Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Zettai Kareshi
beküldve: 2007-12-30 13:52:22
(#8) Nekem is nagyon tetszett, bár a vége elég szomorú volt. Ami egy kicsit bosszantott, hogy nagyon sokáig lett szerintem húzva... bár lehet akkor meg az lenne a bajom...
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
4 kötet (35 fejezet)
Kiadó: Shogakukan
A www.manga.hu-n végig fenn van.
Nekem is tetszett, de az Ayashi no Cerest jobban szeretem Watase Yuu-tól, talán mert az volt az első teljes manga, amit olvastam.
Nekem is tetszett, de az Ayashi no Cerest jobban szeretem Watase Yuu-tól, talán mert az volt az első teljes manga, amit olvastam.
Köszi!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-01 11:18:53
(#6) 4 kötet (35 fejezet)
beküldve: 2007-06-01 11:04:06
(#5) Nekem is nagyon tetszett a sztori, de sajna csak pár fejezetig jutottam vele. Nem tudja vki, hogy hány kötetes?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
[QUOTE]Szerintem ez a manga igenis megérdemel egy saját topikot Az egyik kedvenc, és legelőször olvasott mangám Watase Yuu kisasszonytól^^
A történet lényege annyi, hogy a főszereplő, Riiko a "viszonzatlan szerelmek koronázatlan királynője", tehát sok fiúba beleszeretett már, és mindannyiszor csalódnia kellett. Mikor jelenlegi szerelme visszautasítja, elege van az egészből. Egy furcsa ruhás ember (akit Riiko lecosplayesezik^^) egy bizonyos Kronos Heaven mozgó árusa, és tudja teljesíteni a lány kívánságát; egy pasit. Riiko kap egy discet, és amint felmegy az internetre, beállítja a legjobb tulajdonságokat, és megrendeli újdonsült barátját. Még ő sem hisz ebben, amíg egy nagy csomag nem érkezik, és ki nem esik belőle egy meztelen pasi^^" Csak az a kellemetlen része, hogy a próbaidő letelte után Riiko-nak 100millió yent kéne fizetnie...
Mihez kezd Riiko gyermekkori barátja, Soushi féltékenyéségével? Hogyan alakul Riiko és Night kapcsolata, és hogyan szerzi meg Riiko a szükséges pénzt? Minden kiderül ebben a nagyszerű shoujo mangából
szia ! melyik kiadó adta ki és mikor ? Kösz a választ!
A történet lényege annyi, hogy a főszereplő, Riiko a "viszonzatlan szerelmek koronázatlan királynője", tehát sok fiúba beleszeretett már, és mindannyiszor csalódnia kellett. Mikor jelenlegi szerelme visszautasítja, elege van az egészből. Egy furcsa ruhás ember (akit Riiko lecosplayesezik^^) egy bizonyos Kronos Heaven mozgó árusa, és tudja teljesíteni a lány kívánságát; egy pasit. Riiko kap egy discet, és amint felmegy az internetre, beállítja a legjobb tulajdonságokat, és megrendeli újdonsült barátját. Még ő sem hisz ebben, amíg egy nagy csomag nem érkezik, és ki nem esik belőle egy meztelen pasi^^" Csak az a kellemetlen része, hogy a próbaidő letelte után Riiko-nak 100millió yent kéne fizetnie...
Mihez kezd Riiko gyermekkori barátja, Soushi féltékenyéségével? Hogyan alakul Riiko és Night kapcsolata, és hogyan szerzi meg Riiko a szükséges pénzt? Minden kiderül ebben a nagyszerű shoujo mangából
szia ! melyik kiadó adta ki és mikor ? Kösz a választ!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2007-06-01 08:39:28
beküldve: 2007-04-07 16:29:54
(#3) Nem vagyok nagy shoujo rajongó, de ez a mű nekem is nagyon tetszett. Vicces is meg aranyos is, bár a végén kicsit szomorú voltam.
beküldve: 2007-04-07 13:39:40
(#2) Szerintem is aranyos manga, bár csak az első pár kötetig jutottam vele (talán háromig). Addig nagyon tetszett, de szerintem mégsem lesz az új kedvenc.
Én még az Ayashi no Ceres-sel szerettem meg Watase Yuu munkáit, és történetileg, meg egészben ez marad tőle a kedvenc mangám; bár nagy általánosságban valahol muszájnak érzem a Fushigi Yuugi-ra szavaznom, mert abban foglaltatik a valaha papírra vetett leggyönyörűbb férfiegyed drága szemeimnek
Én még az Ayashi no Ceres-sel szerettem meg Watase Yuu munkáit, és történetileg, meg egészben ez marad tőle a kedvenc mangám; bár nagy általánosságban valahol muszájnak érzem a Fushigi Yuugi-ra szavaznom, mert abban foglaltatik a valaha papírra vetett leggyönyörűbb férfiegyed drága szemeimnek
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-06 19:41:43
(#1) Szerintem ez a manga igenis megérdemel egy saját topikot Az egyik kedvenc, és legelőször olvasott mangám Watase Yuu kisasszonytól^^
Egyik kedvenc mangámnak könyveltem el a Zettai Kareshit^^ Érdekes fordulatok, szerelem, és a tökéletes fiúbarát^^ kell ennél több egy csajnak?XD
Egyik kedvenc mangámnak könyveltem el a Zettai Kareshit^^ Érdekes fordulatok, szerelem, és a tökéletes fiúbarát^^ kell ennél több egy csajnak?XD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD