Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-04-20 14:28:33
(#2554) Ha valaki figyelmesen olvassa és NÉZI a manga-t, akkor pl a negyedik kötetben is felfedezhet egy-két hibát.
Pl amikor Guy sensei megjelenik, majd megkérdezi Kistáskáékat, hogy Hogyan szolgál Kakashi mester egészsége, utána lesz két rajz. Az egyiken Lee mellett áll, majd huss, eltűnik. Tehát Lee lába alatt a talaj megváltozik;
- mielőtt eltűnt volna Guy sensei, Lee lábai alatt a deszkák keresztül futnak
- Guy sensei eltűnik és most "két deszka között" áll Lee
Csak egy apróság...
Pl amikor Guy sensei megjelenik, majd megkérdezi Kistáskáékat, hogy Hogyan szolgál Kakashi mester egészsége, utána lesz két rajz. Az egyiken Lee mellett áll, majd huss, eltűnik. Tehát Lee lába alatt a talaj megváltozik;
- mielőtt eltűnt volna Guy sensei, Lee lábai alatt a deszkák keresztül futnak
- Guy sensei eltűnik és most "két deszka között" áll Lee
Csak egy apróság...
beküldve: 2009-04-19 06:32:37
(#2553) Ez a 7. kötet töök jó
csak az a baj hogy az eredetiben vannak színes képek de ebben nem voltak
csak az a baj hogy az eredetiben vannak színes képek de ebben nem voltak
beküldve: 2009-04-18 20:42:43
(#2552) Ma az 5. képregényfesztiválon megvettem a hetedik kötetet is! Végig még nem olvastam, épp, hogy belekezdtem, de látom megint jó lesz. Ez az első géppel csinált kötet. Ajánlom!
Desolation Row...
beküldve: 2009-04-17 18:45:39
(#2551) Megvan mind a 7-kötet de a hetediket még nem tom elolvesni(2009.04.17) oton van én meg a melóhejen dekkolok oszantó nem? szal azt mondjátok yo remélem én is
A Haza szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha/Szálasi Ferenc/
Amúgy meg már kiolvastam a 7ediket... És jó + minden... Sok akció...stb... De nekem az akciójelentek nem teccettek, mert nem túúl részletes...sztem...
Na igen a mangában az akciójelenetek elég rövidek.. sajnos....de hát ezen Kishimoto nem fog változtatni szóval mind1...majd csak kibírjuk valahogy mert már nemsokára csak az akcióból fog kiállni nagyon sok kötet
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
beküldve: 2009-04-16 12:05:16
(#2549) Megvettem a kis könyvecskét! A minőség letaglózó:
- a borító fantasztikus, színei élénkek, nincs sehol sem megfolyás
- a lapok nyomtatása is remek, a kontúrok élesek, nincs "szellemesedés", ahogy a második kötetnél volt.
- a szövegbuborékokat is sikerült jól elhelyezni, a szövegek nem lógnak le, nincs az, hogy egy-két betű fele hiányozna, mert nem fért el a lapon.
Tehát eddig:
Két apró hibát fedeztem fel:
- amikor Gaara-ék előkerülnek és Kanuro megszólal, hogy:
"Na, megint kezdi. Agyamra megy..."
Ez így nem helyes. Jobb lett volna, ha így mondja:
"Az agyamra megy". Nem értem, miért maradt le a névelő, mert nagyon hiányzik.
A második apróság most nem jut eszembe, de le fogom írni.
Ja, igen, még valami: a Jetix-es verzióban Gaara "homokkoporsó"-t mond, amikor összeroppantja az ellenfelét.
Itt miért - meg az Animaxon is! - lett homoksír? A homokkoporsó sokkal hatásosabb, legalábbis így érzem és így jobban is tetszik!
Megint pont egy jó helyen lett vége a könyvnek, de azt hiszem ezt már megszokhattuk.
Kérek szépen valamilyen infót, hogy mikor szándékozol a nyolcadik könyvecskét kilapátolni az üzletekbe? Nem lehetne előfizetni? És akkor 3-4 könyvet is küldhetnél postán, vagy inkább elbattyognék érte valahová, nehogy valami történjen a szép borítóval.
Summa summarum: megint kitűnő munkát végzett a csapatod, köszönöm szépen! (Meghajlás, nem zizzzzz...)
- a borító fantasztikus, színei élénkek, nincs sehol sem megfolyás
- a lapok nyomtatása is remek, a kontúrok élesek, nincs "szellemesedés", ahogy a második kötetnél volt.
- a szövegbuborékokat is sikerült jól elhelyezni, a szövegek nem lógnak le, nincs az, hogy egy-két betű fele hiányozna, mert nem fért el a lapon.
Tehát eddig:
Két apró hibát fedeztem fel:
- amikor Gaara-ék előkerülnek és Kanuro megszólal, hogy:
"Na, megint kezdi. Agyamra megy..."
Ez így nem helyes. Jobb lett volna, ha így mondja:
"Az agyamra megy". Nem értem, miért maradt le a névelő, mert nagyon hiányzik.
A második apróság most nem jut eszembe, de le fogom írni.
Ja, igen, még valami: a Jetix-es verzióban Gaara "homokkoporsó"-t mond, amikor összeroppantja az ellenfelét.
Itt miért - meg az Animaxon is! - lett homoksír? A homokkoporsó sokkal hatásosabb, legalábbis így érzem és így jobban is tetszik!
Megint pont egy jó helyen lett vége a könyvnek, de azt hiszem ezt már megszokhattuk.
Kérek szépen valamilyen infót, hogy mikor szándékozol a nyolcadik könyvecskét kilapátolni az üzletekbe? Nem lehetne előfizetni? És akkor 3-4 könyvet is küldhetnél postán, vagy inkább elbattyognék érte valahová, nehogy valami történjen a szép borítóval.
Summa summarum: megint kitűnő munkát végzett a csapatod, köszönöm szépen! (Meghajlás, nem zizzzzz...)
beküldve: 2009-04-14 15:38:14
(#2548) Micsoda?elolvastad és nem tetszett?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
megvettem. elolvastam. jó volt.8?????
Akkor te nem is vagy igazi Naruto rajongó!
Aki igazán az, az készít egy listát Csaba-kunnak, hogy mire figyeljenek oda - mondatszerkesztési problémák, stb. De látom, te nem olvastad el, csak átforgattad! Hát szabad ilyet?
Csaba-kun, már megrendeltem a könyvet, szerdán veszem át!
(A listát meg küldöm! )
beküldve: 2009-04-13 13:12:37
(#2546) Hajrá(f)!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-12 21:03:39
(#2545) Jó látni, hogy végre megjelent magyarul a 7. rész is. Mostanában kicsit háttérbe szorult a mangarajongásom. Ősszel vettem legutoljára amngát, ami csúnya tetnek számít. Be kell majd pótolnom egy webbolt rendeléssel. Húsvétra talán összejön egy kis pénz.
beküldve: 2009-04-12 20:22:44
(#2544)
Szerk: tokisama 2009-04-12 20:24:40
beküldve: 2009-04-11 12:44:31
(#2543) Naruto manga nem fér a polcra....
Mondjuk én azt nem értem, h h lehetett 1esnek nézni a 7est, mivel gondolom mindenkinek +van az első kötet. És az első kötett elején non nem ez a kép van és a "NARUTO" felirat is csak narancssárga és kék, nem ilyen "szivárvány" színű...Deh lehet bennem van a hiba...^^
Nekem nincs meg egyik Narutó manga sem, ha ingyen adnák akkor is gondolkodnék rajta, hogy elfogadjam-e. Meg Nem fér a polcra már
beküldve: 2009-04-10 15:37:47
(#2541) Amúgy meg már kiolvastam a 7ediket... És jó + minden... Sok akció...stb... De nekem az akciójelentek nem teccettek, mert nem túúl részletes...sztem...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
"NARUTO" felirat is csak narancssárga és kék, nem ilyen "szivárvány" színű...Deh lehet bennem van a hiba...^^
Nem benned van a hiba hanem az anyagban amit szívsz...
Vagy csak a narancssárga-pirosas átmenetre gondoltál?...
Ja, ja arra gondoltam
Mi bajod azzal???
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/