Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2007-04-01 20:54:03
(#11) Itt egy újjabb adag.
[Link]
Végül is nem AMV, hanem animeFAN-ok által készítet magyar szinkron. Ha nem lenne a kicsit halk főleg a végén, akkor még jobb lenne. Dicséretes szerintem, nem lehetet két perc az elkészítése.
[Link]
[Link]
Na melyik animének az elődje?
[Link]
A sláger régi, és az anime se mostani, de én szivesen megnézném.
Jó nézelődést.
Más is rakjon fell.
[Link]
Végül is nem AMV, hanem animeFAN-ok által készítet magyar szinkron. Ha nem lenne a kicsit halk főleg a végén, akkor még jobb lenne. Dicséretes szerintem, nem lehetet két perc az elkészítése.
[Link]
[Link]
Na melyik animének az elődje?
[Link]
A sláger régi, és az anime se mostani, de én szivesen megnézném.
Jó nézelődést.
Más is rakjon fell.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-04-01 10:07:14
(#10) beküldve: 2007-04-01 10:00:53
(#9) AMV-ket én sem tudok csinálni "sajnos".
De sokat szoktam nézni.
Itt egy újjabb adag.
[Link]
Rövidd de jó. (magyar)
[Link]
Aki volt az őszi AnimeCon-on az biztos látta.
[Link]
Nem lehetet könnyű elkészíteni.
[Link]
Zárásként.
Jó nézelődést.
De sokat szoktam nézni.
Itt egy újjabb adag.
[Link]
Rövidd de jó. (magyar)
[Link]
Aki volt az őszi AnimeCon-on az biztos látta.
[Link]
Nem lehetet könnyű elkészíteni.
[Link]
Zárásként.
Jó nézelődést.
Szerk: Bendzsi 2007-04-01 10:01:24
beküldve: 2007-03-31 23:59:14
(#8) Nos itt az Én AMV-m, aki gondolja nézze meg. :) http://www.youtube.com/watch?v=M 6q2WzYbIDo
beküldve: 2007-03-31 22:11:17
(#7) én nem csinálok AMV-ket..nemtom..lsta vagyok hozzá..XDinkább csak nézem..szipp..mert olyan szépek és jók..éjjjen Kakashi-sensei..vagyis a róla szóló egyik AMV..jáááj
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-30 19:00:10
(#6) csak 3 dolog kell hozzá:
-1. Program
-2. Anyag
-3. Elszántság
Én a kövi progikat ajánlanám akkor a figyelmedbe Hanon: Windows Movie Maker <- ez egy átlag progi, igaz nem a legjobb, de az lapokat tudja... A másik pedig a Adobe After Effects. Ebből nekem a 6.5 van meg, igaz még magyarosítást nem töltöttem le hozzá... De ez már elég komoly és sokat tud, kell idő beletanulni a rejtelmeibe, de megéri!
Az anyagot tekintve olyan videó kell, aminek megfelelő a programokhoz a kiterjesztése (avi, mpeg, wmv) illetve vannak hozzá kodekeid...
Nya és akkor az elszántságról pár sort ha minden megvan, akkor már csak egy plusz erő kell hozzá, ami következhet egy célból, ami lehet mondjuk, hogy ismert legyen, kritikálhatatlan legyen ( ehhh, ez mindig nehéz ügy, úgyis fogják kritizálni ) illetve hogy csak szimplán teccccen neked
Remélem segítettem
-1. Program
-2. Anyag
-3. Elszántság
Én a kövi progikat ajánlanám akkor a figyelmedbe Hanon: Windows Movie Maker <- ez egy átlag progi, igaz nem a legjobb, de az lapokat tudja... A másik pedig a Adobe After Effects. Ebből nekem a 6.5 van meg, igaz még magyarosítást nem töltöttem le hozzá... De ez már elég komoly és sokat tud, kell idő beletanulni a rejtelmeibe, de megéri!
Az anyagot tekintve olyan videó kell, aminek megfelelő a programokhoz a kiterjesztése (avi, mpeg, wmv) illetve vannak hozzá kodekeid...
Nya és akkor az elszántságról pár sort ha minden megvan, akkor már csak egy plusz erő kell hozzá, ami következhet egy célból, ami lehet mondjuk, hogy ismert legyen, kritikálhatatlan legyen ( ehhh, ez mindig nehéz ügy, úgyis fogják kritizálni ) illetve hogy csak szimplán teccccen neked
Remélem segítettem
kawaii^^
Hehe,én csinálnék,ha tudnám hogy kell XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-29 18:24:14
(#4) Ehem... Arra lennék kiváncsi, hogy ti szoktatok-e AMV-ket csinállni? Én személy szerint jah. Ami talán jobbra sikerül azt álltalában felteszem a NET-re, de most direkt nem írom a Linkeket, előbb megnézem, hogy a többiek mire képessek, aztán majd döntök, hogy bujjak-e el, vagy hencegjek-e a kis klippjeimmel hihi...
kawaii^^
beküldve: 2007-03-29 17:08:06
(#3) ohhojj!
AMV-k..háát szeressem őket...főleg most a depis-zenés-szerelmeses-animep ros-képes-mindnes
AMV-ket nézem
AMV-k..háát szeressem őket...főleg most a depis-zenés-szerelmeses-animep ros-képes-mindnes
AMV-ket nézem
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
beküldve: 2007-03-25 14:39:08
(#2) És én folytatom, magyar dalos AMV-kel.
Nagyon sok AMV-t láttam már és szivesen nézek minden félét.
[Link]
Mint egy kiképzés, ráadásúl a kedvenc animém
[Link]
Nagyon szép dal és hozzá illő anime.
[Link]
Állati poénos, mint a 8 óra muka FMA módra, vagy
Bringakirály.
Nagyon sok AMV-t láttam már és szivesen nézek minden félét.
[Link]
Mint egy kiképzés, ráadásúl a kedvenc animém
[Link]
Nagyon szép dal és hozzá illő anime.
[Link]
Állati poénos, mint a 8 óra muka FMA módra, vagy
Bringakirály.
beküldve: 2007-03-24 16:35:58
(#1) Avagy AMV-k Ide lehet pakolászni őket,hajrá
Kezdeném is,egy Princess Tutu AMV-vel (magical-girl haterek hanyagolják ) valami zseniális... [Link]
És akkor mégegy,csak hogy terjesszem a Mermaid Melodyt (warning: magical girl,méghozzá shoujo-ai párossal): [Link] (ez a két aranyvirág van az avámon,igen )
Kezdeném is,egy Princess Tutu AMV-vel (magical-girl haterek hanyagolják ) valami zseniális... [Link]
És akkor mégegy,csak hogy terjesszem a Mermaid Melodyt (warning: magical girl,méghozzá shoujo-ai párossal): [Link] (ez a két aranyvirág van az avámon,igen )
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!