Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Egy kérdés:
Abban a nem AMV-ben, azok a jelenetek a legbrutálisabbak, vagy van még komolyabb is?
Ezek a legbrutálisabbak, direkt kiválogattam
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
[Link]
Igaz nem amv, de attól még jó
A Meakashi-hennél mikor Shion csinálja a dolgokat Satokoval, nos, az első "etc etc" nem tudom miért ment oda, de egyszerűen nem tudtam kiszedni
A Meakashi-hennél mikor Shion csinálja a dolgokat Satokoval, nos, az első "etc etc" nem tudom miért ment oda, de egyszerűen nem tudtam kiszedni
Az eddig látott AMV-knek hála én is kezdek kedvet kapni ehez az animéhez.
Egy kérdés:
Abban a nem AMV-ben, azok a jelenetek a legbrutálisabbak, vagy van még komolyabb is?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-07-18 10:50:23
Egyre jobban kezd megtetszeni ez az anime. A végén még elkezdem nézni. Van benne egy "kevés" őrület.
Hmm, nem azt fogod kapni amire számítasz, de belenézhetsz nyugodtan ^_^ És ha az első 4 rész után nem érted, hogy az ötödik részben miért
éledt fel újra a főszereplő
akkor csak szólj és segítek What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-07-18 00:10:22
Egyre jobban kezd megtetszeni ez az anime. A végén még elkezdem nézni. Van benne egy "kevés" őrület.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-17 23:34:36
beküldve: 2007-07-17 23:17:57
(#112) [Link]
beküldve: 2007-07-17 20:41:52
(#111) Kevés jó Bleach AMV-t láttam de ez nagy favorittá nötte ki magát! Indzsoj
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
[Link]
Itt lenne ^_^
És hogy lássátok, hogy ez az anime nem csak ilyen..véres dolgokat tartalmaz, itt vannak a viccesebb részek:
[Link]
Ebből még van 2. 5. és 9. rész is
Itt lenne ^_^
És hogy lássátok, hogy ez az anime nem csak ilyen..véres dolgokat tartalmaz, itt vannak a viccesebb részek:
[Link]
Köszíííííííííííí! !!!!!!!!!!
Time to enter The World with no Future.....
[Link]
Itt lenne ^_^
[Link]
Itt lenne ^_^
[Link]
beküldve: 2007-07-16 12:06:46
(#108) Hanon asszem te raktad fel azt a linkete a Youtubehoz amikor a Higurashi no Naku Koro ni...Kai- ból a kiscsaj elkezd fejelgetni egy kést. A linkjét rakd ki megint léci.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-07-09 16:49:47
(#107) Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-07-03 19:17:36
(#106) Kjáááááhh, nem tudok várni, nem megy, neeem *_*
Trailer 1: [Link]
Trailer 2: [Link]
Trailer 3: [Link]
Higurashi no Naku Koro ni...Kai
És 5-én indul...és én pont akkor utazom...
Trailer 1: [Link]
Trailer 2: [Link]
Trailer 3: [Link]
Higurashi no Naku Koro ni...Kai
És 5-én indul...és én pont akkor utazom...
A "kai" nem kagylót jelent?
beküldve: 2007-07-01 01:20:16
(#105) hát ez megható
csak a mi kedvünkért
csak a mi kedvünkért
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
esetleg 1 fejhalgató?
a múlt héten tettem tönkre a sajátomat és még nem vettem , de ha ennyire ragaszkodtok hozzá belenézek valamelyikbe
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-01 01:13:19
(#103) esetleg 1 fejhalgató?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-07-01 01:13:31
Megnézném, csak alszik a családom és már nem akarom bekapcsolni a hangfalat, ,de holnap délután igyekszem megnézni őket
Őőő, ha jól tudom, akkor a hangerőt lehet szabályozni.
Lehet, de halkan nem olyan élvezetes egy amvt nézni
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD