Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Zettai Kareshi
beküldve: 2012-04-30 13:29:46
(#23) A Zettai Kareshi az első mangáim között volt és az egyik kedvencem is . Szerintem nagyon jó, mondjuk kiváncsi lettem volna arra h mikor ébred fel Night és mi történik utána, de jó ez így is.
beküldve: 2012-03-21 17:18:11
(#22) beküldve: 2010-02-14 14:06:04
(#21) Hát látom itt senki se nagyon bírja Riikot -.-' Nekem ő az egyik kedvencem (persze Night mellet :P) talán azért mert magamra emlékeztet
Amúgy ez volt kb az első kedvenc mangám és persze ezek után megnéztem Yuu Watase műveit és naná hogy ő lett a kedvenc írom Az a kár hogy a Ayashi no Ceresnek nincs fent sehol se a folytatása, mert a mangából készült egy rövidebb kis befejezés naon jó pedig, rem hogyha az Ayashi No Cerest vmikor kiaddják magyarul akk azt is ki fogják adni
Amúgy ez volt kb az első kedvenc mangám és persze ezek után megnéztem Yuu Watase műveit és naná hogy ő lett a kedvenc írom Az a kár hogy a Ayashi no Ceresnek nincs fent sehol se a folytatása, mert a mangából készült egy rövidebb kis befejezés naon jó pedig, rem hogyha az Ayashi No Cerest vmikor kiaddják magyarul akk azt is ki fogják adni
beküldve: 2008-07-02 10:38:49
(#20) Szóval ha Girls Bravosra csinálják egy perverz Fukuyama szintű Night-tal akkor jobb?
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
Persze ha nem tenné akkor lenne inkább egy szaftos hentaiosabb sztori de mondjuk engem az sokkal jobban lekötne mint ez a szarakodás
Bírlak
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-27 08:36:22
(#18) Hát Night engem is csábítgathatna az ágyban Igaz,hogy kis csaj elég béna és határozatlan,de akkor is jól jött ki,főleg a zuhanyzós jelenetek,szegény Night mindig repül
beküldve: 2008-06-20 13:14:48
(#17) Engem csak a tipikus főszereplő csaj idegesít..Olyan megszokottan béna.Ott van körülötte egy csomó bomba pasi és ott akadékoskodik ..Most komolyan ki tenné ezt? Persze ha nem tenné akkor lenne inkább egy szaftos hentaiosabb sztori de mondjuk engem az sokkal jobban lekötne mint ez a szarakodás
beküldve: 2008-06-04 17:17:33
(#16) Igen, valószínüleg megvenném ezt is, ha kiadnák, hiszen biztos jó lehet! Az AS 9-es számában írtak róla, és egészen frankó! (Főleg az, amikor Night mesztelenül csábitgat az ágbyan) XD XD XD
Bocsi, és nem is okoskodni akarok vagy hasonló, de a Zettai Kareshi egy manga.
Igen bocsi mangát akartam írni,mivel anime nincs is belőle.
Sajna a FY előre láthatólag szuper-happy-end lesz...
Bocs a duplapostért, de nem igazán tudom, hogy kell egyszerre több embert idézni Szóval (óriási spoilerek vannak benne, tehát tényleg saját felelősségre) :
Hát ha elég jól informált vagyok, akkor nincs igazad. Többet nem mondok, de annyit teljes bizonyossággal mondok, hogy nuriko pl. nem marad velünk a történet végéig.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Szerk: Naru-chan 2008-04-03 19:05:26
Nekem az első kedvenc animém.Elolvastam végig, le is mentettem a gépre.Meg van benne minden ami kell egy jó Shoujohoz.A végével nem értek egyet,de ez egyáltalán nem változtat azon,hogy egy nagyon jóra sikerült alkotás.
Bocsi, és nem is okoskodni akarok vagy hasonló, de a Zettai Kareshi egy manga.
Amúgy osztom a véleményedet,
de azért annyira nem volt rossz a vége. Persze Night már nem "működött" (azért tettem zárójelbe, mert Riikonak nyílván többet jelentett egy robotnál), de azért nem lett annyira rossz megoldás a vége, és így még le is van zárva. Mellesleg én végigbőgtem az utolsó két fejezetet.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2008-04-03 15:24:23
(#12) Nekem az első kedvenc animém.Elolvastam végig, le is mentettem a gépre.Meg van benne minden ami kell egy jó Shoujohoz.A végével nem értek egyet,de ez egyáltalán nem változtat azon,hogy egy nagyon jóra sikerült alkotás.
beküldve: 2008-01-22 22:21:39
(#11) Nekem még az uccsó kötet hiányzik, és nem akarom elolvasni, csak majd ha a kezemben tarthatom
Bár kicsit túl csöpögős, néhol nagyon nem reális, és a kiscsaj nagyon idegesít, de minden hibája ellenére, amúgy nagyon szeretem ezt a mangát. (ennek igy van értelme? )
Nekem is Soshi a kedvencem, mert valahogy nem vok oda a tökéletes, de csak mert úgy programozták karakterekért, másrészt szemüvegmániám van..
Na már nagyon kivi vok, hogy mi lesz a sztori vége, de ha ennyien azt mondjátok, hogy szomorú, akkor lehet h bele se kezdek..
Bár kicsit túl csöpögős, néhol nagyon nem reális, és a kiscsaj nagyon idegesít, de minden hibája ellenére, amúgy nagyon szeretem ezt a mangát. (ennek igy van értelme? )
Nekem is Soshi a kedvencem, mert valahogy nem vok oda a tökéletes, de csak mert úgy programozták karakterekért, másrészt szemüvegmániám van..
Na már nagyon kivi vok, hogy mi lesz a sztori vége, de ha ennyien azt mondjátok, hogy szomorú, akkor lehet h bele se kezdek..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-22 21:13:45
(#10) Nekem is nagyon tetszett a Zettai Kareshi, de nekem se ez a kedvenc Watase művem. Egyelőre a FY és AnC között ingadozok de a különbség h az AnC-t már végig olvastam. Sajna a FY előre láthatólag szuper-happy-end lesz...
ZK: a kedvenc szereplőm Soshi-aki az egyetlen talán aki emberként viselkedik ^_^
Valahogy a csajt nem tudtam megszeretni--de nevetni jókat nevettem rajta.
Night: őt meg sajnáltam, a végén persze.
ZK: a kedvenc szereplőm Soshi-aki az egyetlen talán aki emberként viselkedik ^_^
Valahogy a csajt nem tudtam megszeretni--de nevetni jókat nevettem rajta.
Night: őt meg sajnáltam, a végén persze.
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerintem is aranyos manga, bár csak az első pár kötetig jutottam vele (talán háromig). Addig nagyon tetszett, de szerintem mégsem lesz az új kedvenc.
Én még az Ayashi no Ceres-sel szerettem meg Watase Yuu munkáit, és történetileg, meg egészben ez marad tőle a kedvenc mangám;
Én még az Ayashi no Ceres-sel szerettem meg Watase Yuu munkáit, és történetileg, meg egészben ez marad tőle a kedvenc mangám;
Na eddig teljesen egyetértek!
Nem rossz a Zettai Kareshi, de vhogy én sem jutottam a végére és nálam is az ANC marad(valszeg) az örök favorit Watase Yuu-tól.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-01-01 20:14:15