Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
Ez igaz nem AMV, de tök izgi meg érdekes, én mindig lehidalok ettől, Paint-tal rajzol egy tök jó anime képet [Link]
A Paint képességeit ismerve -ha ezt egérrel csinálta- nem semmi.
Úgy néz ki egérrel csinálja...
Durva...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Ez igaz nem AMV, de tök izgi meg érdekes, én mindig lehidalok ettől, Paint-tal rajzol egy tök jó anime képet [Link]
A Paint képességeit ismerve -ha ezt egérrel csinálta- nem semmi.
Sztem az ilyenek nem egérrel vannak készítve, hanem digitális rajzpaddal. Persze akinek nagyon sok ideje van, az egérrel is kreálhat ilyet.
Na de feldobtam youtube-ra az egyik régebbi amv-met, magyar zenére van vágva (amire jó nehéz, erre rájöttem közben XD) Remélem tetszeni fog: [Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-06-04 21:31:36
(#68) Ez igaz nem AMV, de tök izgi meg érdekes, én mindig lehidalok ettől, Paint-tal rajzol egy tök jó anime képet [Link]
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-01 21:05:22
(#67) Az AnimeCon-on volt egy AMV, azt már nem tudom, hogy milyen animére csinálták, de a Depresszió - Ez a mi forradalmunk című száma ment alatta. Az nagyon tetszett, nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni vagy megnézni?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-06-01 21:06:25
beküldve: 2007-06-01 20:32:08
(#66) Bár ez nem igazán ide tartozik:
Tudom már elég régi, de még csak most néztem meg a Chrono Crusade - One More Begining-es AMV-t. Nagyon tetszik a szám ami hozzá van, de sehogy sem találtam meg Ha valakinek megvan küldje el! a szám címe: Michael Tolcher - The Sun Song
Amúgy ez volt az az AMV:
[Link]
Tudom már elég régi, de még csak most néztem meg a Chrono Crusade - One More Begining-es AMV-t. Nagyon tetszik a szám ami hozzá van, de sehogy sem találtam meg Ha valakinek megvan küldje el! a szám címe: Michael Tolcher - The Sun Song
Amúgy ez volt az az AMV:
[Link]
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-06-01 20:33:19
beküldve: 2007-06-01 17:43:09
(#65) [Link]
Hát, ezt a videót én csináltam, úgy kb fél éve, FMP-s képekből... Ez volt az első próbálkozásom, szóval nem hiszem, hogy valami nagyon jó lett... Ha van kedvetek, nézzétek meg.
Hát, ezt a videót én csináltam, úgy kb fél éve, FMP-s képekből... Ez volt az első próbálkozásom, szóval nem hiszem, hogy valami nagyon jó lett... Ha van kedvetek, nézzétek meg.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Time to enter The World with no Future.....
"Vaddisznóval nem jó élni"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Jesszusom,lol XD[/QUOTE
anyám hehehehehe nagyon gáz!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-01 11:18:23
(#59) Én is ezt mondom. Ilyet még én sem tudok kitalálni.
Főleg ott állati hogy.....""" kiönötöt a Duna vize, hű de rossz a szájad íze""""
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-06-01 11:19:17
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-31 11:13:08
(#57) Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!