animék sokkal brutálisabnak tünnek mint a mostani animék. Talán azért mert régebben nem volt olyan, hogy a horror/thriler animékbe beleraknak humort is.
nézni.
OFF:
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem a régebbi horror animék sokkal brutálisabnak tünnek mint a mostani animék. Talán azért mert régebben nem volt olyan, hogy a horror/thriler animékbe beleraknak humort is.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-09-16 18:19:42
(#190) A J.C -es AMV volt eddig a legjobb ,amit láttam Hellsingeset...de ez a stronger-ös nem volt vmi meggyőző...meg a YYH pünty pünty sem...(elnézést,lehet senki nem kérte a véleményem,de ....elnézést )
nekem is vannak kedvenc AMV im...leginkább Naruto...
sokfelé jártam míg ezeket felleltem...de van egy ami viszi a pálmát mindenek felett....(najó van pár Fanflash amik vetekednek....de...[Link] ez minden paródia felett...)
nekem is vannak kedvenc AMV im...leginkább Naruto...
[Link]<- ez egy de még vannak ehhez hasonlóak
sokfelé jártam míg ezeket felleltem...de van egy ami viszi a pálmát mindenek felett....(najó van pár Fanflash amik vetekednek....de...[Link] ez minden paródia felett...)
egyébként...amik szinten szívügyeim...lehet betegnek tartotok érte,de megmutatom azért is :P
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link](ez csak Youtube os ban van meg)
[Link](ezt kcsit sokáig kell várni míg rendesen betölt,különben akadozik...és néhol"beakad a lemez")
[Link](ebben főleg a zene nagyon komoly...Avril Lavigne japánul...)
[Link](ez a lehet legeslegkedvencem)
[Link]ez meg...nem egészen értem...vagyis de...de ....jáj
[Link] pluszminusz 1...a nagy watch this movi ra kell kattolni
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link](ez csak Youtube os ban van meg)
[Link](ezt kcsit sokáig kell várni míg rendesen betölt,különben akadozik...és néhol"beakad a lemez")
[Link](ebben főleg a zene nagyon komoly...Avril Lavigne japánul...)
[Link](ez a lehet legeslegkedvencem)
[Link]ez meg...nem egészen értem...vagyis de...de ....jáj
[Link] pluszminusz 1...a nagy watch this movi ra kell kattolni
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-16 18:53:13
Ízlések és gyomrok...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Juj ezt most találtam és ez már TÉNYLEG beteg, csak erős idegzetüeknek és üres gyomoral ajánlott [Link] én szóltam
Basszus azt hittem erős idegzetű vagyok, de ez még engem is kiborított!!!! Undorító!
Nem túl bonyolult az amv koncepciója de egész érdekes...
Engem nem igazán kavart fel (mondjuk ezeket az animéket majdnem mind láttam és pl. a Berserk az egyik kedvencem...)
Jó mén meg csak elfen lied-et láttam ezek közül, szal engem felkavart
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Juj ezt most találtam és ez már TÉNYLEG beteg, csak erős idegzetüeknek és üres gyomoral ajánlott [Link] én szóltam
Basszus azt hittem erős idegzetű vagyok, de ez még engem is kiborított!!!! Undorító!
Nem túl bonyolult az amv koncepciója de egész érdekes...
Engem nem igazán kavart fel (mondjuk ezeket az animéket majdnem mind láttam és pl. a Berserk az egyik kedvencem...)
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-09-16 17:13:59
(#186) Juj ezt most találtam és ez már TÉNYLEG beteg, csak erős idegzetüeknek és üres gyomoral ajánlott [Link] én szóltam
beküldve: 2007-09-16 16:54:40
(#184) [Link] YYH-ból nekem ez a kedvencem ha meg akarok nyugodni
Atyaúristen, ez kemény volt O.o Micsoda dolog a Hellsinget egy amv-ben említeni ezekkel az udorító meg nem mondom mikkel Aztért a vágás jó volt..
Addig itt egy kis YYH amv, hogy megnyugodjatok [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-09-16 13:28:54
beküldve: 2007-09-16 13:08:11
(#182) Itt a legújabb, még ropogós Hellsing AMV Mindenkinek ajánlom, aki szereti a Hellsinget, meg azoknak is, akik nem szeretik.
Ez tényleg nagyon beteg...az animék még haggyán magukban nem is biztos, hogy olyan durvák(nade azért volt ott pár....) de ezeket így összerakni...Animeconon biztos kizárnák XD ez tényleg elvetemülten beteg elme szüleménye
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-16 09:44:06
(#180) Hát ellégé brutális. Izgalmasan indúl a napom. Köszi.
Ezeket az animekét LÁTNOM kell.
Megyek is kutatni az ismeretlenek után.
Ezeket az animekét LÁTNOM kell.
Megyek is kutatni az ismeretlenek után.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-16 09:44:42
beküldve: 2007-09-16 03:09:00
(#179) Juj ezt most találtam és ez már TÉNYLEG beteg, csak erős idegzetüeknek és üres gyomoral ajánlott [Link] én szóltam
Szerk: miyu 2007-09-16 03:10:31
[Link]
Funny
Funny
hát ez eszméletlenül nagy
épp sörivásból meg másnak az ivásából jöttem meg és színjózan vok
de ez nagyon beteg...de nagyon kiráj
húúú de sok idő volt míg hibamentesen leirtam...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...