Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2007-08-23 19:39:52
(#146) Higurashi opening live eksön [Link] Én sírok...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-22 14:03:30
(#145) Elkészült a 3. AMV produkcióm. Autóverseny sok drifttel és szerintem egy jól sikerült nyitó-záró résszel.
Anime: Initial D: First Stage
Zene: Moon Over The Castle (The Theme of Gran Turismo 2)
[Link]
Anime: Initial D: First Stage
Zene: Moon Over The Castle (The Theme of Gran Turismo 2)
[Link]
beküldve: 2007-08-20 14:50:42
(#144) Itt egy tök jó Higurashi no Naku Koro ni AMV. Szerintem nagyon jó lett.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-20 14:51:16
beküldve: 2007-08-18 15:14:51
(#143) Ahh, én belga, a vitaszobába linkeltem...
nah szóval, kész az első amv-m a blood+-ra, csak elég béna lett, el van csúszva a hang, ilyesmi...nincs még rutinom. Majd újra lesz vágva a közeljövőben.
[Link]
nah szóval, kész az első amv-m a blood+-ra, csak elég béna lett, el van csúszva a hang, ilyesmi...nincs még rutinom. Majd újra lesz vágva a közeljövőben.
[Link]
"Jesus is fuckin' metal!"
Nem, de nagyon nagy
Hasonló vicces még a ping-pong matrix... szintén feketébe öltözött háttéremberek segítik matrixos mozgásba hozni a két ellenfelet...
Hasonló vicces még a ping-pong matrix... szintén feketébe öltözött háttéremberek segítik matrixos mozgásba hozni a két ellenfelet...
beküldve: 2007-08-12 18:40:13
(#141) A lényege? Hát........talán csak egyszerűen a nevetetés.
De azt sikerült is elérni.
Ezt láttad már?
[Link]
Bocs az OFF-ért.
De azt sikerült is elérni.
Ezt láttad már?
[Link]
Bocs az OFF-ért.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-12 18:40:24
Ten...tenten...tententen
Már ismertem, de még mindig könnyesre röhögöm magam rajta De most ennek mi is a lényege? Egy épp most angolul tanuló japán embőcöt mutatnak az angolul már tudó japánoknak, és ha valamelyik elröhögi magát rajta az kap a popójára?
Már ismertem, de még mindig könnyesre röhögöm magam rajta De most ennek mi is a lényege? Egy épp most angolul tanuló japán embőcöt mutatnak az angolul már tudó japánoknak, és ha valamelyik elröhögi magát rajta az kap a popójára?
Szerk: Hanon 2007-08-12 18:10:32
beküldve: 2007-08-12 17:10:46
(#139) Egyetértek.
Az animékhez nem megy az angol szinkron, de egyes japánoknak se megy az angol nyelv.
[Link]
Ez inkább TV Show de megfigyelhető egy kis japán oktatás és nekem bejön a japán humor. (bár néha kicsit durvák)
Az animékhez nem megy az angol szinkron, de egyes japánoknak se megy az angol nyelv.
[Link]
Ez inkább TV Show de megfigyelhető egy kis japán oktatás és nekem bejön a japán humor. (bár néha kicsit durvák)
Szerk: Bendzsi 2007-08-12 17:21:57
Alucard hangjával voltál elégedetlen?
Is. Azt a röhögést csak japán tudja kipréselni magából.
De mikor megjött Seras akkor aztán... aaw, egyből váltás japánra
Öööh, nem tudom ilyen dolgot szabad-e ide belinkelni de... hehehe, nagyon nagy ez is [Link]
Off: nem csak nekik szar az angol szinkronjuk... az egész angol Hellsing borzasztó
Engem alapból kiráz a hideg ha angol szinkront hallok animében. Úgy eltudják szúrni.
Borzasztó volt az angol szinkron? :-S Nemtom, én úgy néztem, sztem nem volt olyan nagyon rossz. Alucard hangjával voltál elégedetlen?
"Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-08-11 21:24:31
(#134) Öööh, nem tudom ilyen dolgot szabad-e ide belinkelni de... hehehe, nagyon nagy ez is [Link]
Off: nem csak nekik szar az angol szinkronjuk... az egész angol Hellsing borzasztó
Két olyan dolog amit nem szeretek...Hellsing ova és spa...300. És milyen jól mutatnak együtt! Fantasztikus [Link]
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nagyon király így!!!!!!!!!!!!!
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-08-11 20:48:53
(#132) Két olyan dolog amit nem szeretek...Hellsing ova és spa...300. És milyen jól mutatnak együtt! Fantasztikus [Link]