Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Zettai Kareshi
beküldve: 2007-12-30 13:52:22
(#8) Nekem is nagyon tetszett, bár a vége elég szomorú volt. Ami egy kicsit bosszantott, hogy nagyon sokáig lett szerintem húzva... bár lehet akkor meg az lenne a bajom...
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
4 kötet (35 fejezet)
Kiadó: Shogakukan
A www.manga.hu-n végig fenn van.
Nekem is tetszett, de az Ayashi no Cerest jobban szeretem Watase Yuu-tól, talán mert az volt az első teljes manga, amit olvastam.
Nekem is tetszett, de az Ayashi no Cerest jobban szeretem Watase Yuu-tól, talán mert az volt az első teljes manga, amit olvastam.
Köszi!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-01 11:18:53
(#6) 4 kötet (35 fejezet)
beküldve: 2007-06-01 11:04:06
(#5) Nekem is nagyon tetszett a sztori, de sajna csak pár fejezetig jutottam vele.
Nem tudja vki, hogy hány kötetes?
Nem tudja vki, hogy hány kötetes?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
[QUOTE]Szerintem ez a manga igenis megérdemel egy saját topikot
Az egyik kedvenc, és legelőször olvasott mangám Watase Yuu kisasszonytól^^
A történet lényege annyi, hogy a főszereplő, Riiko a "viszonzatlan szerelmek koronázatlan királynője", tehát sok fiúba beleszeretett már, és mindannyiszor csalódnia kellett. Mikor jelenlegi szerelme visszautasítja, elege van az egészből. Egy furcsa ruhás ember (akit Riiko lecosplayesezik^^) egy bizonyos Kronos Heaven mozgó árusa, és tudja teljesíteni a lány kívánságát; egy pasit. Riiko kap egy discet, és amint felmegy az internetre, beállítja a legjobb tulajdonságokat, és megrendeli újdonsült barátját. Még ő sem hisz ebben, amíg egy nagy csomag nem érkezik, és ki nem esik belőle egy meztelen pasi^^" Csak az a kellemetlen része, hogy a próbaidő letelte után Riiko-nak 100millió yent kéne fizetnie...
Mihez kezd Riiko gyermekkori barátja, Soushi féltékenyéségével? Hogyan alakul Riiko és Night kapcsolata, és hogyan szerzi meg Riiko a szükséges pénzt? Minden kiderül ebben a nagyszerű shoujo mangából
szia ! melyik kiadó adta ki és mikor ? Kösz a
választ!
Az egyik kedvenc, és legelőször olvasott mangám Watase Yuu kisasszonytól^^A történet lényege annyi, hogy a főszereplő, Riiko a "viszonzatlan szerelmek koronázatlan királynője", tehát sok fiúba beleszeretett már, és mindannyiszor csalódnia kellett. Mikor jelenlegi szerelme visszautasítja, elege van az egészből. Egy furcsa ruhás ember (akit Riiko lecosplayesezik^^) egy bizonyos Kronos Heaven mozgó árusa, és tudja teljesíteni a lány kívánságát; egy pasit. Riiko kap egy discet, és amint felmegy az internetre, beállítja a legjobb tulajdonságokat, és megrendeli újdonsült barátját. Még ő sem hisz ebben, amíg egy nagy csomag nem érkezik, és ki nem esik belőle egy meztelen pasi^^" Csak az a kellemetlen része, hogy a próbaidő letelte után Riiko-nak 100millió yent kéne fizetnie...
Mihez kezd Riiko gyermekkori barátja, Soushi féltékenyéségével? Hogyan alakul Riiko és Night kapcsolata, és hogyan szerzi meg Riiko a szükséges pénzt? Minden kiderül ebben a nagyszerű shoujo mangából
szia ! melyik kiadó adta ki és mikor ? Kösz a
választ!"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2007-06-01 08:39:28
beküldve: 2007-04-07 16:29:54
(#3) Nem vagyok nagy shoujo rajongó, de ez a mű nekem is nagyon tetszett. Vicces is meg aranyos is, bár a végén kicsit szomorú voltam.
beküldve: 2007-04-07 13:39:40
(#2) Szerintem is aranyos manga, bár csak az első pár kötetig jutottam vele (talán háromig). Addig nagyon tetszett, de szerintem mégsem lesz az új kedvenc.
Én még az Ayashi no Ceres-sel szerettem meg Watase Yuu munkáit, és történetileg, meg egészben ez marad tőle a kedvenc mangám; bár nagy általánosságban valahol muszájnak érzem a Fushigi Yuugi-ra szavaznom, mert abban foglaltatik a valaha papírra vetett leggyönyörűbb férfiegyed drága szemeimnek
Én még az Ayashi no Ceres-sel szerettem meg Watase Yuu munkáit, és történetileg, meg egészben ez marad tőle a kedvenc mangám; bár nagy általánosságban valahol muszájnak érzem a Fushigi Yuugi-ra szavaznom, mert abban foglaltatik a valaha papírra vetett leggyönyörűbb férfiegyed drága szemeimnek
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-06 19:41:43
(#1) Szerintem ez a manga igenis megérdemel egy saját topikot
Az egyik kedvenc, és legelőször olvasott mangám Watase Yuu kisasszonytól^^
A történet lényege annyi, hogy a főszereplő, Riiko a "viszonzatlan szerelmek koronázatlan királynője", tehát sok fiúba beleszeretett már, és mindannyiszor csalódnia kellett. Mikor jelenlegi szerelme visszautasítja, elege van az egészből. Egy furcsa ruhás ember (akit Riiko lecosplayesezik^^) egy bizonyos Kronos Heaven mozgó árusa, és tudja teljesíteni a lány kívánságát; egy pasit. Riiko kap egy discet, és amint felmegy az internetre, beállítja a legjobb tulajdonságokat, és megrendeli újdonsült barátját. Még ő sem hisz ebben, amíg egy nagy csomag nem érkezik, és ki nem esik belőle egy meztelen pasi^^" Csak az a kellemetlen része, hogy a próbaidő letelte után Riiko-nak 100millió yent kéne fizetnie...
Egyik kedvenc mangámnak könyveltem el a Zettai Kareshit^^ Érdekes fordulatok, szerelem, és a tökéletes fiúbarát^^ kell ennél több egy csajnak?XD
Az egyik kedvenc, és legelőször olvasott mangám Watase Yuu kisasszonytól^^A történet lényege annyi, hogy a főszereplő, Riiko a "viszonzatlan szerelmek koronázatlan királynője", tehát sok fiúba beleszeretett már, és mindannyiszor csalódnia kellett. Mikor jelenlegi szerelme visszautasítja, elege van az egészből. Egy furcsa ruhás ember (akit Riiko lecosplayesezik^^) egy bizonyos Kronos Heaven mozgó árusa, és tudja teljesíteni a lány kívánságát; egy pasit. Riiko kap egy discet, és amint felmegy az internetre, beállítja a legjobb tulajdonságokat, és megrendeli újdonsült barátját. Még ő sem hisz ebben, amíg egy nagy csomag nem érkezik, és ki nem esik belőle egy meztelen pasi^^" Csak az a kellemetlen része, hogy a próbaidő letelte után Riiko-nak 100millió yent kéne fizetnie...
Egyik kedvenc mangámnak könyveltem el a Zettai Kareshit^^ Érdekes fordulatok, szerelem, és a tökéletes fiúbarát^^ kell ennél több egy csajnak?XD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD