Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Music Video
beküldve: 2007-04-12 07:46:26
(#26) Aha, télleg király Én most találtam egy jót...bár eléggé /verz, szóval csak az nézze meg aki akarja [Link]
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-10 19:14:23
(#25) beküldve: 2007-04-09 14:12:20
(#24) Hmm ha már AMV akkor Kannazuki no Miko: [Link] Chikane sama I love you ;D És szintén ő [Link] a Kyoshiro to towa no sora-ban.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-07 22:54:51
(#23) Egyik nagy kedvencem a Ghost in the Shell:SAC opening[Link]A zenéje NAGYON jó bár lehet már sokan látták.És itt van még a SAC 2nd GiG opening-je:[Link]
ami szintén nagyszerű
ami szintén nagyszerű
beküldve: 2007-04-07 19:19:39
(#22) Miért álltunk így le?
Ma kedvenc anime napot tatok.
[Link]
Ez egy hosszabb opening végül is.
[Link]
Nem rossz.
[Link]
A folytatása se rossz, de nem is jobb.
Ma kedvenc anime napot tatok.
[Link]
Ez egy hosszabb opening végül is.
[Link]
Nem rossz.
[Link]
A folytatása se rossz, de nem is jobb.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-07 19:20:39
beküldve: 2007-04-03 20:53:22
(#21) ÜDV.
Nortongirl: Jók az AMV-k csak a Golden Boy-t nem tudtam megnézni. Kár pedig jó anime, kétt nappal ezelőtt néztem meg.
A Trinity Blood-ot még nem láttam, a jövőhéten kezdem el,
az AMV-d most mégjobban beindított.
Az Air AMV-d is tetszet, én már láttam az animét, nekem nem lőtt le poént ,első drámai animém volt, nagyon drámai de nagyon szép anime.
Újj AMV-k.
[Link]
Tiszta őrültség ez az anime de anyira, hogy nem bírtam kihagyni. Aki egy jót akar nevetni nézze meg az AMV-t és az animét is.
[Link]
Még egy Ramstein-os AMV.
[Link]
Miután megnéztem ezt az AMV-t fortyogot bennem a düh!
Szerintetek miért?
Segítek: Szeretem az állatokat, és gyűlölöm az állatkinzókat.
Jó nézegetést.
Nortongirl: Jók az AMV-k csak a Golden Boy-t nem tudtam megnézni. Kár pedig jó anime, kétt nappal ezelőtt néztem meg.
A Trinity Blood-ot még nem láttam, a jövőhéten kezdem el,
az AMV-d most mégjobban beindított.
Az Air AMV-d is tetszet, én már láttam az animét, nekem nem lőtt le poént ,első drámai animém volt, nagyon drámai de nagyon szép anime.
Én néha könyeztem rajta, főleg a végén.
Fiú létemre. Micsoda szégyen . Ilyen vagyok, nem tehek ellene semmít, de igazából nem is bánom. DE bőgés nem volt.
Fiú létemre. Micsoda szégyen . Ilyen vagyok, nem tehek ellene semmít, de igazából nem is bánom. DE bőgés nem volt.
Újj AMV-k.
[Link]
Tiszta őrültség ez az anime de anyira, hogy nem bírtam kihagyni. Aki egy jót akar nevetni nézze meg az AMV-t és az animét is.
[Link]
Még egy Ramstein-os AMV.
[Link]
Miután megnéztem ezt az AMV-t fortyogot bennem a düh!
Szerintetek miért?
Segítek: Szeretem az állatokat, és gyűlölöm az állatkinzókat.
Jó nézegetést.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-04-03 18:52:09
(#20) NortonGirl nekem nem jön be semmi ezeken a címeken. A youtube azt írja ki h ilyen címen nincs is videó
drwest:
Az EVAbebop tényleg jó
drwest:
Az EVAbebop tényleg jó
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-04-03 18:54:02
beküldve: 2007-04-03 16:03:45
(#19) beküldve: 2007-04-03 13:55:22
(#18) Picike reklám... A Youtubera feltettem egy pár AMV-t amit még egy barátom AMV versenyére készítettem és nyertem is velük. Van egy Trinity Blood-os ami nagy sikernek örvendett eddig és szeretném ha a magyar publikom is megmondaná róla a véleményét.
Szóóóval...
Az első forduló munkája nincs fent így ezt most kihagyom.
Második forduló:
http://www.youtube.com/watch?v =IxJxW6SCi1U
Golden Boy +16 Hát ez az anime valami eszméletlen! A srác imádnivaló, meg kell hagyni egész jó pasas, jóket lehet nevetni a perverz megnyilvánulásain. Az pedig még jobb, hogy hogy törődik a lányokkal :) Ha valaki ezek után megnézné a 6 részes animét óva intem attól, hogy ne épp akkor vacsorázzon. (Ahogyan én tettem, de gondolom ezt értitek...) Egyszerűen ne akkor mert az étvágyad biztosan elmegy a röhögéstől Ezzel a videóval megadtam a kegyelemdöfést a zsűrinek
Harmadik forduló, finálé:
http://www.youtube.com/watch?v =6OXdpAimAE4
Trinity Blood - Esther Blanchett Nagyon szeretem Esther karakterét egyszer egy barátommal szeretném majd Cosplayelni mint Esther és Abel Atya :) A zene kiválasztását az a jelent inspirálta amikor Esther arcát nem mutatják és úgy zuhanyozik. Szerintem az és úgy oda illet. :) Erre a videómra vagyok a legbüszkébb bár a vége egy kicsit el lett kapkodva...
Ezek után pedig jöjjön egy nagyon szomorú sorozatból készült AMV. Figyelmeztetek mindenkit, hogy az AMV témája az AIR és elejétől a végéig bemutatja a sorozat főszereplőjének történetét. Így eléggé könnyen lelövöm a poént. Szóval megnézni csakis saját felelősségre!!!
http://www.youtube.com/watch?v =MW-MtQjKtKg
Ezek után csak arra szeretnélek kérni titeket, hogy véleményezzétek valamilyen formában az eddigi munkáimat...
Köszönettel: NortonGirl
Szóóóval...
Az első forduló munkája nincs fent így ezt most kihagyom.
Második forduló:
http://www.youtube.com/watch?v =IxJxW6SCi1U
Golden Boy +16 Hát ez az anime valami eszméletlen! A srác imádnivaló, meg kell hagyni egész jó pasas, jóket lehet nevetni a perverz megnyilvánulásain. Az pedig még jobb, hogy hogy törődik a lányokkal :) Ha valaki ezek után megnézné a 6 részes animét óva intem attól, hogy ne épp akkor vacsorázzon. (Ahogyan én tettem, de gondolom ezt értitek...) Egyszerűen ne akkor mert az étvágyad biztosan elmegy a röhögéstől Ezzel a videóval megadtam a kegyelemdöfést a zsűrinek
Harmadik forduló, finálé:
http://www.youtube.com/watch?v =6OXdpAimAE4
Trinity Blood - Esther Blanchett Nagyon szeretem Esther karakterét egyszer egy barátommal szeretném majd Cosplayelni mint Esther és Abel Atya :) A zene kiválasztását az a jelent inspirálta amikor Esther arcát nem mutatják és úgy zuhanyozik. Szerintem az és úgy oda illet. :) Erre a videómra vagyok a legbüszkébb bár a vége egy kicsit el lett kapkodva...
Ezek után pedig jöjjön egy nagyon szomorú sorozatból készült AMV. Figyelmeztetek mindenkit, hogy az AMV témája az AIR és elejétől a végéig bemutatja a sorozat főszereplőjének történetét. Így eléggé könnyen lelövöm a poént. Szóval megnézni csakis saját felelősségre!!!
http://www.youtube.com/watch?v =MW-MtQjKtKg
Ezek után csak arra szeretnélek kérni titeket, hogy véleményezzétek valamilyen formában az eddigi munkáimat...
Köszönettel: NortonGirl
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2007-04-03 11:10:27
(#17) Akkor már közzé teszem az enyémet is. Ez volt az első AMV-m, és sajna a túl jó minőség miatt nagyon össze kellett tömöríteni, hogy felférjen, így jelentősen romlott...
[Link]
[Link]
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-04-03 11:12:12
beküldve: 2007-04-03 10:09:13
(#16) beküldve: 2007-04-02 22:36:14
(#15) És egy kis háttérvideó rólam XD Alias Hosho Hanon from Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch (Pure) *_*
Naszóval,ebben benne van mindkét pasim,az a szexi idősebb (zenetanárom XD) aki lelépett Németországba és a kis taknyos aki nagyon rámhajtott aztán szánalomból engedtem neki [Link]
Szal Mermaid AMV Hanonnal a főszerepben BoA - Everlasting számára ^.^
Naszóval,ebben benne van mindkét pasim,az a szexi idősebb (zenetanárom XD) aki lelépett Németországba és a kis taknyos aki nagyon rámhajtott aztán szánalomból engedtem neki [Link]
Szal Mermaid AMV Hanonnal a főszerepben BoA - Everlasting számára ^.^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-02 22:38:56
beküldve: 2007-04-02 19:36:05
(#14) Nos igen,khöm,igaz ez nem AMV de nem lehet kihagyni...
Itt az eredeti Card Captor Sakura opening,ami megjegyzem valami gyötrelmes :[Link]
És a paródia : [Link]
Itt az eredeti Card Captor Sakura opening,ami megjegyzem valami gyötrelmes :[Link]
És a paródia : [Link]
Szerk: Hanon 2007-04-02 19:42:38
beküldve: 2007-04-01 21:57:13
(#13)
Szerk: Bendzsi 2007-04-01 22:00:14
Vampire Hunter D----> Bloodluuust!! XDDD
A Hellsinges Rammsteines kurva jó volt *szerelmes* O.O
A Hellsinges Rammsteines kurva jó volt *szerelmes* O.O