Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Duplaposzt-e vagy? És nem először!
Örülök én a Narutónak is, de egy új Kensin vagy Nana azért csak sokkal jobb lenne... *szépen néz*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-11 12:46:34
De ha a nyolcadik kötettel is kijössz a hetessel egyetemben, felőlem akkor moderálsz, amikor akarsz!
Megsúgom, majd lehet
Ugyan 8assal együtt még nem, de a 7-est feltettük, csak a te kedvedért
Csak nem adod ki DVD-n is? Lesz rajta angol szinkron is? Lesz magyar/angol választható felirattal? Lesz japán szinkron is? Csak ne hagyjátok le róla a magyar és angol feliratot, melyet be lehet kívánságra kattintani, hogy kérem a lejátszás alá.
Hol van a hetes? Csak a Nana-t és az Árnybíró-t látom itt baloldalt!
beküldve: 2009-03-11 12:14:42
(#2491) Oh... Istennőm... Ez tényleg...? Fhuh, Ti is látjátok?!*fordul izgatottan a többi fórumlakóhoz*... Ez tényleg AZ? AZ? A Naruto 7. kötete??? Köszönjük Csaba-sensei!!*hajlong a nagyság előtt*
Már alig várom...!
Már alig várom...!
De ha a nyolcadik kötettel is kijössz a hetessel egyetemben, felőlem akkor moderálsz, amikor akarsz!
Nincs para, csak ne warezoljunk, függetlenül attól, hogy lehet-e kapni itthon. Megsúgom, majd lehet
Ugyan 8assal együtt még nem, de a 7-est feltettük, csak a te kedvedért
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Jön dvd is?
**** Ugye nem gond, ha ezt most moderálom ****
bocs tudom nem vág ide de rosszat csináltam? ha igen bocsánat
Igen! Azonnal mész a(z) ...-ba/-be és veszel egy csomag Mirellite mélyhűtött, morzsolt kukoricát, melyet otthon a sarokba öntesz és rátérdepelsz egy órán keresztül.
Közben azon fogsz gondolkozni, hogy miért csináltál rosszat?
beküldve: 2009-03-10 17:16:49
(#2488) Tisztelt Csaba-kun!
Utólag visszagondolva jobb is, hogy moderáltad, mert még a végén valami nagyeszű beperel, hogy mé' lehet letölteni, miközben nem is árulják itthon?
(Mellékesen megjegyzem, egy rahedli filmsorozatot nem lehet itthon megvenni, amit sugároztak, a régebbi évadokat - pl NCIS, Gyilkos számok, stb.)
Szívesen megvenném ezeket is DVD-n, meg végre a Naruto 7-et is, ha lehetne kapni.
Sajnos nincs olyan kapcsolatom, ahol pult alatt előbb hozzá tudnék jutni - azért a moderálásodat duplán megbocsátanám, ha átnyújtanál egy tp-t nekem.
Utólag visszagondolva jobb is, hogy moderáltad, mert még a végén valami nagyeszű beperel, hogy mé' lehet letölteni, miközben nem is árulják itthon?
(Mellékesen megjegyzem, egy rahedli filmsorozatot nem lehet itthon megvenni, amit sugároztak, a régebbi évadokat - pl NCIS, Gyilkos számok, stb.)
Szívesen megvenném ezeket is DVD-n, meg végre a Naruto 7-et is, ha lehetne kapni.
Sajnos nincs olyan kapcsolatom, ahol pult alatt előbb hozzá tudnék jutni - azért a moderálásodat duplán megbocsátanám, ha átnyújtanál egy tp-t nekem.
Jön dvd is?
**** Ugye nem gond, ha ezt most moderálom ****
bocs tudom nem vág ide de rosszat csináltam? ha igen bocsánat
Szerk: Csaba 2009-03-10 14:12:30
Az osztálytársam nagyon "kocsog" fojton cseszeget mert férre értette a Narutót, és narkot értett.
És ez téged mit érdekel???Ha oian ember akinek nem adsz a véleméyére akkor miért zavar???
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Úgy kapcsolódik hozzá, hogy a legjobb Narutos játékokat PS-re csinálják és azér kéne egy.Mer internetről simán be lehet szerezni a játékokat.
Bocsi, de ebben a topicban a MangaFan által kiadott Naruto manga a téma...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Ja és nemrégen írtam hogy PS2 vagy PS3 mennyibe kerül kb.
Na most vki azt meg tudná mondani hogy használtan mennyibe kerül??
Ez, hogy kapcsolódik a Naruto-s topichoz?
Úgy kapcsolódik hozzá, hogy a legjobb Narutos játékokat PS-re csinálják és azér kéne egy.Mer internetről simán be lehet szerezni a játékokat.
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Az osztálytársam nagyon "kocsog" fojton cseszeget mert férre értette a Narutót, és narkot értett.
Ezt most hadd ne kommentáljam...
beküldve: 2009-03-08 18:33:19
(#2481) Az osztálytársam nagyon "kocsog" fojton cseszeget mert férre értette a Narutót, és narkot értett.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ja és nemrégen írtam hogy PS2 vagy PS3 mennyibe kerül kb.
Ez, hogy kapcsolódik a Naruto-s topichoz?
,,Hitler fején ugrálok!"