Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Hellllllló-Hellllllló emberek!
Tegnap épp a naruto-kun.hu honlapot nézegettem amikor jó hírre akadtam:A Mangafan megvette az első HÚSZ kötetet. Ez azt jelenti, hogy az elsőtől a száznyolcvanadik fejezetig biztosan meg fog jelenni magyarul, de szerintem tovább is, bár ez még a nagggyon távoli jövő
Tegnap épp a naruto-kun.hu honlapot nézegettem amikor jó hírre akadtam:A Mangafan megvette az első HÚSZ kötetet. Ez azt jelenti, hogy az elsőtől a száznyolcvanadik fejezetig biztosan meg fog jelenni magyarul, de szerintem tovább is, bár ez még a nagggyon távoli jövő
Na hát ez egy jó hír én is szoktam nézni azt a honlapot de ilyennel nem találkoztam azér ez egy kellemes megleoetés nekem..
Ja és nemrégen írtam hogy PS2 vagy PS3 mennyibe kerül kb.
Na most vki azt meg tudná mondani hogy használtan mennyibe kerül??
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
beküldve: 2009-03-05 19:36:52
(#2478) Hát köss már belém légyszives
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Nem, én arra értem, h majd a jövőben összegyűjti vki az összes kötetet (hiánytalanul) és, h sok év múlva mien sokat fog érni.Maga a Manga gyűjtemény.
*gyógypedagógus alprogram on*
1. Exiled nem is neked írta, amit.
2. Minden tisztelet és rajongás mellett a manga szót kis em-mel írjuk.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
te arra gondolsz,hogy eddig hánynak vették meg a licence-ét. eddig a 21. kötetig, de KI FOGJÁK ADNI MIND
Nem, én arra értem, h majd a jövőben összegyűjti vki az összes kötetet (hiánytalanul) és, h sok év múlva mien sokat fog érni.Maga a Manga gyűjtemény.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
te arra gondolsz,hogy eddig hánynak vették meg a licence-ét. eddig a 21. kötetig, de KI FOGJÁK ADNI MIND
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-03 19:09:35
(#2474) Am. mien sokat fog érni az egész MANGA gyűjtemény (Persze ami hiánytalan )
Már százszor meg lett beszélve, hogy a MangaFan kiadja az összes Narutó kötetet...
hoppá akkor bocs csak nagyon megörültem neki
Már százszor meg lett beszélve, hogy a MangaFan kiadja az összes Narutó kötetet...
beküldve: 2009-03-02 12:29:11
(#2471) Hellllllló-Hellllllló emberek!
beküldve: 2009-03-01 19:47:26
(#2470) Hova lett a "Dummizunk egy jót ott ahol haverok vannak"?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-01 19:45:33
(#2469) Soma:
50% hogy március 22.-én (Képregénybörze) rosszabb esetben
vagy Április 23-26. (Képregényfesztivál)-ra tippelnék.
50% hogy március 22.-én (Képregénybörze) rosszabb esetben
vagy Április 23-26. (Képregényfesztivál)-ra tippelnék.
beküldve: 2009-03-01 18:44:52
(#2466) beküldve: 2009-02-27 14:43:10
(#2465) Nem vagyok NAAGGYY Naruto fan de azért igazán kiadhatnák már a hetedik kötetet. Arról volt szó, hogy még 2008-ban jön mindenből egy-egy új kötet(nem én találom ki!).Jön dvd is?
Ez nekem is fááj!
De egyébként pedig teljesen igaz...sajnos.
Ezt te "költötted át"?
Ezt te "költötted át"?
Látom, nem hiszed L.
Szerk: Al Bundy 2009-02-24 20:50:45
Ez nekem is fááj!
Ezt te "költötted át"?
Ezt te "költötted át"?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."